emilka11 Re: 10 pytań do kotków ;* 04.09.10, 16:57 1. Twój ulubiony zespół ? ( Afromental ) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( eminem ) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Avril Lavigne ) 4. Twój ulubiony aktor ? ( mam 4 : Will Smith; Orlando Bloom; Johnny Depp i Dom inic Monaghan ) 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Megan Fox i lindsay lohan ) 6. Twoj ulubony serial ? ( Dr House ) 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( love the way you lie - Eminem i Rihanna ) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber ) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Demi Lovato ) 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( raczej nie .. chociaz mam kilka podobnych rzeczy) A więc tak: 1. Green Day ;p 2. Michał Wisniewski Eminem ;] 3. Lady GaGa xDD 4. Johnny Deep 5. Natalia Oreiro ;bb 6. "Zbuntowany Anioł" XDD 7. Nie mam takiej .. 8. Justin Bieber 9. Demi Lovato 10. Niee .. Raczej ubieram sie tak jak mi się podoba .. Staram sie żeby to było tez modne x]] Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: 10 pytań do kotków ;* 04.09.10, 17:11 1. 30 Seconds To Mars i Paramore. 2. Jared Leto 3. Hayley Williams 4. Yyy... Jackson Rathbone, Hugh Laurie 5. Anne Hathaway, Ashley Greene (żadna więcej mi do głowy nie przychodzi ;P) 6. Dr House i stare sezony One Tree Hill 7. 30STM- Closer To The Edge, The Story, Oblivion, Alibi i milion innych Marsów& Paramore- Misery Buisness, Decode, Decoy, The Only Exception, Ignorance 8. Justin Bieber, Selena Gomez 9. Nie ma takiej. 10. Nie, raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: 10 pytań do kotków ;* 04.09.10, 17:53 1. RBD 2. Bruno Mars , Eminem 3. Anahi 4. William Levy , Alfonso Herrea 5. Maite Perroni , Sherlyn , Sandra Echeveria 6. Mi pecado , Rebelde , Cuidado con el angel < 33 7. Billionaire 8. Kesha 9. yy disneya ..? M.Cyrus 10. czasem . Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: 10 pytań do kotków ;* 04.09.10, 18:12 1. Nirvana 2. Kurt : 3 3. nie wiem . 4. Johnny Depp 5. Megan Fox 6. Dr. House 7. -------- 8. nienawidzę , bimbera! 9. e. żadna ? 10. nie c; Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: 10 pytań do kotków ;* 04.09.10, 23:58 1. Panic! at the disco 2.Raczej nie ma takowego 3. Pixie Lott 4 i 5- nie mam ulubionych, jak coś takich, których lubię oglądać. A takich jest dużo. 6. Gossip girl, 90210, Pretty Little Liars, The Vampires Diares , Skins 7.Nie posiadam 8. jw 9.toleruję Miley 10.hmm nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa. Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 16:11 1. 30 Seconds To Mars 2. Jared Leto 3. nie wiem, słucham raczej muzykę wykonywaną przez mężczyzn 4. Jack Nicholson 5. Evan Rachel Wood 6. True Blood, My So-Called Life 7. 30 STM - The Kill 8. nie przepadam za żadną "gwiazdką" 9. ŻADNA 10. czasami Odpowiedz Link Zgłoś
susan_ Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 16:28 1. The Scene ;P 2. Adam Lambert 3. Selena Gomez. 4. Sterling Knight i Aszton Kaaczer ,.! < wiem, że nie tak sie pisze > 5. Scarlett Johanson, Disneyki 6. Dr. House. xd 7. Love the way you lie - rihanna i eminem, Your love is my drug - Kesha, Dera. mr. president - pink 8. Miranda Cosgrove 9. Selena Gomez 10.raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 16:38 1. jest ich wiele. ale chyba Paramore, Kings of Leon oraz Blink 182. 2. nie mam. 3. Hayley Williams, Avril Lavigne (?) 4. Johnny Depp, Nicholas Cage. 5. nie mam. 6. Skins, Przyjaciele, Dr. House 7. codziennie inna. aktualnie Mono (Hole) 8. Dodą, Justinem Bieberem itp. 9. Demi Lovato, Nick Jonas. 10. nie. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_x3 Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 16:36 1. Twój ulubiony zespół ? linkin park 2. Twój ulubiony piosenkarz ? eminem 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? selena gomez 4. Twój ulubiony aktor ? johny depp 5. Twoja ulubiona aktorka ? nie mam ;P 6. Twoj ulubony serial ? rzadko oglądam seriale.. nie mam ulubionego 7. Twoja ulubiona piosenka ? nie mam ulubionej ale też podoba mi się Love the way you lie 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? też Justin Bieber ;P 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? selena gomez 10. Podążasz za modą gwiazd ? jak mi się cos podoba to tak ale raczej nie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marigold x__x 24.09.10, 16:43 1. Twój ulubiony zespół ? ( Nirvana ) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( hmm uznajmy że 30src. To Mars muahaha) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Kasia Kowalska) 4. Twój ulubiony aktor ? ( hmm dobra Nich. Hoult ) 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Hilary Duff ) 6. Twoj ulubony serial ? ( Dr House ) 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( Nirvana - Heart Shaped Box ) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Ke$ha ) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Ashley Tisdale ) 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( pff nieee ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_95 Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 16:44 1. The Beatles, Phoenix, The Kooks, East West Rockers 2. Luke Pritchard 3. nie mam 4. Chace Crawford, Ed Westwick, Ashton Kutcher, Sterling Knight, Mike Bailey 5. Leighton Meester 6. Gossip Girl, Plotkara, Hotel 52 7. nie mam 8.nie mam 9. Demi Lovato 10. czasami ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
xxedgexx Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 16:45 1) Nickelback 2) wiele ich ; p 3)........ 4) Johny Deep,Tom Felton i Laurie xd 5) Misha Barton,Rachel Bilson i Tisdale ewentualnie xp 6) Dr. House 7) Rockstar Nickelbacka 8) Bieber ; p 9) Tisdale 10) zależy jak coś mi się podoba (a tak jest bardzo rzadko) no to wtedy ewentualnie idę kupić xD Odpowiedz Link Zgłoś
rurushu Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 18:05 1. Twój ulubiony zespół ? All Time Low 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Oli Sykes 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Juliet Simms 4. Twój ulubiony aktor ? Johnny Depp 5. Twoja ulubiona aktorka ? Cate Blanchett 6. Twoj ulubony serial ? Skins 7. Twoja ulubiona piosenka ? The Day That Saved Us - Automattic Loveletter 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? Rihanna 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? Selena Gomez 10. Podążasz za modą gwiazd ? Zdarza mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 19:17 1.Jonas Brothers 2.Nie mam 3.Demi Lovato 4.Nie mam 5.Demi Lovato 6.Słoneczna Sonny 7.My, Myself and Time - Demi Lovato 8.Justin Bieber 9.Demi oczywiście 10.Nie, ja sie ubieram dość zwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 19:26 1. muse i coldplay 2. nie mam takowego, chyba że mówimy o tych z zespołów. w takim razie wokaliści wyżej wymienionych zespołów. 3. florence welch. 4. ryan gosling, johnny depp, hugh laurie 5. emma watson, meryl streep 6. nie mam jednego: skins, house md, how i met your mother, the inbetweeners, vampire diaries, friends, the big band theory, modern family, the office, castle. 7. muse - hysteria. fazuję na nią od marca. <3 8. są pewni 'celebryci', mianowicie: fytka, rutowicz i jej chomik. 9. selena gomez. 10. podoba mi się wiele części garderoby gwiazd, ale nigdy nie umiem znaleźć niczego na wzór tego, więc tak jakby nie. ale gdybym miała możliwość, to parę ciuszków zgapiłabym. c; Odpowiedz Link Zgłoś
wikuuusss Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 19:38 1. The Pretty Reckless 2. Eminem 3. Katy Perry (nowa płyta rulezz) 4. Robert Pattinson oraz Ian Somerhalder 5. Kristen Stewart 6. Vampire Diaries, Dr. House 7. My medicine - The pretty reckless, Eminem feat. Rihanna - love the way you lie 8. Nie wiem czy ci chodzi o gwiazdę Disneya, ale jeśli tak to nikt. Nie jestem ani fanem ani antyfanem. Ale jeśli gwiazda to nie mam takowej. 9. Demi Lovato. 10. Można tak powiedzieć. Patrzę co modne i ubieram się podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 20:38 . Twój ulubiony zespół ? ( SHINee, SuJu ) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( Miyavi, YamaPi i cała spółka ) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( brak ) 4. Twój ulubiony aktor ? ( YamaPi, Mizushima Hiro, Shun Oguri, wieluu ich ) 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Maki Horikita ) 6. Twój ulubiony serial ? ( Dr House + draaamy ) 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( YamaPi - Loveless ) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber ) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( brak ) 10. Podążasz za modą gwiazd ? (wcaaale) Odpowiedz Link Zgłoś
im_just_a_girl Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 21:55 1. IRA 2. Eminem 3. Pink, Katy Perry, Agnieszka Chylińska 4. nie wiem na chwilę obecną 5. Jennifer Aniston i Sandra Bullock 6. DrHouse 7. I don't believe you- Pink 8.Justin Bieber 9. nie lubię 10. nie Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia0207 ;D 24.09.10, 21:57 1. Paramore 2. Eminem 3. Katy Perry 4. Sterling Knight 5. Dakote Fanning 6. Vampire Diares, Przygody Merlina 7. Paramore- All I Wanted 8. Justin Bieber 9. Selena Gomez 10. Nie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
underpressure Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 22:06 1. Twój ulubiony zespół? Red Hot Chilli Peppers 2. Twój ulubiony piosenkarz? Anthony Kiedis 3. Twoja ulubiona piosenkarka? Debbie Harry 4. Twój ulubiony aktor? Johnny Depp, David Duchovny, John Travolta 5. Twoja ulubiona aktorka? Gillian Anderson 6. Twoj ulubony serial? - 7. Twoja ulubiona piosenka? Jimi Hendrix - Gloria 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz? Taylor Lautner 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a? Selena Gomez, Demi Lovato 10. Podążasz za modą gwiazd? średnio Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: 10 pytań do kotków ;* 25.09.10, 11:53 1 : - 2 : nie wiem ... 3. chyba selena gomez ; D 4. Robert Pattinson ; ) 5. Kristen stewart , demi lovato 6. hmm , dużo 7. dużo mam 8.BIEBER! 9. Slenena demi 10 . mam własny styl ! Odpowiedz Link Zgłoś
adelinde Re: 10 pytań do kotków ;* 08.11.10, 20:05 1. ABBA. 2. James Blunt. 3. Dolly Parton. 4. Paweł Wasilewski, ha. 5. Emma Watson, Clemence Poesy. 6. 90210. 7. Modern Talking - Chery Chery Lady. 8. Justin Bieber. 9. Gomez. 10. Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
martussiaaa Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 22:08 1 . Zespół ? . No chyba też Afromental . 2 . Eminem // Justin Bieber . 3 . Taylor Swift . 4 . Sterling Knight , czy jak to się piszee . 5 . Ojj dużoo ich tam lubię . 6 . Czarodzieje z Weverlyy placee . 7 . Eminem " Lost your self " 8 . Marinąąą ! . 9 . Selena Gomez 10 . Raczej nie . Mam własny styl . Odpowiedz Link Zgłoś
julkax. Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 22:10 1. ( ulubiony zespół) McFLY. ;D 2. ( ulubiony wokalista ) Bruno Mars. 3. ( ulubiona wokalistka ) Shakira. 4. ( ulubiony aktor) Jim Carrey, Jake Gyllenhaal, Hugh Laurie. 5. ( ulubiona aktorka ) Sandra Bullock, Julia Roberts ? 6. ( ulubiony serial ) Tancerze. 7. ( ulubiona piosenka ) Shakira & Freshlyground - Waka, waka. ;d 8. ( nielubiana gwiazdka ) Miley Cyrus. 9. ( ulubiona gwiazdka Disneya ) Selena Gomez. 10. ( podążasz za modą gwiazd? ) Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 22:12 . Twój ulubiony zespół ? (Hole) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? (Michael Jackson) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? (Lady Gaga) 4. Twój ulubiony aktor ? (Taylor L.) 5. Twoja ulubiona aktorka ? (Angelina Jolie) 6. Twoj ulubony serial ? (Dr House) 7. Twoja ulubiona piosenka ? (The Horrors - She is the new thing) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? (Justin Bieber, Taylor Momsen) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? (nie przepadam za żadnymi, ale lubię Demi Lovato nawet) 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( raczej nie .. chociaz mam kilka podobnych rzeczy [2] ) Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 22:20 1. Twój ulubiony zespół ? Paramore, The Pretty Reckless, Linkin Park, Green Day. 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Eminem! 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Katy Perry. 4. Twój ulubiony aktor ? Johnny Depp, Chace Crawford, Penn Badgley. 5. Twoja ulubiona aktorka ? Hilary Duff. 6. Twoj ulubony serial ? "Plotkara". 7. Twoja ulubiona piosenka ? Paramore- "Decode", Green Day "21 Guns". 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? Srejlena. 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? Alyson Stoner. 10. Podążasz za modą gwiazd ? Nie! Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 22:24 1. One Republic, Linkin Park 2. Usher, Justin Bieber, Eminem 3. Alicia Keys, Beyonce, Whitney Houston, 4. Will Smith, Johnny Deep, 5. Jennifer Connely 6. Dr. House, Chirurdzy 7. oj, sporo ich. "Somebody to Love" (J. Bieber ft. Usher), 'My boo' (Usher ft. Alicia Keys), "Airplanes" (B.O.B. ft. H. Williams), "One time" w wersji acoustic (J. Bieber), 'DJ Got Us Fallin' In Love (Usher ft. Pittbull) 8. Rihanna, wszystkie gwiazdeczki Disney'a, Cody Simpson, Mel Gibson 9. patrz wyżej 10. zdecydowane i definitywne nie. mam własny styl. pff, tzn. styl... lubię ubierać się dziewczęco i wygodnie, ostatnio dostałam fioła na punkcie motywu z pacyfkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec omg 24.09.10, 22:20 1, Nirvana , System of a down 2. Kurt Cobain 3.Sandra Nasić 4.jake gyllenhaal i Heath Ledger 5.keira knightley 6.Dowody zbrodni , Pamiętniki wampirów. 7.Nothing , Toxicity , Polly itd.. 8.Biber , Cyrus , Gomes , Jonas , Lovato , 9. ;/ 10.w życiu.. Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 22:23 1Evanescence 2Mj (chyba każdy wie o kogo chodzi ;]) 3Avril Lavigne 4Eddie" Murphy 5Sandra Bullock 6Dr House 7jest ich za wiele żeby wymieniać ;p 8Justin Bieber 9Demi Lovato 10 nie Odpowiedz Link Zgłoś
alisou odpowiedzi. <; 24.09.10, 22:35 1. Twój ulubiony zespół ? AC/DC 2. Twój ulubiony piosenkarz ? tak w sumie nie przepadam za żadnych wokalistą solo. 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Taylor Momsen. 4. Twój ulubiony aktor ? Chace Crawford. 5. Twoja ulubiona aktorka ? Blake Lively, Sandra Bullock. 6. Twoj ulubony serial ? Plotkara!!!!!!!!!!! 7. Twoja ulubiona piosenka ? ciągle inna. 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? jakieś denerwujące gwiazdy znane z tego, że są znane. 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? pffffffffffffff. a ja wiem. Selenę jeszcze jestem w stanie strzymać. no i Nickusia. ^^ 10. Podążasz za modą gwiazd ? zależy. <; od środków finansowych między innymi. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
blanus :D 24.09.10, 22:37 1. Afromental i Letni Chamski Podryw 2. Eminem, Justin Bieber, Jason Derulo, Enrique Iglesias 3. Rihanna, Selena Gomez, Katy Perry 4. Justin Bieber, David Henrie 5. Rihanna, Megan Fox. 6. Nie mam, ale kiedyś polska Brzydula 7. Eminem i Rihanna - Love the way you lie, Enrique Iglesias i Pitbull - I like it, Katy Perry - California Gurls, David Guetta i Flo Rida - club can't handle me, Jason Derulo - Watcha say, Justin Bieber - Somebody to love, Eminem - You'r Never Over, Rihanna - Rude Boy, Letni, Chamski podryw - Czinkłaczento, Ewa Farna i Kuba Molęda - Nie zminiajmy nic. Mam więcej, ale mi sie pisać nie chce. 8. Bella Thorne, Debby Ryan, Jonasi 9. Selena Gomez, Demi Lovato 1o. Raczej nie sugeruje się tym, jeśli mam coś podobnego to tylko przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: 10 pytań do kotków ;* 24.09.10, 22:49 1. Twój ulubiony zespół ? nie wiem > 2. Twój ulubiony piosenkarz ? paru ich jest > 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? farna, swift, cascada i wiele innych > 4. Twój ulubiony aktor ? dużo > 5. Twoja ulubiona aktorka ? dużo > 6. Twoj ulubony serial ? Dr House csi , itp. > 7. Twoja ulubiona piosenka ? Adam Lambert "What do you want from me" > 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? Ke$ha > 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? Selena Gomez > 10. Podążasz za modą gwiazd ? nie i nigdy nie będę Odpowiedz Link Zgłoś