07tofik 11.02.10, 20:04 Cześć, mam do was dwa pytania Czy zaliczyłyście kiedyś jakąś zabawną wtopę? Jeśli tak to jaką? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marszalinka Re: Wpadki 11.02.10, 20:05 dziewczyno ! Ja codziennie jakies zaliczam !xd Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Wpadki 11.02.10, 20:10 jest ich baaardzo dużo, więc nie będę pisać. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Wpadki 11.02.10, 20:13 takie świeże ; ) Poszłam sobie w czasie ferii z kolega do pizzeri. Potem poszliśmy do niego, ale podczas naszej wyżerki zaczął padać śnieg, a do jego chaty był kawałek drogi. Ale to co, poszliśmy. W połowie zapytałam mu się czy się nie rozmazałam, a on, że nie. No to idziemy dalej. Pod koniec przechodnie dziwnie się na mnie lampili... Przychodzimy do niego, patrzę w lustro a tam... nie chcecie wiedzieć jak wyglądałam : D Samara z The Ring się chowa ; P Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica96 Re: Wpadki 11.02.10, 20:18 bardzo dużo, ale to ta o której wiedzą tylko nieliczni: na rozdaniu świadectw byłam w poczcie sztandarowym z takim chłopakiem który ciągle mnie rozśmieszam i w końcu nie wytrzymałam... zaczęłam się tak śmiać, że nie mogłam ustać w miejscu (na szczęście to było dwa lata temu) Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Wpadki 11.02.10, 20:14 ja codziennie zaaliczam przynajmniej milion głupich wpadek, więc się rozpisywać nie będę ;x Odpowiedz Link Zgłoś