Dodaj do ulubionych

Chłopak_xo

15.05.10, 17:30
Hm.. Wiem,oklepane,ale ja na prawdę jestem w rozterce.

Byłam teraz na wycieczce.Moja klasa,i inne ze szkoły.Był też chłopak z innej (równoległej) klasy.W pierwszy dzień przyszedł z kolegą swoim do naszego pokoju. Śmialiśmy się,wygłupialiśmy.Wreszcie ktos zaproponował gre w butlekę. No i wzięłam wyzwanie. Miałam pocałować GO. Najpierw w polik. Zero stresu,różnuch chłopaków już całowałam.No i go pocałowałam. Potem jakieś tam pytania,aż wreszcie znowu wzięłam wyzwanie.I musiałam go pocałować w USTA. Pocałowałam.Potem już nic więcej nie było. Siedzieliśmy na łózkach i gadaliśmy. Leżeliśmy razem na łożku i coś tam gadaliśmy.Było fajnie i wgl. Zachowywaliśmy się jakbyśmy byli parom,a wcale tak nie było.
Na następny dzień on jakby tego dnie w ogóle nie było. Nie gadał ze mną i wgl. zlewał. A ja jakby... zauroczyłam się w nim.
CO TERAZ ZROBIĆ? Starac się o niego,czy nie?

HEEEEEEELP! kisskiss
Obserwuj wątek
    • fantabuu rób jak chesz .. 16.05.10, 12:51
      • koralowa Re: rób jak chesz .. [2] 16.05.10, 12:55
        • kakaa13 Re: rób jak chesz .. [3] 16.05.10, 12:59
          xd
      • elen oni tak mają. olej go. 16.05.10, 12:56
        i to szerokim strumieniem.
    • lizzunia Re: Chłopak_xo 16.05.10, 12:59
      zapytaj sie czy coś do cb ma a jak tak to nich to powie ............
      i zapytaj sie czy już nie pamieta tej nocy i tyle ;DD

powodzenia ;*
      • schokobonsy Re: Chłopak_xo 16.05.10, 13:08
        Że tak powiem.. każdemu chłopakowi to przechodzi.
        On się bawił tym.Nic więcej.
    • magdziaczek Pomoc Sercowa 16.05.10, 13:43
      Nadchodzi Pomoc Sercowa big_grin Oto twój plan działania (użyj go lub nie):
      1. Poobserwuj ów chłopaka przez tydzień.
      2. Spisz i pomyśl o zaobserwowanych u niego rzeczach, np. co lubi robić z kim
      się spotyka itp.
      3. Zasugeruj: czy staje między wami jakaś inna dziewczyna? czy warto starać się o ów
      chłopaka?
      4. Gdy będziesz już pewna, że go lubisz, i chciałabyś z nim chodzić zapytaj, czy on czuje
      to samo do ciebie. Jeśli do końca nie jesteś pewna, czy on choć trochę cię lubi, lub czy ty
      jesteś już gotowa na związek, poczekaj i przemyśl swoją decyzję. Dodatkowo jeszcze raz
      przejżyj swoje notatki.
      Mam nadzieję, że pomogłam ci choć troszkę. Nie uważajcie mnie za idiotkę, bo wzięłam tę
      sprawę na poważnie. No, może trochę przesadziłam wink
      • magdziaczek Plus jeszcze... 16.05.10, 13:46
        Shokobonsy ma trochę racji. Może on rzeczywiście się tym tylko bawił? Powodzenia w
        rozmyślaniu tongue_out
        • top_chips Re: Plus jeszcze... 16.05.10, 18:49
          Dziękuje wam za odpowiedzi. Zobaczę jeszcze co zrobić. Jak na razie jestem chora,ale mam koleżankę w JEGO klasie. zobaczymy co ona zaobserwuje big_grin

Dziękuje kisskiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka