09.08.10, 22:47
Co myślicie o matocyklach? Czy chcielibyście mieć taki, keidy dorośniecie? Czy podobają wam się typy motocyklistów w czarnych skórach?
Bo ja ostatnio, ku swojemu przerażeniu, zaczełam na poważnie myśleć o kupnie czatnego jednoślada, kiedy skończę 18 lat (a więc jeszcze mam trochę czasu). Nie wspominajac już o planach skoku z spadochronem xD (P.S. nie orientujecie się może, od ilu lat można skakać i ile to kosztuje?)
Obserwuj wątek
    • heb Re: Motocykle 09.08.10, 22:51
      Jakaś dusza o podobnych upodobaniach.
      Mój tata ma ścigacza, tzn. jeździ i nimi handluje. Wiem, że jak zdam prawko to
      załatwi mi jakiegoś.
      I też chce skoczyć, ale na bungee
    • euforiia Re: Motocykle 09.08.10, 22:57
      chciałabym mnieć . XD
    • monikajb Re: Motocykle 10.08.10, 10:06
      Też uwielbiam ;d Za to nienawidzę skuterów xd
      Ale na kupno raczej nie ma szans ;[
    • cukiereczek. _ 10.08.10, 10:14
      lubię jeździć z moim kolegą na motocyklu,jednak bardziej kręcą mnie quady. ;3
      • wyobraznia Re: _ 10.08.10, 10:52
        a mnie bardziej kręcą harleje xd . motocykle też są boskie. sama zacznę od kupna
        skutera, w końcu od czegoś trzeba zacząć XD . a co do skoku spadochronem, też bym
        chciała, albo na bandżi cool
        • newborn. Re: _ 10.08.10, 11:04
          Nie lubię motocykli. -,-
    • jd Skoki 10.08.10, 13:39
      Skakać można od 16 roku życia. Znajdź stronę aeroklubu który się znajduje w
      Twoim mieście lub w pobliżu...tam wszystko pisze...
    • llena Re: Motocykle 10.08.10, 13:43
      ja marzę o ścigaczu smilesmile - nie orientuje się ile to moze kosztować - tj. ten spadochron
    • jade Re: Motocykle 10.08.10, 13:44
      Ja się nie znam na motocyklach. Te "ryczące" mnie tylko wku...ają wink Ale nie
      miałabym nic przeciwko temu gdyby mój chłopak zabierał mnie na przejażdżki
      motorem big_grin Oczywiście tym "cichszym" tongue_out
    • werrr Hah, no jasne :* 10.08.10, 13:45
      Ja mam 13 lat i w motocyklach jestem zakochana.Bardzo często jeżdżę z wujkiem
      motorem ;D Najwięcej ile dobiłam to 220 km/h. Od tamtej pory moim marzeniem jest
      posiadać motocykl. Aaa co do spadochronu too chyba od 18, chyba że skacze się z
      instruktorem to chyba wtedy wcześniej.wink
      • miss_immortal Re: Hah, no jasne :* 10.08.10, 13:48
        uwielbiam ścigacze serce
    • bellacullenx skoki ;) 10.08.10, 13:52
      Mój wujek jest spadochroniarzem i jeśli bym chciała mogłabym skoczyć już teraz..
      tyle że ja nie chcę..nie wyskoczyłabym z samolotu. Moja mama ma na to zajawkę i
      powiedziała że zrobi badania (trzeba mieć m.in. zdrowy kręgosłup) i zafunduje
      sobie skok. Ja bym umarła..w locie..latający trup- fajnieeebig_grin
    • delicious Ah... 10.08.10, 14:07
      Wielbię motocykle. Ale nie crossy czy coś tylko właśnie cruiseryserce
      Mój chłopak ma takiego i zamiast wzdychać na jego widok robię to do jego
      motocykla. Pewnie że bym chciała, niestety moi rodzice są przeciwko wszystkim
      pojazdom dwukołowym nie licząc skuterów i rowerówindifferent Więc na razie musze się
      nacieszyć moją vespą...
    • vaniney Re: Motocykle 10.08.10, 14:52
      motor!ja chcę motor!chcę skoczyć na bungee i ze spadochronem.chcę lecieć balonem
      i na paralotni.chcę mieć tatuaż.i wiem,że te wszystkie marzenia kiedyś
      zrealizuję.mam na to przecież jeszcze całe życie :3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka