lamma Re: Wykrzycz TO! 30.05.10, 17:12 mam śpiewać hymn budy przed klasa, całkiem, całkiem sama, skrzeczac jak kot kopnięty w śledzione, jak rozjechany szczur z reumatyzmem, jak... lama z pęcherzem!!! z ostatniego recitalu miałam brawurowe 3+ te moje problemy zaczęły mnie nawet bawić ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Wykrzycz TO! 30.05.10, 17:19 JA CHCE JUŻ 1 CZERWCA. PRZYŚPIESZCIE CZAS. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Wykrzycz TO! 31.05.10, 15:12 Wszyscy mnie wkurzają. Ostatnio stwierdziłam, że naprawdę lubię około 5 osób + rodzina, oczywiście. To naprawdę dołujące. Aha, do tego została mi fatalna blizna po oparzeniu. A pfe. A jeśli chodzi o kotka i jego użytkowniczek... Nie obchodzicie mnie. No może poza kilkoma, tymi naprawdę fajnymi, które mają coś inteligentnego do powiedzenia, nie wzorują się na tych popularniejszych i są miłe. Ale te dziewczyny mogę policzyć na palcach jednej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Ja pierdole. 31.05.10, 15:20 Nienawidzę tego, że ludzie myślą, że jak wpadną na sekundzię do Mam Talent to już są nie wiadomo jakimi piosenkarzowi i jak pierdziu powiedzą 'kocham Chylińską' i już są dalej w ćwierć finale. A potem jadą na ten sam konkurs co ja i wygrywają no, bo oczywiście UMIEJĄ ŚPIEWAĆ. Ooo. Ironio. Ja też pójdę do pierdolonego mam talent i powiem, że kocham Wójcia, a on na to, że świetnie i wygram ten cholerny program. I w pizdu se pójdę. I już mnie ludzie wkurwiać nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Wykrzycz TO! 31.05.10, 15:18 Wkurzają mnie te testy szóstoklasisty!!! Dodatkowy stres, jakby było mi mało -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Spierdalaj! 31.05.10, 16:10 jeżeli to wszystko, co chcesz wykrzyczeć, to tak ;p Odpowiedz Link Zgłoś
humusek fuuuuuuuuuuuuuck 31.05.10, 15:25 ON KOCHA MOJĄ PRZYJACIÓŁKĘ!!!!!!!!!!!!!!! JEST TAKI POJE******ANY!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHAM go!!!!!!!! CZEMU s. JEST CHORA???????? NIENAWIDZĘ DUPKA!!!!!!!! NIENAWIDZĘ SZKOŁY!!!!!!!!! NIE CIERPIĘ SWOJEJ KLASY.!!!! CZEMU WSZĘDZIE WIDZĘ PUDZIANA I BIMBERA???????? CZEMU MAM AŻ TYLE PROBLEMÓW????????????????? tyle pomogło. Uffff. Odpowiedz Link Zgłoś
faith_ Re: Wykrzycz TO! 31.05.10, 15:49 jestem chora, mam mononukleoze i chcę być już do cholery zdrowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1996 ;( 31.05.10, 15:58 Czemu zawsze muszę miec takiego pecha i nic mi nigdy nie wychodzi ?!!! Czemu on woli ją ??!!! Czemu mam aż tyle problemów ?!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary krzyczę. 31.05.10, 16:18 NIENIENIENAWIDZĘ mojego kretyńskiego komputera, właśnie pożarł moje koncerty Green Day'a, pieprzony grat, wrrrrrrrrrr!!!!!!!!! I szlag mnie trafia na widok idiotycznych komentarzy niektórych użytkowniczek, beznadziejnych wątków, kretyńskich odpowiedzi i dyskusji o tym która gwiazdka zerwała z którym gwiazdkiem i braku umiejętności dyskusji (o, ja mam rację, ja, ja, ja, boska jestem). JA CHCĘ WAKACJE. NIE CHCĘ SIĘ ZASTANAWIAĆ NAD PRZYSZŁOŚCIĄ. nie będę się dla nikogo zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: krzyczę. 31.05.10, 17:26 Nienawidze mojego byłego. Pedał , cwel , cieć ciul , chuj , szmata , dziwnka !!!!!!!!!!!!!!!! ( Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Wykrzycz TO! 31.05.10, 20:55 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! zjebałam test i jestem smutna ! ; < Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Wykrzycz TO! 01.06.10, 16:58 będę miała zjebaną tróję z polskiego 1! ;c Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Wykrzycz TO! 01.06.10, 18:20 świat jest beznadziejny. jak tylko pomyślę sobie o tym co się na tym świecie dzieje szlak mnie trafia. wszyscy jesteśmy pieprzonymi egoistami. taka jest prawda. każdy tylko dba o własną dupe i o innych to już w ogóle nikt nie myśli. każdy chce być mody i seksowny. gówniarze z gimnazjum i z liceum myślą że już im wszystko wolno. gadają cały czas o seksie i marihuanie jakby tylko to się liczyło. nawet już nie można mieć własnego zdania bo Cię zabiją. Ostatnio powiedziałam koleżankom że taki jeden chłopak jest ładny, ale mózgu nie ma to po protu mnie wyśmiały. myślałam że zaraz im przywalę. powiedziałam im to co myślę i nie odzywały się do mnie przez dwa dni. dzieci nie mają w ogóle szacunku dla tych biednych nauczycieli, którzy muszą codziennie z nimi wytrzymywać. Chcą ich czegoś nauczyć żeby kiedyś nie wylądowali na ulicy, a oni odpłacają im się wrzaskiem i biciem. A już o szacunku dla rodziców i starszych to wolę nie wspominać. Krzyczą na rodziców i do nich przeklinają. ja nie wiem jak można być tak bezczelnym! przecież oni ich urodzili. Jeżdżę prawie codziennie autobusem i muszę znosić widok śmiejących się dziewczynek i sterczących nad nimi starszymi babciami. znalazłabym jeszcze z tysiąc takich rzeczy, które mi się w tym świecie nie podobają, ale już mi się pisać nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy :c 02.06.10, 14:38 jestem skończoną kretynką i zerem JESZCZE RAZ KTOŚ ZAPRZECZY A GO JEBNĘ!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111 Odpowiedz Link Zgłoś