Dodaj do ulubionych

Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p

• esay Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 18:13
      Ja zamiast jak inne dzieciaki jeść lizaki czy batony jadłam kapuste kiszonąbig_grin
    • allinflowers Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 18:25
      Jadłam piasek z piaskownicy, wspinałam się jak małpa po wszystkim co się dało...
      i bylam policjantem w aucietongue_outtongue_outtongue_out pilnowałam żeby tata albo mama nie
      przekroczyli prędkości itp.
      • hellokiciara czopek . ; ) 27.09.10, 18:32
        udawałam ,że jestem odlotową agentką robiłam ognisko z kredek tak na niby , linę do łóżka
        piętrowego wiązałam i myślałam że zjadę . xddd
        Moja siostra pociachała sobie kroczę żyletką . xddd
    • slonia122 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 18:43
      ja np. nie chciałam jesc miesa w przedszkolu i mowiełam ze jestem wegetarjanka ;p
    • music11 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 18:43
      w prawdzie bałam się w nocy wystawić nogę zza kołdry XD ale to było w przedszkolu.I z
      koleżankami jak nie byłysmy głodne to w przedszkolu chowałyśmy wszystko pod
      ogromnego kotleta.I już ,zjedzone XD haha
      • ania_96 eee 29.09.10, 19:38
        Ja byłam dziwnym dzieckiem, zresztą teraz wcale normalna nie jestem xD
        hmm. Jak wszyscy zbierałam żaby, slimaki itp...
        Często też takimi "przyrządami małego kucharza" kroiłam różne robaki i dodawałam do surówek z liści i kwiatów <fuuuj> XD
        Razem z kuzynostwem, gdy jeździłam na wieś, leżeliśmy na krowach i zawsze bawiliśmy się w dom ;D O! Albo jak padało, to siedzieliśmy w mieszkaniu i udawaliśmy krowy, kury itp xD Dzieci wsi! haha
        Pamiętam też, że moja kuzynka, nie wiem, miała z 20 lat, zaręczyła się z takim Piotrem, a ja wręcz uwielbiałam jej byłego, był takim "dobrym wujaszkiem". Tak więc Piotr był czarną owcą i wręcz go nienawidziłam, za to, że zajął miejsce tego byłego. Zawsze gdy przychodził (on sam był miły, zawsze przynosił Kubusia, albo coś słodkiego xd), to go biłam, wyzywałam, a po ślubie, wspaniałomyślnie dałam mu szansę xD
        Właśnie na ich weselu, jako może 5 letnia dziewczynka, wepchnęłam się do kółka (wiecie, jak są oczepiny) bo śpiewali różne piosenki typu: "Kółko graniaste" i tam zaczęłam z nimi chodzić, a welon prosto na mnie poleciał haha xD
        Nie wiedziałam o co chodzi, a że na całowanie byłam za mała, to musiałam rzucić welonem, za pannę młodą xd
        Też gadałam sama ze sobą i miałam wymyślonych przyjaciół xD
        Często urządzałam różne pokazy z koleżankami, kuzynostwem... Najczęściej śpiewaliśmy jakieś religijne piosenki... xD Albo nakładałam coś dziwnego na głowę, najczęściej należało to do jakiejś lalki, do tego sweet różowa piżamka, mikrofon i koncert! ;D
        Taak... Mam nawet zdjęcie, jaka siara xd
        Ogólnie miałam wiele odpałów w dzieciństwie, ale ta rozdwojona jaźń została do dzisiaj haha ;D
        Jak przypomnę sobie coś jeszcze, to napiszę;p
    • agnieszka14 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 19:13
      jak miałam trzy latka to chodziłam za rączkę z kuzynem przyjaciółki, on miał 4 big_grinD
    • kozaczek1995 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 19:13
      ja np robiłam z przyjaciółką obiadki z piasku big_grin
      Nie powiem były smaczne smirk
      To były czasy...
    • truuu Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 19:23
      ja pamiętam, że kiedyś jak biedronka była przez przypadek w moim pokoju to
      krzyczałam uradowana, że jest biedronka w moim pokoju xd
      a teraz boję się biedronek, na serio xd
      często też chowałam się do szafy i tak sobie siedziałam xd
      a no i oczywiście obcinałam lalkom włosy, kąpałam je, nakładałam maseczki z
      kremu Nivea xd
      albo bawiłam się w plażę w słoneczne dni np. świeciło słońce, ale nie mogłam
      wyjść na dwór czy coś to kładłam ręcznik na dywanie przy oknie i udawałam że się
      opalam.
      i jeszcze znam to ze zdjęć, ale jak byłam mała to siostra mnie tam chowała do
      środka hahah i chyba mnie zamykała, a ja piszczałam xd
      albo ja piszczałam siedząc na przeciwko mojej siostry, żeby zrobić jej na złość
      haha xd
      albo kiedyś wspięłam się na meblościankę i spadłam i mnie udo bolało i mówiłam
      wszystkim, że złamałam udo, tata dla śmiechu założył mi bandaż. po dziesięciu
      minutach stwierdziłam, że już mnie nie boli xd
      jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę big_grin
    • truskaax3 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 19:29
      Zbierałam z piaskownicy i placu zabaw kamyki ;d i trzymałam je w słoiczku udając
      , że to moje zwierzątka xd .
    • esy_folresy dzidzia ;D 27.09.10, 19:29
      Mówilam na mojego brata LAKA a on na mnie PANI SÓLU ;D Jak jacys znajomi
      przychodzili do mojej siostry to przylepialam sie z moim bratem do drzwi
      [byly one przezroczyste],
      bałam sie kąpać xD haha a najlepsze jest to, ze gdy lecial moj ulubiony serial
      ZBUNTOWANY ANIOŁ zakładałam spódnice na głowe i tanczylam xd kurcze, pamietam
      jeszcze jak mi mama opowiadala co wyprawialam a teraz nie moge sobie nic
      przypomniec xD
      • alisou mała ekshibicjonistka. ^^ 27.09.10, 19:34
        miałam okres kiedy cały czas chciałam się do naga rozbierać. WSZĘDZIE. na szczęście mama
        pozwalała mi to robić tylko w domu. ^^
      • esy_folresy Re: dzidzia ;D 27.09.10, 19:42
        a i oczywiscie cala przychodznia przychodzila mnie przytyrzymac na szczepionce
        bo z bratem blizniakiem chowalismy sie za drzwi i wypychalismy sie nawzajem ;D.
        W przedszkolu mialam chlopaka ktory jadl moje guziki od sweterka XD ha, pamietam
        to jeszcze xD
    • kasiaczkowata Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 20:00
      całowałam żaby (kto wie, może któraś z nich jest księciem?), zakochiwałam się w
      bohaterach z kreskówek - ash, songo, sonic x...
    • just.breathe Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 20:18
      Hmm... Ja na przykład bałam się sama chodzić do łazienki, ponieważ myślałam, że w łazience
      siedzi baba jaga. big_grin Albo wyjmowałam śmieci z kontenera (jak byłam na dworze) i się nimi
      bawiłam. Tragedia. xd
    • just.breathe Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 20:20
      Oo! I na przykład jeszcze specjalnie wychodziłam na dwór ze słoikiem, by znaleźć ślimaki i
      biedronki i zanieść je do domu. Potem im się przyglądałam.
      Albo próbowałam jeździć rowerem na kanapie... Mam po tym ślad. Na powiece. x] Ale waarto
      byłoo. xd
    • fantabuu miałam przypał z kuzynką. hhaahaha ! 27.09.10, 20:28
      otóż siedzimy sobie z kuzynka u mnie z pokoju , bawimi się laleczkam
      i nagle zaczynam rozmowe :
      - pobawisz się we wfyzjera ?
      - no.
      - to ja zaczynam.
      - okej.

no i zaczelam ciąć. z włosów po pas zrobiły się włosy do szyi , całe krzywe , połowy
      grzywki nie miala big_grin
      schodzimy na dol i do naszych mam : ładnie wygla Julita ?
      ale dostałysmy zje.be na maksa. wiele jest takich przypałów ale niechce mi sie tyle
      rozpisywać. tongue_out
    • kalu Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 20:33
      Zakładałam pieluche na głowe i udawałam że jestem księżniczką .big_grin
    • inaaaa Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 21:08
      wszystko drapałam palcem wskazującym xD zawsze miałam z jednej strony starty
      paznokieć xD
      i strasznie bałam sie reklamy Panasonic'a xD
      • denever . 27.09.10, 21:52
        Zakładałam rajstopy na głowę udawając, że to moje piękne, długie włosy. ^^
        • dziurka Re: . 27.09.10, 22:02
          -zakładałam moje ulubione czerwone rajstopy i spódnicę, zamykałam się w pokoju
          rodziców, ściągałam pościel z łóżka, włączałam magnetofon z "my jesteśmy krasnoludki" i
          tańczyłąm na łóżku patrząc się na siebie do lustra
          - zjadłam kiedyś trochę proszku do prania poszłam do mamy i mówiłam: "nie dobje tio"
          xD
          -innym razem zamurowywałam się plastikowymi klockami (robiłam wielki "mur" i do niego
          wchodziłam"
          -i notorycznie obgryzałam moim barbie ręcę ;p
      • xxxtoffikxxx Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 22:06
        Jeszcze uwielbiałam pokemony i chciałam być tym Ashem Ketchumem (czy jakoś tak) i
        chciałam być ogólnie chłopakiem nie nosiłam wcale kiecek widziałam że chłopaki nosili
        scyzoryki w butach to ja też tak robiłam, urządzaliśmy z kolegami bitwy na patyki (które
        miały zastąpić miecze).

Aha jak miałam 3 lata do ubierałam na plecy plastikowe krzesło i skakałam z oparcia łóżka
        ponieważ chciałam być spadochroniarzem na szczęście zamiast na podłogę spadłam na
        nogi taty i nie połamałam sobie nosasmile

• karola__ Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 21:58
      nigdy nie zapomnę tego jak jadłam na dworzu śnieg, to było dość zabawne xd
    • vanilia0207 ^ ^ ^ 27.09.10, 22:11
      Bawiłam sie śrubokrętami udając, ze to rodzinka xdd Przez kilka godzin dziennie biegałam koło rodziców i robiłam im zdj. zabawkowym aparatem. Jadłam pastę do zębów, zmuszałam mamę do bawienia się godzinami plasteliną. Zawsze spałam przy włączonym świetle.Kiedy nie mogłam spać w nocy, budziłam rodziców i kazywałam im ze mną tańczyć xdd
    • martucha.12 Hmm... Wyjadałam psu chrupki, 27.09.10, 22:16
      jadłam mydło i psikłam w domu gazem pieprzowym. Luz.xd
    • aszulka Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 22:24
      moj dziadek jest przy kosci a ja syptałam kiedy urodzi tego dzidziusia xd

ogolnie miałam dziwne odpały

gryzlam wszystkich jak mnie wkurzali

piłam herbate słodka z butelki, wylewałam ja na włosy i kreciłam dlatego ciagle
      miałam posklejane haha

duzo tego jeszcze ale nie pamietam aktualnie ; D
    • seneka4 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 22:30
      był już taki wątek stworzony przeze mnie jakiś miesiąc temu. ;]
    • madzix1604 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 22:41
      Pod stołem przy którym jadałam obiady była taka półka. Udawałam ,że mieszkają
      tam moi niewidzialni przyjaciele tongue_out
      • sw33t_girl Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 28.09.10, 15:43
        Ja wypiłam płyn do mycia naczyńsmile<br />
        Jak miałam rok i pół to waliłam psa palmą.
    • bulkazmaslem .. 28.09.10, 21:32
      ja wlosy jadlem ;dd nie pamietam dnia w ktorym bym wlosow w buzi nie miala ;d
      • bulkazmaslem Re: .. 28.09.10, 21:32
        bulkazmaslem napisał(a):

> ja wlosy jadlem ;dd nie pamietam dnia w ktorym bym wlosow w buzi nie miala ;d

jadłam*
    • milus Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 28.09.10, 23:28
      Odprawiałam pogrzeby nieżywym zwierzętom wraz z przyjaciółmi .
      Zbierałyśmy koniki polne.

jak byłam mała, to myślałam, że od całowania można zajść w ciążę big_grin

gdy miałam może roczek, dwa mama uczyła mnie modlić się i kazała mi za sobą
      powtarzać
      mama : Boziu ja już idę spać.. (miałam powtórzyć, a ja wtedy..)
      ja : Ania też, papa . ^^

Albo mówiłam : Biedroneczko leć do nieba, przynieś mi arbuza.
      itd...
    • sarenka88888 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 29.09.10, 14:18
      obcinałam sobie włosy i wrzucałam za tapczan... a jak dowiedziała się o to mama
      to mnie i siostrę (bliźniaczkę, więc musiały tak samo wyglądać xD) obcięła na
      grzybka.. masakra
    • mroowa12 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 29.09.10, 19:30
      a mi kiedyś kuzynka dała podpaski i potem razem z siostrą przyklejałyśmy je sobie na majtki
      nie wiedząc, do czego służą. XD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka