Gość: Behemod IP: *.id.uw.edu.pl 15.10.01, 09:45 Przeciwko czemu mozna sie dzis buntowac?Czy jest w ogole jakis sens buntu i buntowania sie? W jaki sposob nalezy go zaplanowac,a potem rozegrac strategie,aby przyniosl on porzadany efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciaf Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 09:57 na złość mamie odmroże sobie uszy. Zawsze na czasie. Efekty są ogolnie znane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 10:40 Buntowanie się - popieram,szczególnie na plaży w letni dzień,nie ma ryzyka ,że zostanie się na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 12:01 Buntujcie się, ale kreatywnie. Bunt przeciw władzy, czy konwenansom - to takie niewyszukane i odtwórcze... Zostawcie to niedojrzałym. W tym tygodniu proponuję zbuntować się przeciwko grawitacji. Nie wiem jak Was, ale mnie ona ogranicza i upokarza. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 12:17 oxycort napisał(a): > zbuntować się przeciwko grawitacji. Nie mogę się z Tobą zgodzić;)Przeciwko grawitacji buntuje się wielu ludzi. Czyni to przeważnie poprzez opróżnianie naczyń szklanych z wysmukłą szyjką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 12:27 są tacy co nie muszą... Aniela na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 12:29 kiciaf napisał(a): > są tacy co nie muszą... > Aniela na przykład. Chyba ,że skrzydła zostawi w szatni. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 12:33 kiciaf napisał(a): > są tacy co nie muszą... > Aniela na przykład. Słusznie. To jawna nieprawiedliwość. Zbuntujmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 12:41 o tak. Niewątpliwie twórcze to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 12:45 A co? Niech się chociaż da przelecieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 12:52 Aniela przelecieć się nie da.A przynajmniej nie każdemu... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 13:13 Nie? Na szczęście zawsze pozostają własne rące. W ostateczności... Taki Dedal z Ikarem na przykład. Oni to własnymi rękami... No, te skrzydła. To Ci były dopiero buntowniki! "Lecę" po przybory kreślarskie i szkicownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:18 knujecie przeciwko mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 13:24 A ja chce sie zbuntowac przeciwko temu, ze wszystkie watki - bez wzgledu na temat - i tak koncza sie na temacie "Aniela" %( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: alterego IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:27 aha dałam Ci 5 minut sławy. jesteś tematem odtąd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: alterego IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:28 aha dałam Ci 5 minut sławy. jesteś tematem odtąd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. IP: 213.25.149.* 15.10.01, 13:37 nene. Imię Twoje nie padło ni razu na nadaremnie z ust moich. Ja tylko podglądam narurę i jej rozwiązania, znaczy pomiarów dokonuję. Czy będziesz uprzejma odwrócić się na momencik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:46 żebyś mi mógł strzelić w plecy ? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 13:48 ołówkiem kreślarskim cie załatwi... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 13:49 Naszło mnie, przyznaję, ażeby zamiast zdjecia miary, zdemontować Ci skrzydła ukradkiem, ale to byłoby świętokradztwo. Poprzestane na skopiowaniu rozwiązania na swoje porzeby. To jak? (potrzasam metrem krawieckim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:51 czy będziesz płącić regularnie tatntiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 13:53 No nie. Niemajętny jestem, a prototyp kosztuje. Zróbmy tak. Ty bedziesz żądziła rozkładem lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:56 aha rządziła żądzami :) w samą sie poprawiłeś porę, juzjuz miałąm Cie ocenić po pozorach :)) aha i jeszcze ustalam regulamin lotów: żadnych mrecków w turbanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 13:58 to nie bunt - to benczmarking. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 14:05 a skoro przy punkcie wejscia jestesmy. nie kupiłąbys mi lanczu? szukam kogos komu moglabym sie na lancz wprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 14:13 Niemajętny jestem. Mówiłem przecie. Mannę zbieram i tak egzystuję. Ale czemu nie. Bierz michę i idziemy na wydmy. Tylko chytra nie badź i manny nie zostawiaj do następnego dnia. Puszczę Cię przodem. Ja z tyłu pomiarów zaległych dokonam. Ot przyjemne z pozytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. 15.10.01, 14:07 Uff. Zdążył żem niekorzystne wrażenie zatrzeć. Ale aż mi się przymiar z upokorzenia w sprężynkę zjeżył. Za zwłokę przepraszam. Spelczekera zapuścić musiałem. > aha i jeszcze ustalam regulamin lotów: żadnych mrecków w turbanach. Warunek do przyjecia. Prototym oblatuję sam. Aaaa. I planuję lądowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 14:11 Może być.śliniaczek już przygotowanałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 14:32 nieno weżcie sobie nie żartujcie. głodna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 14:37 Głód jako bunt przed jedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 14:40 Gość portalu: kiciaf napisał(a): > Głód jako bunt przed jedzeniem. Jedzenie jako bunt przed głodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 14:40 aha jako bunt przeciwko cielesności. przypomniałam sobie właśnie że duchem żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxycort Re: Bunt i buntowanie sie. IP: 213.25.149.* 15.10.01, 14:55 Buntuję się. Miałem obejrzeć te zawiasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 15:19 na czas posiłku odepne skrzydła :) tylko mi ich nie świśnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 15:48 kontestujecie gdzieś beze mnie? na znak protestu dopnę sobie rogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Bunt i buntowanie sie. IP: 217.8.191.* 15.10.01, 17:22 Gość portalu: aniela napisał(a): > kontestujecie gdzieś beze mnie? na znak protestu dopnę sobie rogi. Moze pozyczyc ci swoich? A ogon? Tez moge, bez dodatkowych oplat. Dzis promocja. Tylko zwroc baczniejsza uwage na swoje skrzydla, bo zostawilas je w szatni, a szatniarz wydaje mi sie ludzaco podobny do pewnego osobnika rodem z Elblaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Bunt i buntowanie sie. IP: 217.8.191.* 15.10.01, 17:24 Na znak protestu przeciwko buntowaniu sie zostaje dzis w pracy do 18.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 17:29 a ja sie buntuje standardowo juz przeciwko obecnosci roro (mrecknego buntownika), ktory do mycia uzywa wody! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Bunt i buntowanie sie. IP: 217.8.191.* 15.10.01, 17:49 Gość portalu: jmt napisał(a): > a ja sie buntuje standardowo juz przeciwko obecnosci roro (mrecknego > buntownika), ktory do mycia uzywa wody! > ;-) ale nie za czesto. (chodzi o ta wode) Zostalo mi jeszcze 10 minut protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Bunt i buntowanie sie. IP: 217.8.191.* 15.10.01, 17:53 By bardziej uscislic, to niezbyt czeste uzywanie tej wody do mycia nie odnosi sie do mnie, tylko do innego osobnika. Ale z kontekstu postu "jmt" i mojego moze to tak wprost nie wynika. Wiec uscislam. I tyle. EEE! do bani z tym protestowaniem. I tak juz nikogo nie ma. Zawieszam protest do jutra do 9.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.isns.uw.edu.pl 16.10.01, 11:53 Ja odwieszam buntowanie sie i zaraz sam sie zbuntuje przeciwko buntownikom,ktorzy nic o buncie nie napisali.A moze sie zbuntowali przed tym watkiem? Prawdziwi buntownicy wzywam Was-natychmiast do klawiatur!!!(watki osobiste prosze realizowac gdzies indziej...) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Bunt i buntowanie sie. 16.10.01, 12:05 ach behemod. Okres buntu już mam za sobą. Bunt był bardzo osobisty, ale hucznie odbił się po okolicy. Nie podobało mi się moje życie to je sobie zmieniłam całkowicie. I teraz mi się podoba. I już nie muszę się buntować... Bo ja już nic nie muszę, teraz to ja mogę co najwyżej chcieć... Pozytywny stosunek do otoczenia przejawiam. A bunty innych tłumię w zarodku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Bunt i buntowanie sie. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.10.01, 14:55 nie cierpię buntowania się... mreck maruda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 15:02 Gość portalu: mreck napisał(a): > nie cierpię buntowania się... > mreck maruda. Miłego smurfowania po sieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Bunt i buntowanie sie. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.10.01, 15:10 acha! jeszcze jak miłego! thenks. ty jesteś ta Basia od pustych kopert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Bunt i buntowanie sie. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 15:14 Gość portalu: mreck napisał(a): > acha! jeszcze jak miłego! thenks. ty jesteś ta Basia od pustych kopert? Ojej , parę pustych kopert ! temat był zawartością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck nie mam zupełnie nic przeciwko pustym kopertom. :))) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.10.01, 15:16 na prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: to się cieszę :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 15:18 niestety muszę już kończyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Bunt i buntowanie sie 16.10.01, 15:23 Za mlodu bunt przychodzi latwo, nawet bez powodu. Z wiekiem - powodow do buntu przybywa, lecz braknie zwyczajnej odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Bunt i buntowanie sie IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.10.01, 15:28 i pamięć, i pamięć - nie ta! Odpowiedz Link Zgłoś