hamcia1 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 01.06.10, 21:06 Ja byłam 3 razy w Niemczech :p Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Jeśli chcesz gdzieś polecieć na wakacje... 01.06.10, 21:09 to najlepszym miejscem jest Cypr, mówię ci. Jest tam pięknie, cudownie, słonecznie - kocham to miejsce nawet z karaluchami Zresztą Polki są tam uwielbiane Odpowiedz Link Zgłoś
migawka Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 01.06.10, 21:26 W Tunezji,Włoszech,Słowacji i Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
selena666 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 01.06.10, 21:28 hmmm...jak wam powiem to będzie że się chwale lub kłamie ....ale to nie prawda...nie osądzać mnie...proszę... A więc tak ...byłam w Egipcie,Londynie,Malcie,Tunezji,Słowacji(standard),Czechach,Tunezji,Norwegii,Hiszpanii , Niemczech, Danii, Sycylii, Włochy, I...nie pamiętam...ale gdiześ jeszcze ;p ale nie to nie tak że się chwalę....chcieliście wiedzieć....a to dlatego że jadę co rok na rejs i kilka dnie jesteśmy gdzieś indziej...zwiedzamy jemy bawimy się...z dwa dnie w jednym państwie i odpływamy i tak w kółko... Odpowiedz Link Zgłoś
nutkaaa Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 01.06.10, 22:20 Francja, Niemcy, Czechy, Chorwacja mozliwe ze cos pominęłam xd. chciałabym do UK !! a najlepiej do USA albo CAnady ;* <33 Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily szaj. 01.06.10, 22:27 bylam..w Honolulu i Tajwanie.Przyokazjiwidzialamszczurynabieguniepolnocnym.moje podroze sa tak wielkie jak wasze posty Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: szaj. 22.06.10, 19:51 Bułgaria, Wiedeń, Słowacja, Włochy, Egipt, Hiszpania, Chorwacja. Głównie tak spędzam wakacje z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 22.06.10, 20:18 W Niemczech byłam dużo razy i tam mi się mega podoba, bo łudzę się, że zobaczę na ulicy Tokio hotel, killerpilze, Lafee lub Rammstein. Nie no, żartuję. Berlin jest fajny. Lubię w ogóle być w Niemczech, bo idę do sklepu, kina, gdziekolwiek i sprechuję po Niemiecku, a to kocham Oprócz tego Czechy- Liberec. Na Małyszu byłam. Piękne góry tam są. 2 razy we Włoszech, bo tam mam rodzinę. Ciepłe morze- i już mi nic więcej do szczęścia nie trzeba. Pięknie tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 22.06.10, 20:24 W Angli i Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 22.06.10, 20:23 Włochy Słowenia Chorwacja Czarnogóra Irlandia Wielka Brytania Bułgaria Gracja. Odpowiedz Link Zgłoś
princii Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 22.06.10, 20:28 Nowy Jork , Egipt (pare razy) , Grecja ( też pare razy) , Włochy , Hiszpania. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 22.06.10, 20:28 Ludzie ja nawet w Warszawie nie byłam a mowa o zagranicy Najpierw chcę zwiedzić Polskę ;] Ale chciałabym polecieć do Egiptu ,Kanady ,Los Angeles ,Hiszpanii i oczywiście Wielkiej Brytanii ( Anglii) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusiasta Re: xd 22.06.10, 20:32 sylwusiasta napisał(a): > Chorwacja,Ukraina i Austria,bo tam się urodziłam tzn w Austri xd a nie w tych trzech na raz xd Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 22.06.10, 21:41 w Bułgarii, w Anglii, na Słowacji, we Francji, w tym roku jade na Chorwacje. (przejeżdżałam przez Niemcy, Czechy, Rumunie, Belgie, Holandie i pare innych państw to też się liczy?)xd Odpowiedz Link Zgłoś
czarymarykasia Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 22.06.10, 21:48 kanada Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 05.10.10, 11:15 tunezja. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 05.10.10, 17:20 Niemcy,Francja,Turcja,Tunezja,Chorwacja i Włochy. Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 05.10.10, 22:15 W Danii. Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 06.10.10, 13:57 Ja mieszkam w Anglii xd Ale w te wakacje byłam z moją naj przyjaciółką w Niemczech było zajefajnie Ale to nie ważne gdzie się jedzie ważne z kim ;* Odpowiedz Link Zgłoś
cally Oj, dużo tego będzie... 06.10.10, 17:12 Rosja, Czechy, Austria, Niemcy (bardzo często), Słowacja, Słowenia, Chorwacja, Włochy, Holandia, Belgia, Francja, Anglia... Tak, chyba wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_your_enemy Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 07.10.10, 09:42 byłam w stanach zjednoczonych . i w niemczech .. Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 18:17 Hmm. Hiszpania, Francja, Anglia, Holandia, Czechy. I kilka innych, ale przejazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
mayflower Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 07.10.10, 13:46 eee... głupio trochę ale na ukrainie<3 w rumuni też kocham<3 bułgarii, niemczech, litwie, czechach, słowacji, węgry Odpowiedz Link Zgłoś