dorr Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 16:18 rok temu byłam skarbnikiem, prawie nic nie uzbierałam, bo nigdzie nie wyjeżdżaliśmy, a składek nie było albo wszyscy szli z kasa do pani. jestem teraz w 1 gim. i niektórzy chca żebym była przewodniczącą. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 16:21 no pełnie funkcję najbardziej zajebistego człowieka w klasie,haha :3 Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 16:30 U mnie nie ma w ogóle funkcji, nawet przewodniczącego Odpowiedz Link Zgłoś
olgx . 08.09.10, 16:34 Ja byłam w zeszłym roku przewodniczącą, w tym roku jeszcze nie było wyborów, ale raczej się i tak nie zgłosze. ; p. Może, ale do wyborów szkolnych. hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 16:37 U nas pani bedzie sama wybierać, bo uważa że wybierzemy nieodpowiedzialną osobę xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd Teraz jestem skarbnikiem, a tamtym byłam przewod.. 08.09.10, 16:41 ...niczącą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 16:41 zastępcą gospodarza, ale zostałam ostatecznie, bo nikt nie chciał nim być ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 16:50 Ja jestem SKARBNIKIEM, już 3 rok ;D Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Jestem sekretarzem=] 08.09.10, 17:07 U nas każdy oddawał 4 głosy i ja jestem sekretarzem. Chciałam być albo przewodniczącym klasy, albo nikim, bo wszystkie inne zajęcia są nudne=} Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:10 pisaliśmy na karteczkach: przewodniczący. z-ca przewodniczącego. skarbnik. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:15 Skarbnik to według mnie najbardziej odpowiedzialna funkcja jaką mozna w samorządzie klasowym pełnić. Ja w tym roku jestem przewodniczącą (wygrałam jednym głosem! haha a masz Oskar ;p). Myślę że na początku będzie ciężko, gazetki informacyjne, gazetki lekcyjne, zmiotki,zegar itp. ale damy radę... Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Skarbnik -.- 08.09.10, 17:16 Niestety. Nie jestem z tego zbytnio zadowolona, ale dobrze, że jeszcze jest drugi, to się nim, że tak powiem będę wyręczać. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Skarbnik -.- 08.09.10, 17:21 Ja byłam 2 razy skarbnikiem, i teraz i w poprzednim roku miałam taka propozycję ale nie chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:19 Jestem przewodniczącą klasy. I jedną z trzech kandydatów na przewodniczącego szkoły. W środę wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
grace_ Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:39 byłam dwa razy pod rząd przewodniczącą klasy, teraz - dziękuję już nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:41 jestem ' nikim ' haah. x d bo u mnie w klasie wybrano na podstawie losowania, kogo sie wylosowało, ten jest . proste . Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:41 Było głosownie, anonimowe, na karteczkach. Dowiemy się w poniedziałek. :3 btw. Mam dwa głosy na zastępcę gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:47 Ja w 5 i 4 byłam skarbnikiem. U nas nic nie robiłam. Nie wiem jak U Ciebie. teraz nie mogę ponieważ jestem przewodniczącą samorządu uczniowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:50 U mnie już były. Zgłaszają się osoby i na nie się głosuje. Jestem nikim w klasie. Haha. Nie pełnię żadnych funkcji, bo nie mam na to ochoty. Byłam w podstawówce skarbnikiem szkolnym i mi się odechciało . Dobre tylko dlatego, że można zarobić punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:58 nienawidzę byc skarbnikiem! dlatego przy wybieraniu samorządu klasowego 10 minut się wykręcałam, żebym w nim nie byc i udało mi się :d Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 17:58 nie jestem w samorządzie, na szczęście ;> zgłaszamy czyjąś kandydaturę, potem głosowanie. pod koniec poprzedniej klasy nasza skarbniczka płakała, że ma taką funkcję. ale to też trochę zależy od przewodniczącego, bo ta idiotką, która była w tamtym roku nie robiła nic a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mejsii Re: Funkcje w klasie? 08.09.10, 18:01 Ja jestem zastępcą przewodniczącej już drugi raz . x p W tamtym roku też tak było . Co roku jestem coraz bliżej zwycięstwa ale jakoś nie mogę nigdy wybrać . x p Odpowiedz Link Zgłoś