Dodaj do ulubionych

Wierzycie w miłość?

02.02.10, 22:35
pytanie jak w temacie . sorry jeśli wątek był nie chciało mi się szukać. ale interesuje mnie
to czy wierzycie w miłość ? może was jescze nie spotkała ; taka prawdziwa i jak np; z
Titanica ? nic nie szkodzi ! gdyby właśnie teraz pojawił sie ten , którego od dawna
oczekujecie bo byście wtedy powiedziały ? nie musisicie mi pisać masz 13 lat i takie wątki
zakładasz? otóż tak mam 13 lat ale dużo cierpienia i bólu przeszłam wiem co to miłość ,.,
więc nie wmawiajcie mi jakiś durnych rzeczy np ; dziewczynko ile ty masz lat ?!
to co wierzycie czy nie w milość ?
Obserwuj wątek
    • heb Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 22:40
      jak się zakocham to uwierze...
      • donkka Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 23:01
        Tak wierzę....Ponieważ to niesamowite być przez kogoś kochanym....Już to
        przechodziłam, a teraz jestem sama big_grin Ale tak też jest dobrze kiss
        • klaudencja Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 16:26
          Nigdy nie przeżyłam takiego prawdziwego zakochania, ale w miłość wierzę. Moja
          babcia i dziadek byli ze sobą pół wieku i do konca życia dazyli się prawdziwą
          miłością ....
      • piratka13 Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 16:42
        YYY myślę ,że jak ją spotkam to uwierzę ! xD
    • fred Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 22:41
      No właśnie, mam tyle samo lat co ty i Cię idealnie rozumiem. Kocham. Tak,
      aktualnie kocham. Mam 13 lat. I co z tego? Jeżeli ja naprawdę kocham i jestem
      kochany? Dla miłości się wiek nie liczy. Trzymaj się smile
      • amela Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 22:44
        yhm . raczej tak .
        • didi14 Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 22:49
          tak, co prawda nie przeżyłam jeszcze prawdziwej miłości, ale wierzęwink
    • klarix1 Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 22:47
      ja jak narazie nie wierze ., nie wiem czy spotkam kiedyś tego dla którego będę wstanie
      oddać życie . chciałabym żeby za pare lat ktoś powiedział z czystej miłości "Mógłbym
      oddać za Ciebie życie" to jest prawdziwa miłość ,., znacie Titanica? napewno , więc same z
      siebie pomyślcie dziewczyny ; chciałybyście żeby i was taka miłość spotkał i skończyła sie
      dobrze? jak już mówiłam dla wielu dziewczyn to trudny temat , bo się boją przyznać
      chłopakowi do tego że ten kolo jest więcej dla nich iż tylko przyjacielem
      powiem tyle miłość istnieje dla nie których niestety , dla niektórych stety ' teraz powiecie
      że nie wie zycie w miłość bo was nie spotkała , ;3 jak was spotka będziecie inaczej mówić .

[b]pozdrawia czytelników
      [/b]
    • elen Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 22:51
      a ja tą całą miłość mam daleko w poważaniu
    • vanella Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 22:52
      Wierzę. Każdy wokól powtarza mi, że ona nie istnieje, lecz nadal uparcie trwam przy swoim.
      Nawet nie wiem czemu w nią wierzę. Zawsze byłam marzycielką i niepoprawną
      romantyczką. Geny wink
    • kamila_1355 Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 23:01
      ja jestem typem karierowiczki.
      dla mnie kariera jest na pierwszym miejscu.
      na drugim miejscu jest miłość i na ostatnim dzieci. ;d
      • taa.no Re: Wierzycie w miłość? 02.02.10, 23:21
        Ze mną jest tak, że w miłość wierze, lecz jeszcze tak naprawde nigdy nie byłam zakochana. Chłopacy, których miałam byli raczej tylko do tego żeby było miło, ale żadnego z nich tak naprawde nie kochałam. Ale wierzę, że w końcu kogogoś pokacham naprawdę. ; )
    • louise_ Wierzycie w miłość? 03.02.10, 08:21
      Hmm, chyba taak.
      • jeleniowa1 Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 15:01
        ja raczej wierzę serce
        • wiwika Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 15:14
          jeśli mam być szczera to ja nie wieżę że mnie ona spotka, ale wieżę że jest tylko nie dla mnie
    • hana02 Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 15:40
      ja wierzebig_grin
    • twilight_6 Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 15:51
      nie xdd
    • demusz . 03.02.10, 15:59
      ojeju, dużo było takich wątków, kochana. ;3
      no właśnie, masz 13 lat. i co ty wiesz o miłości? jeśli wgl kiedykolwiek się zakochałaś, to
      była taka po prostu młodzieńcza miłość, a ty z Titanickiem wyskakujesz. ;q
      rozumiem, mógł cię ktoś kiedyś rzucić, bolało, wiem. ale co ty pleciesz? nie mogę tego
      zrozumieć, jak trzynastolatka może zakładać wątki na temat prawdziwej miłości, skoro
      nic o tym tak naprawdę nie wie?
      nie, żebym się wywyższała, że jestem starsza i wgl,
      bo tak naprawdę nigdy się nie zakochalam i nie będę cię pouczała co do miłości, bo nie
      wiem nawet jak, ale takie jest moje zdanie.

blah.
      • klarix1 Re: . 03.02.10, 16:03
        ja już mówiłam nigdy nie miałam chłopaka ! i mnie nie wku...** ! jak masz jakiś
        problem ' demusz ' to napisz do przyjaciółki mam w du.pie co o mnie myślisz
      • hsm1996 Re: . 03.02.10, 16:08
        wierzę w miłość. to jets niesamowite uczucie. też mam 13 lat.<br />
        <br />
        <br />
        tak w ogóle to ty demusz może popatrzyłabyś się na siebie. sama masz 14 lat,
        więc nie jesteś dużo od nas starsza. kazdy ma swoje zdanie.
        • demusz hsm1996 03.02.10, 16:20
          przecież powiedziałam, że nie będę nikogo uczyć jeśli chodzi o miłość, bo się na tym nie
          znam. i nie wywyższam się. ;3
          ale dla mnie jest to trochę bez sensu. no bo popatrz.. trzynastolatka opowiada o miłości z
          Titanica, jak w tym wieku nie ma tak naprawdę nic do powiedzenia o miłości. taka
          prawda. ;3 'miłość', o jakiej wy mówicie w tym wieku, to nie miłość.
          i jeżeli chodzi o mnie, nigdy się jeszcze nie zakochałam, i podtrzymuję to, że nie znam się
          na miłośći, i wcale nie jestem lepsza od was, jeżeli chodzi o to.
          • klarix1 Re: hsm1996 03.02.10, 16:24
            jak ci coś nie pasi to wypad ; nikt nie każe Ci tego czytać ! pisze bo mam czasami wene !
            i co cie to obchodzi ! kur** ale jesteście samolubnie , umiecie tylko krytykować . nauczcie
            sie wreszcie życ !
            • demusz rerere. hsm1996 03.02.10, 16:27
              krytykować? kogo, kochana? przecież nie powiedziałam, że ty czy 'hsm1996'
              jesteście jakieś popierdzielone, bo zakładacie takie wątki. oh, zastanów się, co mówisz, bo
              mi się śmiać chce czasami. ;d
              btw, już umiem żyć. ktoś mnie jednak nauczył. /a jaką ty masz wenę? do czego? do
              powtarzania wątków po raz 18372821?
    • kardolina Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 16:22
      w wieku 13 lat to Ty możesz wiedziec co to miłośc. miłośc do mamy -,-
    • klarix1 Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 16:26
      a co do kardoliny ;
      - przymknij sie .
      - nigdy nie byłam zakochona i myślę że to fascynujące .
      - mam nadzieje że kiedyś mnie spotka miłość .
      a jak komuś coś nie pasi to nie musicie wchodzić ! ktoś was o to prosił ?
      • klarix1 Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 16:27
        i wiecie co ? nie wierze w miłość ale kiedyś napewno mnie spotka !
    • jane_ Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 16:27
      chyba nie. zbyt wiele razy się zawiodłam.

i dziewczęta, to, że wy niczego nie przeżyłyście w wieku chociażby trzynastu lat nie oznacza, że nikt inny nie przeżył i nie ma prawa wiedzieć, co to miłość.
      • klarix1 Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 16:32
        masz całkowitą racjie " jane_ " - one myślą że są dorosłe ! żałosne !
      • demusz . 03.02.10, 16:34
        jejku, rozumuj troszkę. ani razu nie powiedziałam, że jestem mega dorosła, że wiem, co to
        miłość, że znam się na tym. wręcz przeciwnie, zaprzeczam temu wszystkiemu. :3
        NIE ZAKOCHAŁAM SIĘ, NIE ZNAM SIĘ NA MIŁOŚCI, NIC CI NA TEN TEMAT NIE POWIEM.

ale jestem dorosła, mm.
        • klarix1 Re: . 03.02.10, 16:37
          --
          • demusz Re: . 03.02.10, 16:45
            nie mam jakoś ochoty się z tobą kłócić, bo widzę że i tak do niczego tu nie dojdzie. ;d
    • kitty Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 16:36
      Coraz bardziej myślę, że nie.
      Miałam wielu chłopaków, przyjaciół, może i kochałam, ale nie wiem czy to było to. Wiele razy
      się zawiodłam.
      Bywa,
    • lucuch. Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 16:59
      przestaje wierzyć, choć bardzo bym chciała.
    • independent_ nie. 03.02.10, 17:05
      miłość jest przereklamowana. c:
    • madziullaa Re: Wierzycie w miłość? 03.02.10, 17:18
      Oczywiście, że nie wierzę. Sama wiele przeszłam i mam prawo tak uważać. Z
      obserwacji otoczenia też mi się takie wnioski nasuwają. Ludzie są ze sobą, nie
      widzą nikogo poza tą osobą, ale w pewnym momencie wszystko pryska. Niektórzy się
      rozstają, inni nie, bo się przyzwyczaili i nie lubią zmian. Ot co! Cała prawda
      o "miłości"
    • zcziluj Re: Wierzycie w miłość? 08.02.10, 13:39
      Podobnie jak Ty też przeszłam przez wiele bólu i cierpienia, choć mam już 16 lat
      .. dlatego wierzę w miłość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka