braveheart 18.01.10, 14:54 HEj kociaki* Znacie zespół Jamal lub wykonawce Mioda czy Frenchmana ?? Jeśli tak to jakie ich/jego piosenki lubicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauliska1212 Re: Jamal <333 19.01.10, 15:22 nigdy nie slyszłam o takim zespole. x d Odpowiedz Link Zgłoś
braveheart Re: Jamal. 19.01.10, 17:50 kakaa13 Jamal to zespół a Miodu i Frenchaman to wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś
braveheart Re: Jamal <333 19.01.10, 17:44 hmm ... może posłuchacie ?? Zachęcam Zaje*** zespół Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Jamal <333 19.01.10, 17:48 Słyszałam... Moja kumpela ich uwielbia Ja lubię tylko dwie ich piosenki Słońca łan Polisman Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Jamal <333 19.01.10, 17:49 to jest chyba wokalista. jak tak to znam . ;dd i lubie . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Jamal <333 19.01.10, 17:53 Jamal! <3 no no, nawet go dziś cytowałam. Dobra muza nie jest zła! Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Jamal <333 19.01.10, 17:51 no baaa ... ciągle go słucham (jamala) moja ulubiona to Jamal - Śłońca łan i to jest wokalista nie zespół jeszcze jest GrubSon a moja ulubiona na szczycie zachęcam do słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
braveheart Re: Jamal <333 19.01.10, 17:59 cukiereczku wejdz i przeczytaj wstęp pl.wikipedia.org/wiki/Jamal Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: Jamal <333 19.01.10, 17:54 Jeżli chodzi mi o tego co tobie to znam, byłam na jego koncercie-choć nie słucham takiego typu muzyki.Jednak staram się nie zamytać w jednym gatunku i musze powiedzić, że Jamal jest spoko grał dużo dużej niż miał i ogołnie piosenki ma nawet spoko ale na codzień nie słucham... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez555 Re: Jamal <333 19.01.10, 17:55 Znam Moja ulubiona piosenka to polzmana - czy jak tam to się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Jamal <333 19.01.10, 18:03 aaah , reggae . oczywiście znam , kocham , wielbię . < 33 Pull up budzi mnie rano nawet . XD tubaka, słońca łan, pójdę tylko tam itd . KOCHAM . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: Jamal <333 19.01.10, 18:06 no jasne że znam w mojej sql mnóstwo osób tego słucha moja ulubiona to : Pull up i Słowo Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: Jamal <333 19.01.10, 18:21 No jasne, że znam Ulubione piosenki Jamala: -Słońca Łan -Pójdę Tylko Tam -Ogień -Tubaka -Kiedyś będzie Nas więcej -Pull up -Policeman Te są takie najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
meisha Re: Jamal <333 19.01.10, 18:26 Jasne, uwielbiam Jamal D Nie będe wymieniać piosenek bo jest ich za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Jamal <333 19.01.10, 18:40 nie znam zespołu " Jamal " -.- ale znam takiego wykonawcę . jamal - reegae ( nie wiem czy dobrze napisałam ) , jeżeli chodzi o niego , to tak , lubię . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 jak można Go nie znać? :D 20.01.10, 19:25 dziwne : D Jamal to wykonawca, mioda nie lubię, frenchmann jest w porządku [kiedyś śpiewał z mariką i stąd głównie go kojarzę, niezły głos] i w ogóle jamal jest chyba najpopularniejszym wykonawcą reggae w tym kraju, ale też chyba najbardziej komercyjnym, za co go troszeczkę nie lubię [poza tym jest moją miłością i kandydatem na męża zaraz po juniorze stressie, grubsonie, lucie, gutku z ib i jeszcze kilku;p] ulubiona piosenka to oczywiście nowy dzień, bo jest strasznie pozytywna i kojarzy mi sie z latem, nie tylko ze względu na tekst ;] policeman, pull up, pójde tylko tam to klasyka, ah, i kocham słowo, kiedyś będzie nas więcej, babilon, puls ulicy, rewolucje ; D Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: jak można Go nie znać? :D 20.01.10, 21:22 wszystko ;D ale najbardziej: 'pójdę tylko tam', 'kiedyś będzie nas więcej', 'pull up' i 'słowo' Odpowiedz Link Zgłoś
cappy Re: jak można Go nie znać? :D 20.01.10, 21:28 Byłam w lipcu na koncercie, strasznie sie na to cieszyłam. Miodu sobie wtedy coś zrobił w noge i powiedział dopiero o tym po 4 piosenkach! Potem wrócił, by ostatni raz zaśpiewać. To jest dopiero gość! Uwielbiam ten zespół. A najbardziej to "pójde tylko tam..." Odpowiedz Link Zgłoś
karmelowedove. Re: jak można Go nie znać? :D 20.01.10, 21:35 uwielbiam . < 33 naj, to " kiedyś będzie nas więcej " , " policeman " , " halo, halo" . :3:3:3 Odpowiedz Link Zgłoś
humanistka_xd Re: jak można Go nie znać? :D 20.01.10, 21:37 moja ulubiona piosenka to Pull Up !!! uwielbiam ją !!!! ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
madziolap.owa Re: jak można Go nie znać? :D 20.01.10, 21:30 bouche2 napisał(a): > dziwne : D > > Jamal to wykonawca, mioda nie lubię, frenchmann jest w porządku [kiedyś śpiewał > z mariką i stąd głównie go kojarzę, niezły głos] > i w ogóle jamal jest chyba najpopularniejszym wykonawcą reggae w tym kraju, ale > też chyba najbardziej komercyjnym, za co go troszeczkę nie lubię [poza tym jest > moją miłością i kandydatem na męża zaraz po juniorze stressie, grubsonie, lucie > , > gutku z ib i jeszcze kilku;p] > > ulubiona piosenka to oczywiście nowy dzień, bo jest strasznie pozytywna > i > kojarzy mi sie z latem, nie tylko ze względu na tekst ;] > policeman, pull up, pójde tylko tam to klasyka, > > ah, i kocham słowo, kiedyś będzie nas więcej, babilon, puls ulicy, > rewolucje ; D tak nie będę pisała tego samego a więc posłużę się tym ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 21.01.10, 13:33 znam Jamala, Mioda i innych takich, no a raczej kojarzę, bo mój brat bardzo lubi reggage. ja reggage nie lubiłam, nie lubię i nie polubię zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś