pattrysia 01.06.10, 22:04 ostatnio chodze na wiele konkursów i wysoko zachodze... (nie myślcie że jestem kujonem )a wy chodzicie na konkursy??? daleko zachodzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodki_piernik Re: konkursy.... 01.06.10, 22:16 no ja ostatnio zajęłam pierwsze miejsce w jednym. W trzech innych olimpiadach jeszcze nie ma wynikow ale raczej dobrze mi poszlo. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ewafarna Re: konkursy.... 02.06.10, 21:15 Ja biorę prawie we wszystkich konkursach ze szkoły ( w tym powiatowe , ogólnopolskie itd. ). W tym roku szkolnym brałam udział w konkursie historycznym (ogólnopolskim ) , z j.angielskiego ( ogólnopolski ) , z j.polskiego ( też ogólnopolskim ) . Jeszcze nie znam wszystkich wyników ,ale będzie dobrze . ; ) U mnie w szkole , niestety, mało jest konkursów ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: konkursy.... 03.06.10, 16:13 w ostatnim konkursie, w którym brałam udział dostałam się na etap wojewódzki, więc jestem z siebie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: konkursy.... 03.06.10, 16:39 no, no to życzę Ci byś dalej wygrywała ; )) Odpowiedz Link Zgłoś