taylor_ Re: 30 seconds to Mars 04.05.10, 18:16 ` lubię ich. nawet bardzo. bez przerwy słucham the kill, a beutiful lie, from yesterday i kings and queens. Odpowiedz Link Zgłoś
rashel Re: 30 seconds to Mars 04.05.10, 20:56 Uwielbiam ich!!! Mają świetne piosenki. Najbardziej lubie "Stranger in a strange land","Attack", "Hunter" i "Beautifiul Lie". Odpowiedz Link Zgłoś
dream.s Re: 30 seconds to Mars 17.05.10, 14:16 Lubię to znacznie za mało powiedziane... To mój ulubiony zespół. Uzależniłam się od nich od razu. Wszystko zaczęło się od The kill, potem Attack, From yesterday, Was it a dream, The story, The Fantasty i wszystkie pozostałe. Następnie przyszedł czas na najnowszą płytę. Pomimo tego, że zaryzykowali i zdecydowali się na coś zupełnie innego w porównaniu do A Beautiful Lie, jak dla mnie jest genialna. Potrafię jej słuchać godzinami. This is War, Kings & Queens, Alibi, 100 suns... Miałam co do niej wątpliwości, nie wyobrażałam sobie ich w takich utworach, a jednak, baaardzo mile się zaskoczyłam. Pierwsza płyta niezbyt przypadła mi do gustu. Następne ją znacznie przewyższają. Ale pomiędzy A Beautiful Lie a This Is War nie potrafię wybrać. Są inne i każda na swój sposób świetna. Shanoon i Jared... Nie wiem którego wolę. Oczy J. są wspaniałe i nie mogę od nich oderwać moich własnych, ale za to energia Shana i jego śmiech ciągle wywołują u mnie szerokiego banana na twarzy ;D. No i ich teledyski... Ahh, cudo ! Nie potrafię wybrać z nich najlepszego. The kill ma w sobie coś ciekawego i niezwykłego, do From yesterday jest po prostu piękny, Kings & Queens mi się niezwykle podoba, to przepiękne LA nocą ;]. Aktualnie z niecierpliwością czekam na teledysk do This Is War ;p. Pewnie i tak nikt nie przeczyta całej wypowiedzi, dlatego na koniec krótko: Potrafię ich słuchać i słuchać, ciągle i ciągle. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: 30 seconds to Mars 09.06.10, 11:18 znam jedną czy dwie piosenki i podobają mi się.. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowiec13 Re: 30 seconds to Mars 09.06.10, 13:08 O . no prosze ! <3 uwielbiam ich . Odpowiedz Link Zgłoś
syll_483 Re: 30 seconds to Mars 09.06.10, 14:03 uwielbiam ich ^^ to jest cudowny zespol ;] maja zarabiste piosenki szczegolnie the kill , this is war i from yesterday a Jared jest po prostu taki boski < szkoda ze taki sie tak wczesnie urodzil ale i tak nie wyglada na swoj wiek > Odpowiedz Link Zgłoś
scaryblood Re: 30 seconds to Mars 09.06.10, 14:38 Kocham 30STM.ktoś wybiera się na koncert?Ja tak ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
papikoka8 Re: 30 seconds to Mars 09.06.10, 14:45 ach kocham ich. < 33 jade nawet na koncert na coke live music festivall, jak ktoś jedzie. pisać pod zdjęciamii. ! Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: 30 seconds to Mars 09.06.10, 15:00 Lubię. Trochę mniej od czasów, kiedy ich poznałam(dwa lata temu), ale nadal czuję jakiś sentyment. Chociaż nie podoba mi się za bardzo nowa płyta. Aczkolwiek "Kings & Queens" jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
dream.s Re: 30 seconds to Mars 09.06.10, 15:06 O widzę że się tu trochę rozruszało ;D. Jej, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę że jedziecie... Ja mam trochę daleko, dlatego nie wiem co z tego wyjdzie, aczkolwiek staram się jak tylko mogę, robię wszystko żebym dała radę . Rany, jak ja che tam być !! Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec. Re: 30 seconds to Mars 09.06.10, 15:32 moim zdaniem to dobry zespół. trzymają poziom swoich utworów i ogólnie. lubię ich! są całkiem, całkiem przyzwoici. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: 30 seconds to Mars 09.06.10, 15:46 ja chcę na coke! usłyszeć ich na żywo... mmm... zazdroszczę tym, którzy jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: 30 seconds to Mars 11.07.10, 12:08 wszystkich bardzo lubię, ale no chyba Jareda tak najbardziej ale całę trio (Tima nie liczę bo oficjalnie nie jest członkiem zespołu) są bardzo ważni, to już nie było by to samo 30STM gdyby któryś odszedł (zresztą jak Matt odszedł wiele się zmieniło). kocham ich za to że zabili w moim życiu rutynę i w końcu mam jakiś cel. jest w nich tyle energii, że aż zarażają nią dookoła. no i jestem marsoholiczką Coke! Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ < 333 11.07.10, 12:20 kocham ich. najlepsza piosenka wg mnie to closer to the edge, kings and queens i beautiful lie. szkoda że nie jadę na ich koncert a bardzo bym chciała. Jared Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: 30 seconds to Mars 11.07.10, 14:51 Koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooocham !!!!!!! x333333333333 nom Odpowiedz Link Zgłoś