Dodaj do ulubionych

Czy jest prawdą?

09.04.13, 09:51
Że dwóch radnych zostało wyrzuconych przez p. prezydent z posiedzenia Rady Sportu?
Radni, niezależnie czy są członkami tej rady mają na pewno prawo uczestniczyć bez prawa głosu na takim spotkaniu. Jest jeszcze możliwość, że na takim spotkaniu p. prezydent przedstawiała sprawy poufne. Tylko wtedy członkowie Rady muszą mieć odpowiednie dopuszczenie ( ważny dokument)
A może, jak się mówi, to było prywatne spotkanie p. prezydent z Radą Sportu? W takim razie dlaczego w Urzędzie i w czasie pracy???
I ostatnie pytanie, kto zapłacił za catering??? Prywatne – z kieszeni p. prezydent czy mieszkańcy z podatków????
No i muszę zapytać Józefa. Zawsze byłeś uczulony na lekceważenie funkcji i ograniczanie praw radnego. Co ty na to?
Obserwuj wątek
    • jozefosmenda Re: Czy jest prawdą? 09.04.13, 23:27
      Marian!
      Niestety nie wiem nic w tej materii. Ja uznaję zasadę, że nie chodzi się tam gdzie cię nie zapraszają. I ja nie chodzę.
      A czy radni byli tam zaproszeni to już ich zapytaj. Ja nie jestem członkiem Komisji Sportu.
      Jedno jednak może być ciekawe, że skoro był catering to znam jednego takiego który chyba był niepocieszony, że mu pokazano drzwi.
      • skalar2011 Re: Czy jest prawdą? 10.04.13, 06:42
        Zefel jak zawsze udaje że nic nie wie,ale nas obchodzi dlaczego wyrzucono radnych.
        Czy komisja musi mieć catering? szczególnie gdy pracuje w czasie swoich godzin za nasze pieniądze ?
        niech sie śniodanie z domu przyniesom jak każdy co chodzi do roboty !!!!
      • amarian2 Re: Czy jest prawdą? 10.04.13, 10:00
        Od kiedy to Józefie radny musi być zaproszony na posiedzenie innych komisji czy zespołów, rad społecznych działających w ramach samorządu???
        Wydaje mi się, że w ostatnich latach radni dali sobie narzucić drugoplanowe miejsce. I pozwala im się tylko wypowiadać w bzdurach lub SA napuszczani na siebie i prowokowani do kłótni.
        Pytanie czy im to tak odpowiada?
        • jozefosmenda Re: Czy jest prawdą? 10.04.13, 23:46
          Marian!
          Ocknij się wreszcie!
          Wszystko było o'key tylko ta cholerna matematyka zamieszała.
          Ale w tej sprawie ja naprawdę nic nie wiem bo zamiast sportu wolę grę na akordeonie.
    • aptykorz Re: Czy jest prawdą? 10.04.13, 09:34
      Marian po co to pytanie do Józefa , który jak wiadomo i tak nie odpowie zgodnie z prawem bo stosuje własną definicję prawa , poza tym w tym co odpowiedział to już zdążył nacyganić

cytuję :" Marian! Niestety nie wiem nic w tej materii."

"......... skoro był catering to znam jednego takiego który chyba był niepocieszony, że mu pokazano drzwi. "

miej Marianku wzgląd na to że Józiu ostatnimi czasy ma za sobą bardzo traumatyczne przeżycia , jak powie cosik za dużo to może zaliczyć kolejny wypad przez drzwi , jeszcze się borok pogruchocze na schodach ........
      • teletoobis Re: Czy jest prawdą? 10.04.13, 13:05
        Tak to jest, kiedy jako podstawowe zadanie radnego pojmuje się nadawanie nazw rondom
        • skalar2011 Re: Czy jest prawdą? 10.04.13, 13:23
          tubiś a czy mógłbyś nam przybliżyć co jest twoim podstawowym zadaniem, bo jakoś o konkretach cichutko
          co do Zefla to inna bajka , orze jak może i dla orania wszystko zrobi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka