kararock 26.09.09, 10:41 Macie jakieś rady????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 Re: Trądzik 26.09.09, 10:45 Idź do dermatologa... Nie drap, nie wyciskaj i nie dotykaj, bo rozniesiesz sobie na całą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Trądzik 26.09.09, 10:59 Z tymi radami to ciężko, ale jeśli Ci się dopiero teraz zaczął i jest niewielki to masz szczęście i lepiej zacznij działać bo będziesz miała przerypane tak jak ja xd odrazu kup jakiś dobry kosmetyk na trądzik, ja polecam z Under Twenty - Never Every, żel, tonik i krem ;p no i oczywiście nie wycickaj Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Trądzik 26.09.09, 11:10 ja to nie mam . tylko czasem jakiś 1 na nosie x d bo jak zjem chipsy to mi wyskakują. dziwne co nie? ^ no i nie jem chipsów teraz ;< Odpowiedz Link Zgłoś
sabina9513 Re: Trądzik 26.09.09, 12:11 Mam pewną rade... ja też mam problem z trądzikiem.... lecz znalazłam sposób na niego.... Mój chłopak zaproponował mi abym kupiła sobie tabletki Capivit A+E forte system ... przyznam używam go juz 10 dzien, a już widać mini rezultaty: przedewszystkim pryszcze powoli znikaja-mam ich mniej... paznokcie sa błyszczące jakbym je lakierem pomalowała bezbarwnym oraz mniej włosów wypada Polecam...można je kupic w aptece do 10 zl-jedna paczka wystarczy na miesiac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś