colorful 05.01.10, 19:12 Tak jak w temacie. Chodzicie nas sani na lekcjach (np. na godzinie wychowawczej albo wf'ie) My dzisiaj byliśmy super ale później całe mokre spodnie miałam A wiec... tak czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_ Re: Sanki w szkole..? 05.01.10, 19:22 marzenie ^ ^ na wf'ie nie, a na godz. wychowawczej tym bardziej xd Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Sanki w szkole..? 05.01.10, 19:30 u nas narazie mało śniegu, ale są takie plany (= na wuefie nie bardzo, bo mamy z inną klasą i osobno(podział chłopcy-dziewczyny). ale godz. wych. jak najbardziej. ja chcę śnieeeeg! :< Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Sanki w szkole..? 05.01.10, 19:35 Kiedyś, kiedy jeszcze uczyła nas taka fajna nauczycielka, zabrała nas raz na sanki na takie wielkie zrobione w wykopanym dole boisko, które całe zamarzło. Teraz nasza wychowawczyni powiedziałaby pewnie, że zmieniły się przepisy i już tak nie wolno.. uhh Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Sanki w szkole..? 05.01.10, 19:37 w poniedzialek idziemy chyba mam nadzieje, ze fajnie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiath Re: Sanki w szkole..? 05.01.10, 19:37 Hahaha sanki w szkole o porażka!!!! U nas tylko dzieciaczki z podstawówki chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Sanki w szkole..? 05.01.10, 20:19 my wczoraj poprosiłyśmy nauczyciela wf żebyśmy poszły a on powiedział ze może w środe albo w czwartek na 2 wf Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Sanki w szkole..? 05.01.10, 21:26 u nas w podstawowce za szkola byla taka gorka i raz nas wychowawca wzial na sanki Odpowiedz Link Zgłoś
evangelina Re: Sanki w szkole..? 06.01.10, 16:13 Niestety, byliśmy na w-f tylko raz i to kiedy byłam w szóstej klasie. Skończyło się zjeżdżaniem w szkole po schodach na sankach(dostaliśmy ochrzan, ale było super). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś