skiela1 07.03.11, 00:36 ostatnio widzialam reklame-prawie jak magiczny proszek-byla plama_nie ma plamy Wystarczy wetrzec i odkurzyc. Probowaliscie?dziala to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariilka Re: Vanish (do dywanow) 08.03.11, 13:10 Nie działa. Musiałam się pozbyć dywanu, bo nie mogłam znieść tego zapachu, który utrzymywał się bardzo długo. Odpowiedz Link
kkokos Re: Vanish (do dywanow) 09.03.11, 22:04 nie działa już lepiej działa wezyr w spryskiwaczu Odpowiedz Link
alex_k Re: Vanish (do dywanow) 10.03.11, 09:30 Że nie działa to jedno, że filtr w odkurzaczu zapchany niemal na amen to drugie, ale najgorsze jednak to biały pył na wszyskich meblach po zakończeniu odkurzenia tego cudownego proszku z dywanu. Odpowiedz Link
iwu Re: Vanish (do dywanow) 10.03.11, 22:03 W dodatku koty po tym wymiotują jak smoki. Odpowiedz Link
hajota Re: Vanish (do dywanow) 13.03.11, 12:44 Dla porządku informuję, że koleżanka zastosowała proszek, który jej oddałam, na orientalnym dywanie z prawdziwej wełny i podobno świetnie zadziałało. Odpowiedz Link