florcia08 17.08.10, 20:22 Oglądacie pewnie kanał mtv;d. Jest tam dużo fajnych, ciekawych, ale też skandalicznych programów. Lubicie oglądac mtv? Który program najbardziej przypadł wam do gustu. Piszcie i oceniajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermiona13 Re: MTV 17.08.10, 20:24 obecnie nie mam mtv, bo mi idioci wyłączyli -.-' ale zawsze lubiłam date my moom, penetratorzy, co na to tato i moja własna gwiazda. za to nie znoszę słit sixteen. porazka -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: MTV 17.08.10, 20:27 hmm .... : next , co na to tato , no prawie wszystkie programy , ale już nie mam mtv Odpowiedz Link Zgłoś
coolgirl16 Re: MTV 19.08.10, 14:42 Pod wzgldędem muzycznym wolę Vive. Ale na MTV lubię Miłość w rytmie rocka, Licealne ciąże i Nastoletnie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia wolę vive 17.08.10, 20:31 bo mtv to podobno kanał muzyczny a gów.no tam leci a nie muzyka. ale jeśli już to lubię uparty jak hogan i uparta jak brooke. ewentualnie nastoletnie matki. i pimp my ride. ze względu na xzibita xd no i zakochaj się w tili tequili, zakochaj się w rikki i vikki, miłość w rytmie rocka, miłość w rytmie hip hopu. od zipa do dżentelmena też dobre było. no i oczywiście rodzina Osbourne'ów. to było/jest coś. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: wolę vive + 17.08.10, 20:33 i jeszcze coś. nie znoszę tych penetratorów, co na to tato, next etc. to takie głupie, sztuczne i żałosne. tak jak sweet sixteen czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
princii MTV rlz :) 17.08.10, 20:37 Codziennie mam włączony telewizor właśnie na mtv. Co llubie ?? Nastoletnie matki , licealne ciąze oraz moja własna gwiazda ( z polskiej edycji można się brechtac takie sztuczne ) Odpowiedz Link Zgłoś
onesteptohell Re: MTV 17.08.10, 20:33 Czasem oglądałam Kardashianów, Efekt ex ale i tak te wszystkie programy wyglądają sztucznie i takie udawane... oO Odpowiedz Link Zgłoś
jowi Re: MTV 17.08.10, 20:39 Króliczki Playboy'a Miłlośc w rytmie .. wiesz z tymi bliźniaczkami dużo Pimp my ride Co ty na to tato Ale najbardziej Ameryka's best dance crew Leciał już 5 sezon?? Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: MTV 17.08.10, 20:42 Czasami oglądam MTV ... i jak już to ; Next, PimpMy Ride, Date my mom, Króliczki Playboya, Moja własna gwiazda - edycja polska, Co ty na to, tato? ,Polowanie na singla, Włatcy móch, Pięść mistrza Zen, Alarm MTV ___________________ Ale wole VIVE Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: MTV 17.08.10, 20:44 Kanał muzyczny na którym lecą na okrągło odmóżdżające programy. Odpowiedz Link Zgłoś
moniquemichael Re: MTV 17.08.10, 20:47 Hogan, Kim K. , Króliczki Playboy`a i inne. Uzależniona jestem od list z Vh1. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: MTV 17.08.10, 20:52 Miłość w rytmie Rocka Miłość w rytmie hip-hopu Next Ekipa z New Jersey Pimp my ride Moja własna gwiazda ( wolę wersję amerykańską, ale z naszej można się bardziej pośmiać) Zdążyć przed śmiercią Polowanie na singla Pudelek MTV Te lubię Aczkolwiek wolę Zone Reality. `teksty Xzibita mnie rozwalają .. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Lubię [; 17.08.10, 20:57 Najbardziej coś z rodzaju "Milośc w rytmie rocka", "Miłość w rytmie Hip Hopu" , "Zakochaj się w Tili Tequilii" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Miłość w rytmie rocka i Ekipa z New Jersey 17.08.10, 20:58 ogólnie dużo ''lubię'' ale te są chyba najfajneijsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kajuchna Re: MTV 17.08.10, 21:12 Uwielbiam: date my moom, polowanie na singla, miłość w rytmie rocka i hip-hopu xD Odpowiedz Link Zgłoś
karriiinna7665 Re: MTV 19.08.10, 14:26 Miłość w rytmie rocka Zakochaj sie w Tili Teqili czy jak to sie tam pisze! Miłość w rytmie hip-hopu Króliczki Playboya kocham to poprostu ubustwiam! 52 ten ziomek jest niezły Szał ciał MTV Pudelek Made(niewiem czy dobrze to napisał chodzi mi o ten program co pomagają spełnić jakiś cel różnym osobą) Nastoletnie matki Licealne ciąże Wzgórza Hoolywood i to chyba na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: MTV 19.08.10, 14:31 kiedyś MTV było fajne za czasów jackassa, viva la bam, happy tree friends i southpark Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: MTV 19.08.10, 14:36 Czasami ogladam ! Ale wole Mtv HD albo vive , trace ... Odpowiedz Link Zgłoś
jessicaniunnia Re: MTV 19.08.10, 22:02 ja najbardziej lubie licealne ciaze albo nastoletnie matki ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re MTV 19.08.10, 22:07 jasne. MTV rządzii ! ja lubie się pośmiać z MOJA WŁASNA GWIAZDA albo było chyba coś takiego jak TANCERZE AMERYKI ? Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: MTV 19.08.10, 22:08 Serial - Wzgórza Hollywood. Program - Moja własna gwiazda (PL i USA) Muzyka - Mtv Kofeina Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: MTV 19.08.10, 22:16 jak mi się nudzi to lubię pośmiać się z Next i Date my mom, a Szał ciał to już w ogóle szczyt. już wolę mtv rock, puszczają czasem niezłą muzę. trzeba trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: MTV 19.08.10, 23:26 czasem zatrzymuję się na tym programie. głównie zdarza mi się to oglądać w towarzystwie mojej siostry, która z kolei często włącza mtv. podobało mi się kiedyś królowe krzyku czy coś w tym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmartyniaxx Re: MTV 19.08.10, 23:31 next , co na to tato , licealne ciąże , nastoletnie matki Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: MTV 19.08.10, 23:38 ja nie ogladam wgl tv ale jak mi sie juz naprawde nudzi to czasem wlacze mtv i ogladam co leci a najbardziej to lubie chyba kroliczki playboya czasem paris hilton a czasem poobgaduje rozpieszczone dziewuszki obchodzace 16 urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: MTV 19.08.10, 23:41 nie ogladam wgl tv ale jak juz mi sie totalnie nudzi to wlaczam mtv i ogladam co leci najbardziej lubie kroliczki playboya czasem tez paris hilton a niekiedy obgaduje rozpieszczone dziewczynki obchodzace 16 urodziny mam nadzieje ze tym razem mi doda komentarz bo sie wkurze na tego kota Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd Lubię ;D Najczęściej oglądam: ... 19.08.10, 23:42 Najczęściej oglądam: *Next *Króliczki Playboy'a *Paris Hilton kumpela na zabój *Licealne ciąże *Nastoletnie matki *Rodzinę Kardashianów I tam jeszcze kilka Odpowiedz Link Zgłoś