cukiereczek. _ 05.08.10, 22:20 Chyba nie jesteś zbytnio obeznana.Ona ma bardzo dużo 'swoich piosenek. Ja tam nic do niej nie mam.Jest nawet sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Farna ;/ 05.08.10, 22:25 a jaką Ci zrobiła krzywdę? bo ja nic do niej nie mam. nie przepadam, ale jak już musi śpiewać, niech śpiewa. poza tym, z tego co wiem, nie ma najgorszego głosu. po co zakładać takie wątki? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Farna ;/ 05.08.10, 22:26 zgadzam sie z toba niecierpie JEJ ale piosenki w jej wykonani brzmia niezle,chociaz to denerwujace tak samo jak ta cala lena od satelte tez na jej plycie sa same covery Odpowiedz Link Zgłoś
aguu93 ?! 05.08.10, 22:41 same covery ? to rzeczywiście poinformowana jesteś bardzo dobrze . ;| Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ FUCK YOU! 05.08.10, 23:01 hahaha, chyba nie wiesz co mówisz, myślisz że to całe RBD czy tam Anahi ma świetne piosenki itp.? żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Nie zgadzam się. 05.08.10, 23:07 Żałosna jest jedynie Miley.. skopiowała jej piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa_ kosz . 05.08.10, 23:19 ' o żal, o żaaaal ' macie jakiś kłopot z doborem słownictwa ? a poza tym, Ewa ma własne piosenki np. Cicho . to wydaje mi się, żaden cover . a poza tym - kosz, bo wątek bezsensowny . i myślę, że jego celem miała być kłótnia . więc po co ma forum zaśmiecać ? Odpowiedz Link Zgłoś
mocnocukierkowa Yhm.. 05.08.10, 23:23 Ja tam za nią nie przepadam, ale po co ujawniasz na forum kotka, swoje nieciekawe opinie na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś
julcia3d Re: Farna ;/ 05.08.10, 23:38 i właśnie po to założyłam swój wątek 'Ewa Farna - Miley, RBD'! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudyna2208 Re: Farna ;/ 05.08.10, 23:51 Zgadzam się . I nie lubie jej . ;] Ale to tylko moje zdanie . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Farna ;/ 06.08.10, 00:54 nie zgadzam się, ponieważ ma dużo swoich piosenek, które fajnie brzmią, a covery tylko jeden czy dwa ma wspaniały głos i wiele w życiu osiągnęła rozumiem że tak gadasz bo nie jesteś jej fanką ale <przynajmniej moim zdaniem> nie powinnaś stwierdzać czegoś co nie jest prawdą, ja to samo np moglabym powiedzieć o tej twojej anahi bo jej niie lubię ale nie robię tego bo inni są jej fanami i tego wymaga kultura Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: Farna ;/ 06.08.10, 09:15 Ewa jest spoko ; D i ma fajne piosenki ; D a ty się odwal ; D Odpowiedz Link Zgłoś
daily Re: Farna ;/ 06.08.10, 09:26 Nie jest żałosna. Wiesz ile gwiazd płaci za melodię? ona się kobieto wybija! chwała za głos! . ty jesteś żałosna bo zapewne nie potrafisz śpiewać jak ona a oceniasz. wstaw do sieci swoje nagranie to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Farna ;/ 06.08.10, 15:31 to posłuchaj jej solowych płyt po polsku ,,cicho'' i ,,Sam na Sam'' . ;] na obu płytach jest po 12-13 piosenek z czego jeden cover. Na ,,Sam na Sam'' cover Avril ,,I'm with you'' jako ,,Tam gdzie Ty'' a na drugiej ,,cicho'' cover Ursuli ,,Dmuchawce ,latawce ,wiatr'' . nie pisz jak sie nie znasz ,dziewczyna ma talent i może zdoła coś osiągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Farna ;/ 06.08.10, 15:36 ja się nią zbytnio nie interesuje bo jej nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Do wszystkich ! 06.08.10, 17:17 Ja chciałam z wami podyskutować. No ale najłatwiej na kogoś najechać i tyle. Nie umiem śpiewać i jestem o tym dobrze poinformowana,nie musicie mi mówić. Możecie bronić swojej idolki ale nie mówcie mi,że "jestem żałosna" bo mnie nie znacie. Dziękuję za uwagę. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś