mieetax33 21.10.09, 17:21 strasznie wolno biegam . a każdy mwi ze jak mam długie nogi to powinnam szybko ;/ . a wiec co zorbic zeby szybciej biegać . albo moze wiecie co zrobic zeby mieć lepszą ocene z wf . ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beautiful_ Re: problem . pomóżcie . 21.10.09, 17:24 No to jest proste musisz dużo ćwiczyć każdy ci to powie... biegaj na sam początek nie za długi dystans i tylko truchtem ale przed tym dobra rozgrzewka a potem coraz dalej sobie biegaj albo szybciej a z w-f no zaliczaj po prostu inne rzeczy nie wiem z czego tam oceny dostajecie xD Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. Re: problem . pomóżcie . 21.10.09, 20:02 Ja też strasznie wolno biegam, pomimo iż mam całkiem niezłą kondycję i dobrze się odżywiam. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: problem . pomóżcie . 21.10.09, 17:28 na lebsza ocene z wf to musisz chybachodzic na jakies odatkowe zajecia...czy w sql czy gdzies tam... a co do bieganiano to.. nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: problem . pomóżcie . 21.10.09, 20:02 Ćwicz zawsze na wfie a nauczyciel na pewno to doceni. Skoro masz długie nogi to jesteś wysoka, a więc może jesteś dobra w siatkę albo kosza? Nie we wszystkim musimy być najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: problem . pomóżcie . 22.10.09, 20:52 Biegam prawie najwolniej z klasy Nie jesteś sama! Ale skoro Bd sie przykładała do innych cwiczeń to nauczyciel to zauwazny...; )) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
olenkaxx13 Re: problem . pomóżcie . 22.10.09, 21:00 ej tam nie przejmuj sie tym =D Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: problem . pomóżcie . 23.10.09, 19:35 Na początku też miałam najgorsze czasy a teraz jedyna z klasy same szóstki.Po prostu musisz się przed biegami dobrze rozgrzać .Jakieś przysiady albo coś.No zależy też na jaki dystans biegniesz.Jeżeli na długi to biegnij na początku równym tempem i nie spiesz się a pod koniec szybko.Jeżeli chodzi o krótkie to daj s siebie wszystko i jak najszybciej.Być może nie za bardzo pomogłam,ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś