kociooka 07.08.10, 10:32 Siemacie, Kociaki. Chciałabym mieć rude włosy, jednak żal mi farbować (mam blond, wygląda jak balejaż). Upatrzyłam na allegro taką perukę: Tu . Lubie czase wydać kasę na coś głupiego xD Jak myślicie - warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsztynn Re: Peruka. 07.08.10, 10:36 Na focie wygląda spoko, ale w rzeczywistości nie. Wystają włosy spod niej, a jak ci się splatają w peruce włosy to nie rozczeszesz ich, bo wylecą ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
brand.of.heroin LOOK HERE. ! 07.08.10, 14:53 Mam taką perukę, oczywiście tylko do zabawy. Wygląda sztucznie, bardzo... Za prawdziwie wyglądającą perukę musiałabyś nieźle zabulić... Odpowiedz Link Zgłoś
brand.of.heroin Re: LOOK HERE. ! I 07.08.10, 15:10 w dodatku z takiej wypadają te włosy i się bardzo bardzo plącze. Nie Polecam, tylko stracisz 15 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
dulcee17 Re: Peruka. 07.08.10, 10:37 ja bym przefarbowała na twoim miejscu brzydka ta peruka, widać że sztuczne Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Peruka. 07.08.10, 10:40 Ja na twoim miejscu bym nie kupowała bo nie wiadomo jak będziesz wyglądać w rudych włosach... Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Tuuuuuuuu 21.08.10, 19:34 Weź pofarbuj szamponetką najpierw i zobaczysz jak będzie Ci w rudych włosach, a peruki nie kupuj bo po 1: wygląda sztucznie i po 2: przepocą Ci się włosy i w najgorszym przypadku możesz mieć wszy a tego chyba nie chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Peruka. 07.08.10, 10:43 Przefarbować lepiej moim zdaniem, ale zalezy jaki chcesz odcień rudego. Jeżeli jesteś taka prawdziwą blondynką, będziesz miała włosy jak Ania z Zielonego Wzgórza. Jeżeli trochę ciemniejsze to ''może'' wyjdzie taki kolor jak ta peruka Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Peruka. 07.08.10, 10:45 W sumie to nie mam nic do peruk ale na pewno masz śliczne włosy Kup Sb! 15 zł to jeszcze nie tak drogo Odpowiedz Link Zgłoś
star_150 Re: Peruka. 07.08.10, 11:10 nie, nie warto. a jak kupisz to zobaczysz raz dwa razy ponosisz i rzucisz ją, bo włosy się poplączą albo nie będzie ci się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Peruka. 07.08.10, 13:20 będzie strasznie widać że sztuczna a kolor włosów to chyba nawet nie rudy tylko coś w odcieniu baaaaaaaaardzo ciemnego różu z fioletowym połyskiem. że ktoś to kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
your.cocaine Re: Peruka. 07.08.10, 13:24 Na zdjęciu wygląda całkiem spoko, pytanie tylko czy z bliska nie jest za bardzo sztuczna xd. Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Ocipiałaś? Spójrz na ten plastik. 07.08.10, 14:55 Będzie wyglądać bardzo sztucznie i bez sensu, żebyś to nosiła na co dzień. Poza tym tak tanie peruki za 15,00 zł na przykład, są wykonane z kiepskiego materiału, bardzo się plączą i cholernie świecą, co wygląda bardzo sztucznie. Jeśli nie chcesz robić z siebie nieudanej kopii Barbie, to nie bierz jej. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock Re: Peruka. 07.08.10, 15:05 co ty hannah montana jesteś żeby peruke nosić? ale jak 15 zł peruka kosztuje to ja bym się nie zastanawiała Odpowiedz Link Zgłoś
miley___miley Re: Peruka. 07.08.10, 18:46 moja koleżanka ma perukę ,ale włosy jej się poplątały próbowała rozczesać to wypadały Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: Peruka. 07.08.10, 18:53 brzydka i widać że sztuczna. lepiej przefarbuj . Odpowiedz Link Zgłoś
joan. Re: Peruka. 07.08.10, 18:57 Szkoda pieniędzy... Chyba że wykorzystasz ją na halloween... Odpowiedz Link Zgłoś
kociooka Dzięki, Kociaki. A tak ogółem... 07.08.10, 21:18 To nie chodziło mi o cenę, wybrałam pierwszą lepszą ;d. Chciałam tylko wiedzieć, co sądzicie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Peruka. 07.08.10, 22:54 i masz zamiar w tym wyjść na miasto ? o lol odradzam. przecież od razu widać , że to peruka wygląda mega sztucznie . Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Peruka. 07.08.10, 22:57 To bezsens, bo widać, że to peruka i takie rzeczy można nosić, ale raczej na bale karnawałowe, a nie normalnie na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: masakra 07.08.10, 23:03 nie, wygląda sztucznie i wgl, kolor jest nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Peruka. 21.08.10, 13:17 to szutczne włosie, więc będzie głupio wyglądać, poza tym nie radzę. wiesz jak trudno ja załozyć, żeby nic nie wystawało i jak ułożyć włosy na czole? masakra jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Peruka. 21.08.10, 13:24 ja bym przeznaczyła te pieniądze na coś bardziej przydatnego np: schronisko dla psów przemyśl ten pomysł z peruką, bo to wyrzucanie kasy w błoto Odpowiedz Link Zgłoś