Dodaj do ulubionych

subkultury

• kiwi Re: subkultury 09.03.10, 21:55
      tak...należę do subkultury Hippie Rocks

mwa ha ha... to taki mój wymysł. A tak na serio to nie, nie należę do żadnej.
      Chyba.
    • tokio_hotel_483 Re: subkultury 09.03.10, 21:58
      mówią mi wszyscy że jestem emo ;dd
      • nano_ Re: subkultury 10.03.10, 12:53
        no to źle mowią, nie da sie być emo, bo nie da sie być muzyką xD
    • niedorobionaxd Re: subkultury 12.03.10, 22:35
      jestem sobą, nie podporządkowywuję się żadnej subkulturze, ubieram się jak mi się tylko
      spodoba, maluję, czeszę. w szkole mówią, że jestem emo, muzyką, fajnie <3. ;x nienawidzę
      jak tak mówią.
    • ne.gra Re: subkultury 13.03.10, 00:32
      Jestem sobą. Nie szufladkuje się! A ludzi znam mnóstwo, więc mam szerokie spectrum subkultur wśród znajomych ... smile
      • ne.gra Re: subkultury 13.03.10, 00:42
        Muzyki słucham wszelakiej, książki czytam te co w ręce wpadną, chociaż preferuję XIX i XX wiek, filmy oglądam raczej 'ambitniejsze' choć komercją nie pogardzę. Styl? Wszystko co mi się podoba, kocham modę, łączenie wzorów, kolorów, materiałów, fasonów i dodatków, uwielbiam buty, wymyślanie nowych kombinacji z tego co mam, robienie list rzeczy "do kupienia/przymierzenia/obejrzenie/odsłuchania/przeczytania/zrobienia/sfotografowania".
    • kasiulec mojepieknecytaty.vgh.pl tu jest moja twórczość za. 13.03.10, 00:53
      mojepieknecytaty.vgh.pl tu jest moja twórczość zapraszam do komentowania smile
    • a_vie Re: subkultury 13.03.10, 15:19
      Ja czuję gotyk, te wszystkie mroczne klimaty mnie nie przerażają, a raczej
      uważam, że są piękne. nie cierpię zwykłości, wszyscy tacy sami, jakieś jeansy i
      nike, o nie to nie dla mnie. Zawsze podobały mi się dziewczyny umalowane 'na
      wampira' jeszcze jak byłam mała. rodzice mi mówili, że kropnie wyglądają, a ja
      że ślicznie wink. w szafie prawie wszystkie ciuchy mam czarne, ewentualnie zimny
      fiolet. kocham rurki, gorsety, szerokie spódnice, pieszczochy, obroże, ciężkie
      buty, skóry i ostry makijaż. Od dawna uważam się za gotke, chociaż jacyś głupi
      ludzie oczywiście uważają, że jak mam dopiero 15 lat i sie ubieram na czarno to
      oczywiście emo... ale ja ich olewam
      tak dusze artysty zdecydowanie mam, napisałam już chyba z 50 piosenek, pisałam
      wiersze a głównie rysuję, wyrażam swoje uczucia przez to. Rysuję trochę
      wstrząsające rzeczy, ostatnio była anorektyczka w gorsecie i dziewczyna paląca
      koło kałuży na stacji benzynowej.
      • karola1603 a ja ... 13.03.10, 15:23
        jestem PokemOnEm!.
        nie widać? xd
        a tak serio to ja sb ni widzę w żadnej subkulturze,jestem nijaka najwyraźniej ;d
        muszę z tym żyć,albo się potnę...no właśnie idę się pociąć,będe emo ;D
        wiem,odbija mi.
    • lady_cat Re: subkultury 13.03.10, 15:22
      w mojej sql jest parę : skate, emo, rasta . . .
      ja jestem po prostu sobą, nie należę do żadnej z tych subkultur. ; )
      • hepsio Re: subkultury 13.03.10, 15:31
        raczej nie przynależę do żadnej subkultury. podobają mi punkowcy i ogólnie ich
        styl, ale z naszych czasów nie z lat 70. natomiast ja ubieram się zwyczajnie.
    • selena94 Re: subkultury 13.03.10, 23:24
      Nie wiem, co o tym mam myśleć.
      Jeśli chodzi o mnie to mogłabym być Emo, bo od dziecka jestem zamknięta w sobie.
      A według mnie to fajnie by było się zaprzyjaźnić z metalem,emo,satanistą i punkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka