Gość: makalu IP: *.chello.pl 30.03.09, 13:13 Gdzie na Bielanach mogę zanieść kupkę dziecka do zbadania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szmatka Re: gdzie laboratorium? IP: 94.254.203.* 30.03.09, 16:50 Nigdzie:( W całej Warszawie jest JEDNO dobre laboratorium. Niestety, nie mogę napisać Ci jego nazwy, bo nie chcę być posądzona o robienie komuś reklamy, ale to jedyne miejsce, gdzie mojemu dziecku znaleziono w kale robaki - w innych laboratoriach nic nie wykryto. Pewnie nikomu nie chce się grzebać w kupie. Poszukaj informacji na forum Pasożyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makalu Re: gdzie laboratorium? IP: *.chello.pl 31.03.09, 08:57 A czy mogłabyś w taki razie napisać mi na maila nazwę i adres tego laboratorium? Byłabym bardzo wdzięczna:) I czy można tak poprostu iść "z ulicy" i dać im jedną kupkę dziecka? Ile to kosztuje? Ile czeka się na wyniki? Dziękuję pani bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makalu Re: gdzie laboratorium? IP: *.chello.pl 31.03.09, 08:58 zapomniałam podać mala: liza9@gazeta.pl jeszcze raz dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makalu Re: gdzie laboratorium? IP: *.chello.pl 01.04.09, 12:34 halo?????? Czy mogę prosić adres tego laboratorium? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dune Re: gdzie laboratorium? 01.04.09, 22:01 ponieważ nie rozumiem, dlaczego miałyby paść zarzuty, zwłaszcza że chodzi o zdrowie dziecka więc podaję tutaj: www.laboratoriumfelix.com/index.html nie przejmować się, że to zarówno ludzkie jak i weterynaryjne lab. Polecane wszędzie. Właśnie zmierzam tam z badaniami własnej pociechy... Nam polecili znajomi i... lekarka w innym labie, gdzie córcia miała robione różne posiewy. pozdrawiam i zdrowia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś