antix Proste włoski 08.05.10, 21:11 Oj jaka głupia sprawa,bo ja mam kompletnie proste włosy i za nic sie nie kręcą Tak marze o kreconych włosach! Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia100 Re: Prostownica . 08.05.10, 21:27 no ja mam to samo... prostowałam normalnie 2 razy zdiennie nawet mam loki jak na papilotach i dopiero jaką szope... ale od jakiegos miesica nie prostuje zeby nie miec szopy po umyciu czesze 2 warkocze rano je rozplatuje i sa pokrecone i nie spuszone.... tylko przec wyjsciem zawsze je czyms utrwalam najlepiej pianka a pozniej trozszeczke lakieru... i powiem ci ze nawet wszyscy mowia mi ze tak mam ładniej... newet chlopak oczywiscie mam trochę spuszone... ale to troche wiec lepiej zrozum to.... im wczesniej tym lepiej zebys sobie tylko nie zniszczyla tak strasznie wlosów ze do idealnosci sie juz ich nie bd dalo odbudować... ale twoja sprawa... a tak poza tym... ajk jestes lubana w szkole i jak pojdziesz w takich wlosach to zobaczysz co ci powiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksndra96 haha , lukaj . ;d 14.07.10, 16:20 Ja też . Co 2 dzień po każdym umyciu . wiem co czujesz ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusongomez Re: Prostownica . 15.07.10, 12:00 ja mam z natury proste włosy, ale uwierz mi że chce mieć kręcone! możesz mieć proste włosy, jeżeli będziesz myć je szamponem i odżywką prostującą włosy! np. z firmy nivea www.google.pl/images?hl=pl&q=nivea%20prostuj%C4%85ce%20w%C5%82osy&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Prostownica . 29.08.10, 20:38 kupiłam tą odżywkę , ale ona wcale nie pomaga zmarnowałam tylko kasę , nie polecam tego . Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Prostownica . 16.07.10, 13:47 ja mam loczki a prostuje od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Prostownica . 29.08.10, 22:30 ja czasami prostuje ale to rzadko od czasu do czasu grzywkę ale i tak ostatnio rzadziej , nie mam idealnie prostych włosów czasami mi się falują ale mi się tam podobają . nie prostujcie włosów codziennie bo będziecie miały poniszczone , wiem coś o tym bo moja siostra tak codziennie robiła i teraz ma bardzo poniszczone . Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Prostownica . 05.09.10, 13:38 nie prostuję, ale zacznę. miałam idealnie proste, a teraz zaczynają się robić kręcone, w najlepszym przypadku falowane -.- Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Prostownica . 16.07.10, 13:51 niestety musze praktycznie codziennie prostować włosy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Prostownica . 17.07.10, 09:10 prostuje. codziennie. tak bardzo chciałabym przestać, ale z moimi lokami to niemożliwe. bez wyprostowanych włosów nie wyszłabym z domu. a teraaz mam za swoje. włosy suche, a końcówki bardzo wysuszone. noale niestety, nie przestane bo w moich lokach/szopie wyglądam masakrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi AAAA!!!!! 17.07.10, 09:32 Ja mam proste włosy! tak proste jak konstrukcja drutu! Nic się nie da z nimi zrobić! A po umyciu sa zawsze idealnie proste i jeszcze tak obrzydliwie przylegają mi do głowy....zero objętości!Słuchaj, daj mi swoje włosy, a ja ci z radością i pocałowaniem reki oddam swoje, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
candy21 Re: Prostownica . 17.07.10, 09:44 ja prostuje.. kiedys codziennie i całe włosy.. a teraz już tylko grzywke i nie codziennie. i nie susze ich, by sie nie niszczyły, bo miałam wcześniej taką szopę, że strach. a teraz tył sie fajnie układa, a grzywke tylko prostuje czasem. więc może jeśli suszysz, to nie szusz włosów, daj im troche odżyć. a teraz wakacje więc przystopuj z prostowaniem. kup jakąś odżywke lub idź i skonsultuj sie z fryzjerem. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana__ Brak 17.07.10, 09:57 Ja nie prostuje , ja mam naturalnie proste włosy . I chciałabym miec loki . Często nawet na noc zaplatam włosy w warkocz, żeby rano miec loki . xD Prostowanie niszczy włosy . xD Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Prostownica . 17.07.10, 09:58 Nie prostuje włosów mam proste tylko końcówki mi falują. Odpowiedz Link Zgłoś
szila Re: Prostownica . 17.07.10, 10:06 Tak , czasami Ale teraz nie bo mi się zepsuła Odpowiedz Link Zgłoś
silve Re: Prostownica . 17.07.10, 10:38 Ja mam proste włosy Ale nie chcą mi się trzymać loki zrobione na papilotach albo lokówką ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nisiunia4 Re: Prostownica . 17.07.10, 10:44 Ja tylko czasami prostuje , ale tak to nie prostuje . Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Prostownica . 17.07.10, 10:47 co jakiś czas prostuję, ale nie codziennie . nie chcę mieć zniszczonych włsów. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa.. Re: Prostownica . 17.07.10, 10:56 Ja mam naturalne proste włosy ♥ Ale jak myje na wieczor a rano wstaje to mam taka szooope ze masakra ; D Ale treche tylko wyprostuje i z glowki ; DD Ale jak tak to czesciej krece wlosy, niz prostuje ; )) ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
squash (; 17.07.10, 11:03 ja mam proste u góry, włosy zwijają mi się na końcówkach. takie ni loki, ni fale. czasami prostuję, aż tak źle to nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliee. Re: Prostownica . 17.07.10, 11:04 Prostownica jest przydatna,ale nie słóży do codziennego używania ,bo od niej włosy się strasznie psują. Owszem można od czasu do czasu ,ale bez przesady. Nie wiem jakie masz włosy ,ale ja też miałam taki okres ,że codziennie robiłam prostownicą co było błędem. Dlatego zaczęłam używać innego szamponu,a mianowicie headen shoulders i jakiś inny szampon sayos do pięlegnacji. Suszenie włosów tez jest ważne. Dlatego najlepiej suszyć na najmniejszym stopniu czy na średnim ,bo ciepłe powietrze strasznie wykreca te włosy. Mam też szczotkę ,która prostuje włosy. Ale gdyby to nie pomogło to jeszcze są pianki żele prostujące.Lepsze to niż codzienne prostowanie włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Prostownica. 17.07.10, 11:12 ja mam proste i nie potrzebuję prostownicy;p Kurde ja chcę loki ! ;DD o co sadzę o prostowaniu włosów hmm myślę, że się niszczą i chyba lepiej jest używać jakiejś odżywki czy szamponu do włosów puszących się czy coś.. Odpowiedz Link Zgłoś
roxstar18 Re: Prostownica . 17.07.10, 11:14 w roku szkolnym prostuję codziennie włosy,a w wakacje mi się nie chce (itak zaraz się zmoczą w basenie) Odpowiedz Link Zgłoś
lov_aa Re: Prostownica . 17.07.10, 17:01 Ja tęz prostowałam codziennie .. ale jak zrobiło się teraz gorąco nie mam po prostu siły tracić by prostować dlatego spinam włosy .. :d Odpowiedz Link Zgłoś
aga8 Re: Prostownica . 17.07.10, 18:59 Mam tak samo jak ty fantabuu...codziennie prostuję włosy, bo mam falowane...i teraz mam je strasznie suche Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Prostownica . 18.07.10, 12:25 ja niestety też muszę prawie codziennie prostować bo mam szope zazdroszcze tym co mają proste i gładkie włosy... Odpowiedz Link Zgłoś