Dodaj do ulubionych

mieszkanie na Nocznickiego

03.01.15, 17:51
czy ktoś wie coś o tej okolicy i wieżowcach na ulicy Nocznickiego. Najbardziej interesuje mnie czy nie ma tam robaków. I w ogóle jak tam się mieszka. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: artur Re: mieszkanie na Nocznickiego IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.15, 18:09
      Mieszkam na Wrzecionie 20 lat, odradzam północne regiony osiedla (pijaki, syf, robale) raczej bliżej Lindego.
      • marceliana Re: mieszkanie na Nocznickiego 03.01.15, 21:48
        Bardzo dziękuję. Ogladałam mieszkanie przy Nocznickiego 15. Pijaków nie widziałam ale lekki syf był.
        • Gość: mieszkaniec Re: mieszkanie na Nocznickiego IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.15, 14:13

marceliana napisała:

> Bardzo dziękuję. Ogladałam mieszkanie przy Nocznickiego 15. Pijaków nie widział
          > am ale lekki syf był.
          to akurat najgorszy z budynków , pozostałe nr 9 i 13 są ok zwłaszcza że mieszkańcy wykupili swoje lokale i dbają o nie po ostatnim remoncie elewacji, maja też zamurować zsypy by nie robić siedliska brudu, a na dodatek ta okolica bardzo tanio idzie na rynku nieruchomości, a mieszka się wygodnie= masa sklepów, szkół, żłobków, przedszkoli, kościół i dojazd w zasięgu ręki
          • Gość: karo Re: mieszkanie na Nocznickiego IP: *.centertel.pl 31.07.16, 08:47
            Teraz nr 15 jest najlepszy na ulicy sposrod 10pietrowcow,klatka po remoncie generalnym w 2016 r. Dwie nowe windy,oswietlenie na fotokomorki,videomonitoring - mieszkancy sa rozni,ale to trzeba sprawdzic najlepiek przed kupnem mieszkania kto za sciana. Ja mieszkam od 6 lat i ciezko mi znalezc nowe,bo lokalizacja i warunki sa tak korzystne.
    • Gość: mieszkanka spokój i cisza IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.15, 14:06
      od lat tylko ,,dokucza" spokój i cisza, a nie jakieś robaki. od lat 70tych nie widziałam ani jednego . Kto ci naopowiadał takich bajek?
    • korsz10 Re: mieszkanie na Nocznickiego 31.07.16, 14:08
      mieszkałem na nocznickiego w latacch 1970-2010 i nigdy tam nie było robaków choć na Doryckiej były pluskwy i karaluchy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka