Dodaj do ulubionych

Zazdrosna koleżanka

17.04.10, 08:40
Moja koleżanka{Magda} jest o mnie chorobliwie zazdrosna bo ja się koleguję z inną dziewczyną{ Dominiką} tylko ona jest światkiem Jechuwy a wiem że tacy ludzie są fajni ale ja w szkole miałam rozmową z jej mamą o to że ja się zadaję z nią a nie z Magdą. Bo Magda to nie jest wcale koleżanka jak wystawia do wiatru "ja nie idę" a potem jest pierwsza ode mnie. A Dominika jest fajna i jej brat z nimi można się dogadać a z Magdą nie powiesz słowo supermarket a ona nie wie co to jest a nawet jak ja z nią gadam to nas śledzi i się chwalą swoimi rowerami jeszcze z flagami pirackimi. A jak chcesz się z nią kolegować to ona ma pretensje że ja się koleguję z Dominiką.
Obserwuj wątek
    • softy_girl . 17.04.10, 08:44
      Z tego wszystkiego zrozumiałam tylko że Magda jest zazdrosna o Dominikę która
      jest świadkiem jehowy.
      • annie__ Re: . 17.04.10, 09:02
        ja też ; D
    • rockville. Re: Zazdrosna koleżanka 17.04.10, 09:09
      trochę się pogubiłam w twojej wypowiedzi, wiem z tego tyle, co osoby nade mną..
      • katsuumi_17 Re: Zazdrosna koleżanka 17.04.10, 10:07
        Też się pogubiłam, takie są konsekwencje zaniedbywania języka polskiego i pisania bez
        znaków przestankowych. Napisz jeszcze raz, po ludzku. Ale myślę, że i tak niewiele
        pomożemy bo to są wasze sprawy, nawet, jak ci coś napiszemy, to przecież od twojej
        koleżanki zależy jak się zachowa.
    • aluminiowa Re: Zazdrosna koleżanka 17.04.10, 11:55
      czytałam to co napisałaś i pomyślałam " dziecko, mów wolniej ".
      • durex_ Re: Zazdrosna koleżanka 17.04.10, 12:17
        TROCHĘ BARDZIEJ SZCZEGÓŁOWO,jeżeli można prosić.
    • violet_ Zazdrosna koleżanka. 17.04.10, 12:18
      trochę bardziej szczegółowo. [2].
    • malinka.. Re: Zazdrosna koleżanka 17.04.10, 12:23
      Przykro mi, ale nie pomoge gdyż mało rozumiem z twojej wypowiedzi.
    • pysiaj98 Re: Zazdrosna koleżanka 17.04.10, 12:23
      ja mam tak samo sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka