Gość: ktoś IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 14:24 muszę któreś wybrać i nie wiem które. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charissa Re: Które liceum w Rybniku jest najlepsze? 04.01.03, 11:24 Zalezy czy jestes humanista czy raczej scislowcem?? To po pierwsze a po drugie zalezy na jakich nauczycieli trafisz Jezli humanista to podobo jednka powstancy a jak scislowcem to hanka (czy jak tam jej teraz) ja zaliczylam hane, bylo ciezko, nie chcialabym juz tam wrocic, ale teraz mam jeszcze w glowie cos nieco z tego co w moj mozg wtlaczali. Z matmy wydawalamsie sobie totalna noga, a okazalo sie ze to nasza pani tak dziwnie ocenia, bo na fakultecie, ktory mialam z kims innym byla the best, na studiach tez nie mialam klopotow, nawet 5 ze znienawidzonej przez wszystkich statystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: Które liceum w Rybniku jest najlepsze? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 04.02.03, 22:59 Jestem po Powstancach. Nie do konca wlasciwy jest podzial- human Powstancy, scise- byla hana. Jesli trafisz na wice dyr Pana W. :) to zrozumiesz nawet niepojete :) choc osobiscie bylem na profilu humanistycznym i nie narzekam. Wartosc szkoly to ludzie, nauczyciele, a w I L.O. trafilem na kilku naprawde niezapomnianych... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dukacz odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 16:52 na moją nie przecietna inteligencje (jestem z wsi) polecam ci karłowicza moja mama tez kmi go zaleciła ponieważ tam sprząta a także bo hcce sie uczyć za piekarza i pluć w bułki i inne pieczywa z poważaniem DUKACZ z Kłokocina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powstaniec Re: odp. IP: 213.199.197.* 19.03.03, 22:30 Gość portalu: dukacz napisał(a): > na moją nie przecietna inteligencje (jestem z wsi) polecam ci karłowicza > moja mama tez kmi go zaleciła ponieważ tam sprząta a także bo hcce sie uczyć za > piekarza i pluć w bułki i inne pieczywa z > poważaniem DUKACZ z Kłokocina To, że jestes ze wsi to widać gołym okiem, bo ci się zawodówka myli z liceum. No, ale dla buraczków, wszystko szkoła gdzie ksiązki nosić każą. A mamusie pozdrów. Pewnie dobrze chciała kobieta, ale ty jak zwykle nie słuchałes co do ciebie mówi. A z tym piekarzem to chyba cię ambicja poniosła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powstaniec Re: odp. IP: 213.199.197.* 19.03.03, 22:30 Gość portalu: dukacz napisał(a): > na moją nie przecietna inteligencje (jestem z wsi) polecam ci karłowicza > moja mama tez kmi go zaleciła ponieważ tam sprząta a także bo hcce sie uczyć za > piekarza i pluć w bułki i inne pieczywa z > poważaniem DUKACZ z Kłokocina To, że jestes ze wsi to widać gołym okiem, bo ci się zawodówka myli z liceum. No, ale dla buraczków, wszystko szkoła gdzie ksiązki nosić każą. A mamusie pozdrów. Pewnie dobrze chciała kobieta, ale ty jak zwykle nie słuchałes co do ciebie mówi. A z tym piekarzem to chyba cię ambicja poniosła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Które liceum w Rybniku jest najlepsze? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 08:38 jestem w III klasia gimnazjum i sama zastanawiam się co wybrać mam raczej umysł humanistyczny , ale na pewno nie pójdę do Powstańców co mam zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Które liceum w Rybniku jest najlepsze? IP: *.nowiny.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 12:28 ja chodze do 3 klasy lo nr V- byłe orzepowice obecnie nowiny. jestem na humanie i nie żałuje, że nie dostałam się do hany nawet teraz się ciesze . moja klasa jest świetna, można powiedziec że się kochamy i nie potrafimy bez siebie żyć. nie ma u mnie w szkole nauczyciela, który by gnębił uczniów za to, że czegoś nie potrafią . bardzo dobrze uczą i są ok ludziskami. w zeszłym roku od nas ze szkoły dostało się na studia więcej osób niż z I lo. wiem od znajomych, że I lo straciło w ostatnim czasie na swoim prestiżu. to że hana i powstańcy mają nazwe nie oznacza, że moje lo jest złe jest bardzo dobre. u mnie wcale nie jest tak łatwo zdobyć 5 nauczyciele tez są bardzo wymagający. ten kto się chce uczyć to i tak będzie to robił nie ważne czy jest z hany czy z V . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: Które liceum w Rybniku jest najlepsze? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 18:08 a kto ci to mowil, ze wiecej ludzi sie dostalo z orzepowic na studia niz z powstancow? bo ja slyszalem, ze 3 lata temu mial byc koniec swiata. poza tym liczy sie, ile osob sie dostalo na JAKIE studia, bo to czynie wielka roznice. w moim roczniku na wyzsze uczelnie dostala sie zdecydowana wiekszosc i nie byly to kierunki typu business. zycze orzepowicom jak najlepiej, ale nieco zdrowego rozsadku... Gość portalu: aga napisał(a): > ja chodze do 3 klasy lo nr V- byłe orzepowice obecnie nowiny. jestem na humanie > > i nie żałuje, że nie dostałam się do hany nawet teraz się ciesze . moja klasa > jest świetna, można powiedziec że się kochamy i nie potrafimy bez siebie żyć. > nie ma u mnie w szkole nauczyciela, który by gnębił uczniów za to, że czegoś > nie potrafią . bardzo dobrze uczą i są ok ludziskami. w zeszłym roku od nas ze > szkoły dostało się na studia więcej osób niż z I lo. wiem od znajomych, że I lo > > straciło w ostatnim czasie na swoim prestiżu. to że hana i powstańcy mają nazwe > > nie oznacza, że moje lo jest złe jest bardzo dobre. u mnie wcale nie jest tak > łatwo zdobyć 5 nauczyciele tez są bardzo wymagający. ten kto się chce uczyć to > i tak będzie to robił nie ważne czy jest z hany czy z V . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuckas Re: Które liceum w Rybniku jest najlepsze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.03, 22:55 Zgadzam sie że obie szkoły są od siebie zupełnie rózne.Sam skonczylem Hanę ale dziś chyba nie poszedłbym do tego liceum po raz drugi. Powód??? Jako humanista strasznie się tam męczyłem.Przez cztery lata musiałem sie uczyć matematyki, przez trzy fizyki i chemii. A dodatkowych humanistycznych zajęc było jak na lekarstwo. Jedyne czego nie żałuję z czasów szkoły średnej to ludzi których w niej poznalem i tego wszystkiego, co wspólnie z nimi przezyłem. W hanie jest też kilku nauczycieli których darzę ogromną sympatią... A na koniec napiszę, że dyskusja na temat tego które liceum jest lepsze:Hana czy Powstańcy jest juz trochę nieaktualna. Bo na boku rosnie im spora konkurencja w postaci choćby liceum w Chwałowicach. To też bardzo dobre liceum ale jakoś mało kto to zauważa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wobysk Re: Które liceum w Rybniku jest najlepsze? IP: *.nwn.pl / 192.168.10.* 24.08.03, 21:56 z tego co wie mto Powstańcy Odpowiedz Link Zgłoś
mamadawidka Re: Które liceum w Rybniku jest najlepsze? 25.10.03, 19:01 Powstańcy Górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś