Dodaj do ulubionych

ewabista1976 - konto zawieszone i brak kontaktu ?

16.11.10, 11:24

Witam, czy ktoś jeszcze miał NIEszczęście nabrać się na zakupy u sprzedawcy ewabista1976 ?! Niestetty zakupiłam u niej stoliczek edukacyjny /aktywny fisher price we wtorek 9 listopada, zapłaciłam od razu poprzez płatności allegro 215 zł, pani nie odpisuje na maile, a w niedzielę, 14.XI allegro wysłało do mnie maila, że konto użytkownika zostało zawieszone i radzą nie wpłacać pieniędzy - świetnie.
Nie ma możliwości dodzownienia się, sprzedawca nie odpisuje na maile, telefon ma chyba wyłączony.
Nie mogę uwierzyć, że ktoś może chcieć mieć problemy z policją/prokuraturą za , ja wiem, 5? 6? tysięcy zł ?

CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z TĄ PANIĄ? Lub otrzymać od niej zakupioną zabawkę?
Obserwuj wątek
    • kjkk ewabista1972 18.11.10, 14:59
      ewabista1972
      Najlepsze jest to, że n awet nie można wystawić STOSOWNEGO komentarza, bo "aukcja usunięta przez pracownika allegro"
      :[
      • super.teo7 Re: ewabista1972 21.11.10, 12:58
        Ja niestety też dołączam go grona oszukanych...kupione żelazko 8 listopada, od razu zapłacone...zero kontaktu, ale jeszcze się łudzę, bo wysyła towar od 5-7 dni roboczych, które minęły w piątek...może jest cień nadzieji, że w poniedziałek-wtorek dostanę towar....tylko to konto zawieszone...to jest sprawa dla policji...
        • kjkk Re: ewabista1972 26.11.10, 15:24
          NO i nadzieja juz chyba płonna... Oszustka i złodziejka, na facebooku udaje, że nie wie o co chodzi.
          • super.teo7 Re: ewabista1972 28.11.10, 00:25
            Zauważyłam ciekawą rzecz, otóż w komentarzach nagle otrzymała pozytyw za otrzymaną zabawkę...co najmniej dziwne, bo kilku użytkowników już uraczyło ją negatywem za nieotrzymaną wspomnianą zabawkę...hmm czyżby ewabista1972 wysyłała towar wyrywkowo...???
      • debesciaki999 Re: ewabista1972 24.05.11, 12:47
        Czy ma ktoś namiar na jednostkę która prowadzi dochodzenie? Pilnie potrzebne mi zawiadomienie o wszczęciu dochodzenia. Niestety z policją to trudno dojść gdzie sprawa trafiła.
    • atu-atu Re: ewabista1976 - konto zawieszone i brak konta 25.11.10, 00:57
      cos na uspokojenie
      wszystkooptakach.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka