kasiaczkowata zakochaj się :) albo... 24.09.10, 17:19 ... może kubek gorącego kakao, dobra lektura i kocyk w ponure popłudnie? Mi to zawsze poprawia humor. No i myślę o świętach. W końcu to już bardzo niedługo. Marry Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_trouble Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 17:24 nie mam. jakoś muszę ją przeżywać ;// Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek10 jesień-fajna pora roku... 24.09.10, 20:38 Dlaczego w jesień masz mieć depresję??? Przecież to piękna, barwna pora roku: -spacery -las -grzyby -książka -muzyka ...i jeszcze wiele innych! Odpowiedz Link Zgłoś
lolka203 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 17:33 Ja kocham jesień ale jak ktoś na nią cierpi polecam zbierać grzyby albo liście lub pójść na jesienny spacer z kumpelą ja w jesień lubię też wypić ciepłe piwo mmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 20:26 czekolada labo kogel-mogel ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 17:48 nie mam deprechy, bo kocham deszcz i ogólnie jesień . ale możesz posłuchać muzki ? mi na wszystko pomaga xd Odpowiedz Link Zgłoś
slonia122 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 18:13 Koleżanki to moj sposób zawsze coś wymyśla Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 18:32 Dobra książka, spacer z przyjaciółką, owocowa herbata Nie wiem, może spotkanie z przyjaciółmi przy kominku bo zimno.. hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 19:21 nigdy nie miałam jesiennej depresji, ale myślę, że mnie pomogłaby czekolada, dużo odcinków przyjaciół i terorii wielkiego podrywu i jakaś pozytywna muzyka, coś z gatunku twee. c: Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 19:28 Dostań pałę z matmy i nie ma czasu na depresję, trzeba zakuwać Odpowiedz Link Zgłoś
benisia222 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 19:49 Hm... Kiedy mam małą depresje. Dzwonie i gadam z przyjaciółka kilka godzin.Ale czasami muszę po prostu siąść i wszystko przemyśleć. ... Ale wiadomo ze najbardziej pomaga żarełko .;P Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 20:46 pfeeeh nie ma m depresji. deszczyk jest fajnyfajny. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
werr17 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 21:01 ja, chociaż nie mam takiego problemu bo kocham jesień, proponuję takim osobom żeby zapomniały o jesieni. niech sie nią bawią. rzucają liśćmi z kumplami Odpowiedz Link Zgłoś
selena6965 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 21:06 Mnie pomaga po prostu spacer na świeżym powietrzu, lub wypad z kumpelą na miasto...(jak pada, to można zaprosić ją do domu).Można pójść na fajny film w kinie, lub pojechać na zakupy...A jak kumpele są zajęte razem z rodziną to radzę wypożyczyć eks film i zrobić domowe kino ;Dpozdr mam nadzieje że sposoby pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
dream. wątek idealny dla mnie ... 24.09.10, 21:32 czekolada odpada - nie chce przytyć ulubiona muzyka nic nie daje :p zawsze jej słucham zakochać się - błagam.. mam dość płci przeciwnej wyjść gdzieś z przyjaciółmi - ide jutro do kina z przyjaciółką.. przez kilka godzin będzie okej, potem znowu będę myślała o tym, o czym myśleć nie chcę dobra ksiażka - aktualnie czytam potop jako lekture tak przymula.. dodatkowo ma watek miłosny co mi w zwalczaniu chandry nie pomaga . spacer - za zimno ... wiem, że moje nastawienie do życia jets baardzo pozytywne :3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_just_a_girl Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 21:48 dobra muzyka, ciepła kawa lub herbata i wygodny fotel, jeśli o mnie chodzi to szczyt marzeń w jesień xD albo spacery z moim psem w liściach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 22:24 Jak na razie deprechy nie mam, bo pogoda dopisuje. Ale gdy za oknem szaro, a mi nic się nie chce zazwyczaj siadam przed telewizorem i oglądam kreskówki.;p Najlepszy jest Fineasz i Ferb oraz Wyspa totalnej porażki.c; Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Moje (sprawdzone) sposoby. 24.09.10, 22:44 Czekolada to podstawa! Zawsze bardzo skutecznie poprawia humorek. Żeby nie popaść w depresję ubieraj się w kolorach żywych, intensywnych. Np. zamiast czarnej bluzki włóż na przykład czerwoną, żółtą czy intensywnie zieloną. Jak jesteś bardzo zestresowana weź długą kąpiel z bąbelkami . Żeby czas Ci szybciej leciał umawiaj się z kumpelkami, ucz się generalnie ciągle siedź sobie coś do roboty.Bezczynność sprzyja depresji. Nie siedź bezczynnie, a sama zauważysz, że czas sam będzie szybciej leciał i już będzie zima (Wiem ,ze to marne pocieszenie, ale zima jest dla mnie lepsza niż jesień). Myśl pozytywnie (To zawsze jest dobre). Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 22:55 nie mam 'jesiennej deprechy' . Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Moje zawsze działają 24.09.10, 23:17 Po 1. dużo słodkości 2. ciepła kąpiel 3. Ulubiona muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Sposoby na jesienną depreche ! 25.09.10, 09:24 nie, ogólnie to lubię jesień Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 25.09.10, 09:33 jakieś fajne komedie, żeby się pośmiać, czekolada! i czipsy u mnie działa Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 25.09.10, 09:35 spacery i czekolada.! Odpowiedz Link Zgłoś
anddiamonds Re: Sposoby na jesienną depreche ! 25.09.10, 10:36 mi humor zawsze poprawia (nie tylko jesienią) pójście do starbucksa/coffeheaven na boską kawe! Odpowiedz Link Zgłoś
christina321 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 25.09.10, 11:51 Wyjścia z koleżankami i dużo, dużo pozytywnej muzy. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_xd Sposoby na jesienną depreche ! 25.09.10, 13:56 ja mam przyjaciół i mi wystarczy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tosia123 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 25.09.10, 18:51 nie wiem co wam nie pasuje w jesieni bardzo ją lubię Odpowiedz Link Zgłoś
natalka1296 Sposoby na jesienną depreche ! 28.09.10, 18:52 Zalecam oglądanie filmów z przystojnymi aktorami( poprawia to humor). Picie gorącej czekolady;P i spotkania z przyjaciółmi..chyba są najlepsze, albo wszystko naraz!!!;* Odpowiedz Link Zgłoś