Dodaj do ulubionych

Podejrzane typy.!!

10.02.10, 18:49
Hej, może uwazacie, że zaśmiecam forum ale jestem po prostu ciekawa ;P
Byłyście kiedys w sutuacji, że np:
Wracałyście do domu po zmroku, a za wami szedł jakiś facet, czy coś?

Ja czasami jak widzę, że ktoś za mną idzie od dłuższego czasu od razu mam "stracha" ;P
Chyba jestem jakaś przewrażliwiona xd

Zdarzały się wam takie sytuacje, a może jakieś inne?
Jestem ciekawa ^^
Obserwuj wątek
    • paulinusia4 Re: Podejrzane typy.!! 10.02.10, 18:52
      nie. chyba nie.
    • akira Re: Podejrzane typy.!! 10.02.10, 19:08
      Zdarzyło się. Wracałam od chłopaka, było ciemno. On nie mógł mnie odprowadzić, bo był chory. Patrzę, a tu nagle z autobusu wysiadają dwa podejrzane typy, parę lat starsi niż ja. Zestrachana idę w ich stronę, oprócz nas nie było nikogo. Zaczepili mnie i chcieli mój numer. Odpowiedziałam coś niecenzurowanego i poszłam przed siebie. Ci zaczęli gwizdać, ale dali sobie spokój. Miałam jeszcze parę takich przypadków xd
      • josie120 Re: Podejrzane typy.!! 10.02.10, 19:53
        Miałam. Szłam na dyskotekę andrzejkową ,która była w szkole. Wychodząc z mojego
        bloku jakiś facet zaczął za mną iść. Było ciemno więc trochę się bałam dlatego
        przyspieszyłam. Idąc uliczką nagle zgasły wszytskie lampy. xD Odwróciłam się do
        tyłu czy za mną idzie, cóż szedł.. Myślałam ,że zaraz się na mnie rzuci ,więc
        zaczęłam biec przed siebie. Zmachana, rozczochrana dobiegłam na tą dyskotekę
        ,ale przynajmniej cała. tongue_out
        • jd Hmmm 10.02.10, 20:12
          Może takiej sytuacji nie miałam. Ale kiedyś na dworcu stojąc w kolejce
          kieszonkowiec próbował mnie okraść.. Poczułam, że coś niedobrego dzieje się z
          kieszonką gdzie był portfel więc postanowiłam ręką sprawdzić co się dzieje.. no
          i nakryłam łobuza. Złapałam za łapę i grzecznie odstawiłam ją na miejsce
    • marcelinkaa Re: Podejrzane typy.!! 10.02.10, 20:13
      tak i to wiele razy-moja wyobraznia
    • leyla Re: Podejrzane typy.!! 10.02.10, 21:05
      tak parę razy ale to pewnie tylko moja wyobraźnia.jak wracałam od koleżanki
      wieczorem to mi się zdawało ze jakiś facet mnie śledzi a to był sąsiad heh.big_grin
      • nasti. Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 10:23
        nikt za mną nie szedł, ale często zdarza się tak że jacyś podpici kolesie się
        przyczepiają na przystanku..
        • w_paski taa... 11.02.10, 13:00
          w tramwaju...brr jakiś dres sie przyczepił chyba był spity bełkotał coś że chce pieniązdze
          było pużno ja byłam sama i jechałam na prage przy pierwszym przystankó wyleciałam z
          tramwaju tak że wpadłam na innego chłopaka terz 20 pare lat myślałam że zaraz zaczne
          wrzeszczeć jednaemu zwiałam teraz drugi! ale sie okazało że byli ,,normalni" wybuchneli
          śmiechem a ja viegłam do sklepu i siedziałam tam dwadzieścia min.
          taaa noc robi swoje
      • meryll Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 10:38
        Ja często jak wracam od przyjaciółki do domu, to zawsze sobie wyobrażam ,że za mną ktoś
        idzie. xDD Ale to tylko i wyłącznie moja fantazja. ;q
    • kolorowo_mi xd 11.02.10, 12:02
      tez tak mam ;D
      raz gadałm prze telefon czułam ze ktos za mna idzie odwórciłam sie a tam był jakis facet ,aż poskoczyłam ze strachhu xd
      • hellokiciara Re: xd 11.02.10, 12:06
        Oh mam ,ale nie chcę mi się pisać .<3
        • sileny. ,. 11.02.10, 12:09
          niee, nie miałam czegoś takiego. raz przede mną szedł jakiś koleś z kosą i tak się na mnie
          dziwnie patrzył to wtedy miałam niezłego stracha, ale tak to raczej nie.
          • elf97 Re: ,. 11.02.10, 12:14
            taa miałam suspicious
          • mortal_14 Re: ,. 11.02.10, 12:16
            raz byłam z kumpelą na spacerze w lesie i przez dłuższy czas szło za nami 2
            starszych chłopakówshock.... miałyśmy takiego stracha jak nigdy.... brrrr....shock
    • myszkaa Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 12:14
      ` no raz mi sie zdarzyło . : D

hehe , ale nie wiem czemu , ale jak wracam późnym wieczorem to mam uczucie że ktoś
      mnie śledzi czy coś i ciągle sie obracam do tyłu . : q
      • lady_cat Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 12:20
        wiesz, każdy chyba tak ma .
        ale naszczęście najczęściej to tylko nasza chora wyobraźnia . ; q
    • violet_ Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 12:20
      ja, niestety, też tak mam,

jeszcze w grudniu, kiedy ciemno było o piętnastej, wracałam ze szkoły i wyjęłam z uszu
      słuchawki, bo miałam wrażenie, że ktoś za mną idzie. widziałam wtedy dresiarzy, punków i
      naprawdę przerażających ludzi i o wszystkich myślałam: "ocho, on mnie zabije".
      nienormalne, wiem.
      • replaceable Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 12:26
        Ja też tak mam, i to często.
        może dlatego, że jestem przewrażliwiona na tego typu rzeczy.
        Ale zdaje mi się, że tego nie można lekceważyć.
    • your.cocaine Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 12:23
      Mi jak narazie nie ^^ .
      Kiedyś jak byłam mała (2 klasa podstawówki) i pierwszy raz sama wracałam ze szkoły to
      ciągle szedł za mną jakiś facet . Okazało się , że to syn mojej sąsiadki xd. Ale się wtedy
      bałam >.< .
    • rikki_ch Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 12:39
      Byłam ostatnio z przyjaciółką w kinie w galerii handlowej, a potem nie mogłyśmy
      znaleźć przystanku autobusowego. I stałyśmy przy takiej jakby mapie miasta,
      gdzie było raczej pusto i nagle ja zauważyłam takiego faceta, który szedł powoli
      i się na nas gapił...Złapałam kumpelę za rękę i pobiegłyśmy do przejścia
      podziemnego do galerii...To było straszne, aż nie mogłam w domu zasnąć! ;/
      • stokroteczka11 Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 12:53
        no cóż, ja mam tak często, aż za bardzo.
        jak jest ciemno, cały czas mi się wydaje że ktoś za mną idzie. po prostu jestem
        przewrażliwiona. dlaczego? oto odpowiedź.

kiedyś, chyba 1 rok temu szłyśmy z kościoła z koleżanką, ciemno było. no a u
        mnie przez jakiś odcinek drogi nie ma lamp ulicznych. jak szłyśmy, patrzymy, a
        ty w naszą stronę jakaś biała zjawa. stanęłyśmy, całe się trzęsłyśmy,
        zjawa idzie prosto na nas. dosłownie się popłakałyśmy ze strachu. 2 minuty
        później okazało się, że ta zjawa to nasz sąsiad w białej koszuli.. to było
        okropne..
    • aleeex_ ... 11.02.10, 13:02
      raz miałam... szłam pustą uliczką a za mną jakiś chłopak w kapturze z
      szalikiem naciągniętym na twarz . podchodził do mnie coraz bliżej a potem
      okazało się że to mój kolega ale jak mnie dotknął za ramię to aż podskoczyłam
      . nieźle się strachałam xd

a tak to moja wyobraźnia dlatego teraz zawsze mam MP3 na full i już się
      niczego nie obawiam. co ma być będzie xd
    • marszalinka Podejrzane typy 11.02.10, 13:05
      U mnie pelno jest takich
    • srebrana Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 13:25
      W wakacje. (po południu było gdzieś ok. godz.17)Mama kazała mi iść do sklepu, no
      więc poszłam kupiłam wszystko co mama kazała i wychodzę ze sklepu i
      postanowiłam, że pójdę przez plac zabaw więc ide (a tam była taka wydeptana
      ścieżka i pod koniec ulica) ja patrze jedzie czarny samochód z zaciemnionymi
      szybami i się zatrzymuje przy tej ścieżce ja też się zatrzymałam (byłam 5m od
      tego samochodu) patrze a z tego samochodu wychodzą 2 faceci w ciemnych okularach
      i wgl cali na czarno ubrani łysole ja nic nie myśląc szybko pobiegłam inną
      stroną do domu. A jeden szybkim tempem szedł w moją stronę ale ja szybko biegłam
      i mnie nie dogonił. Byłam strasznie przerażona, bo mnie gonił confused
    • katsuumi_17 Re: Podejrzane typy.!! 11.02.10, 14:36
      Kiedyś zawsze z kumpelą śledziłysmy podejrzanych typów. To było takie nasze hobby,
      wyobrażałysmy sobie jakieś dziwne sytuacje, które rzeczywiście do tego pasowały.
      Miałyśmy manię na kryminalistykę.
      • karmel_ Re: Podejrzane typy.!! 19.02.10, 22:39
        Pojedyncze przypadki.
    • kammi Re: Podejrzane typy.!! 19.02.10, 22:31
      ja też tak mam. ale na szczęście za mną rzadko ktoś chodzi. uff. <3.

dlatego zawsze czepiam się jakiejś grupki ludzi niegroźnych, np. starszego
      małżeństwa. c ;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka