esay Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 18:13 Ja zamiast jak inne dzieciaki jeść lizaki czy batony jadłam kapuste kiszoną Odpowiedz Link Zgłoś
allinflowers Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 18:25 Jadłam piasek z piaskownicy, wspinałam się jak małpa po wszystkim co się dało... i bylam policjantem w aucie pilnowałam żeby tata albo mama nie przekroczyli prędkości itp. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara czopek . ; ) 27.09.10, 18:32 udawałam ,że jestem odlotową agentką robiłam ognisko z kredek tak na niby , linę do łóżka piętrowego wiązałam i myślałam że zjadę . xddd Moja siostra pociachała sobie kroczę żyletką . xddd Odpowiedz Link Zgłoś
slonia122 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 18:43 ja np. nie chciałam jesc miesa w przedszkolu i mowiełam ze jestem wegetarjanka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 18:43 w prawdzie bałam się w nocy wystawić nogę zza kołdry XD ale to było w przedszkolu.I z koleżankami jak nie byłysmy głodne to w przedszkolu chowałyśmy wszystko pod ogromnego kotleta.I już ,zjedzone XD haha Odpowiedz Link Zgłoś
ania_96 eee 29.09.10, 19:38 Ja byłam dziwnym dzieckiem, zresztą teraz wcale normalna nie jestem xD hmm. Jak wszyscy zbierałam żaby, slimaki itp... Często też takimi "przyrządami małego kucharza" kroiłam różne robaki i dodawałam do surówek z liści i kwiatów <fuuuj> XD Razem z kuzynostwem, gdy jeździłam na wieś, leżeliśmy na krowach i zawsze bawiliśmy się w dom ;D O! Albo jak padało, to siedzieliśmy w mieszkaniu i udawaliśmy krowy, kury itp xD Dzieci wsi! haha Pamiętam też, że moja kuzynka, nie wiem, miała z 20 lat, zaręczyła się z takim Piotrem, a ja wręcz uwielbiałam jej byłego, był takim "dobrym wujaszkiem". Tak więc Piotr był czarną owcą i wręcz go nienawidziłam, za to, że zajął miejsce tego byłego. Zawsze gdy przychodził (on sam był miły, zawsze przynosił Kubusia, albo coś słodkiego xd), to go biłam, wyzywałam, a po ślubie, wspaniałomyślnie dałam mu szansę xD Właśnie na ich weselu, jako może 5 letnia dziewczynka, wepchnęłam się do kółka (wiecie, jak są oczepiny) bo śpiewali różne piosenki typu: "Kółko graniaste" i tam zaczęłam z nimi chodzić, a welon prosto na mnie poleciał haha xD Nie wiedziałam o co chodzi, a że na całowanie byłam za mała, to musiałam rzucić welonem, za pannę młodą xd Też gadałam sama ze sobą i miałam wymyślonych przyjaciół xD Często urządzałam różne pokazy z koleżankami, kuzynostwem... Najczęściej śpiewaliśmy jakieś religijne piosenki... xD Albo nakładałam coś dziwnego na głowę, najczęściej należało to do jakiejś lalki, do tego sweet różowa piżamka, mikrofon i koncert! ;D Taak... Mam nawet zdjęcie, jaka siara xd Ogólnie miałam wiele odpałów w dzieciństwie, ale ta rozdwojona jaźń została do dzisiaj haha ;D Jak przypomnę sobie coś jeszcze, to napiszę;p Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka14 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 19:13 jak miałam trzy latka to chodziłam za rączkę z kuzynem przyjaciółki, on miał 4 D Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek1995 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 19:13 ja np robiłam z przyjaciółką obiadki z piasku Nie powiem były smaczne To były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 19:23 ja pamiętam, że kiedyś jak biedronka była przez przypadek w moim pokoju to krzyczałam uradowana, że jest biedronka w moim pokoju xd a teraz boję się biedronek, na serio xd często też chowałam się do szafy i tak sobie siedziałam xd a no i oczywiście obcinałam lalkom włosy, kąpałam je, nakładałam maseczki z kremu Nivea xd albo bawiłam się w plażę w słoneczne dni np. świeciło słońce, ale nie mogłam wyjść na dwór czy coś to kładłam ręcznik na dywanie przy oknie i udawałam że się opalam. i jeszcze znam to ze zdjęć, ale jak byłam mała to siostra mnie tam chowała do środka hahah i chyba mnie zamykała, a ja piszczałam xd albo ja piszczałam siedząc na przeciwko mojej siostry, żeby zrobić jej na złość haha xd albo kiedyś wspięłam się na meblościankę i spadłam i mnie udo bolało i mówiłam wszystkim, że złamałam udo, tata dla śmiechu założył mi bandaż. po dziesięciu minutach stwierdziłam, że już mnie nie boli xd jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 19:29 Zbierałam z piaskownicy i placu zabaw kamyki ;d i trzymałam je w słoiczku udając , że to moje zwierzątka xd . Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy dzidzia ;D 27.09.10, 19:29 Mówilam na mojego brata LAKA a on na mnie PANI SÓLU ;D Jak jacys znajomi przychodzili do mojej siostry to przylepialam sie z moim bratem do drzwi [byly one przezroczyste], bałam sie kąpać xD haha a najlepsze jest to, ze gdy lecial moj ulubiony serial ZBUNTOWANY ANIOŁ zakładałam spódnice na głowe i tanczylam xd kurcze, pamietam jeszcze jak mi mama opowiadala co wyprawialam a teraz nie moge sobie nic przypomniec xD Odpowiedz Link Zgłoś
alisou mała ekshibicjonistka. ^^ 27.09.10, 19:34 miałam okres kiedy cały czas chciałam się do naga rozbierać. WSZĘDZIE. na szczęście mama pozwalała mi to robić tylko w domu. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: dzidzia ;D 27.09.10, 19:42 a i oczywiscie cala przychodznia przychodzila mnie przytyrzymac na szczepionce bo z bratem blizniakiem chowalismy sie za drzwi i wypychalismy sie nawzajem ;D. W przedszkolu mialam chlopaka ktory jadl moje guziki od sweterka XD ha, pamietam to jeszcze xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 20:00 całowałam żaby (kto wie, może któraś z nich jest księciem?), zakochiwałam się w bohaterach z kreskówek - ash, songo, sonic x... Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 20:18 Hmm... Ja na przykład bałam się sama chodzić do łazienki, ponieważ myślałam, że w łazience siedzi baba jaga. Albo wyjmowałam śmieci z kontenera (jak byłam na dworze) i się nimi bawiłam. Tragedia. xd Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 20:20 Oo! I na przykład jeszcze specjalnie wychodziłam na dwór ze słoikiem, by znaleźć ślimaki i biedronki i zanieść je do domu. Potem im się przyglądałam. Albo próbowałam jeździć rowerem na kanapie... Mam po tym ślad. Na powiece. x] Ale waarto byłoo. xd Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu miałam przypał z kuzynką. hhaahaha ! 27.09.10, 20:28 otóż siedzimy sobie z kuzynka u mnie z pokoju , bawimi się laleczkam i nagle zaczynam rozmowe : - pobawisz się we wfyzjera ? - no. - to ja zaczynam. - okej. no i zaczelam ciąć. z włosów po pas zrobiły się włosy do szyi , całe krzywe , połowy grzywki nie miala schodzimy na dol i do naszych mam : ładnie wygla Julita ? ale dostałysmy zje.be na maksa. wiele jest takich przypałów ale niechce mi sie tyle rozpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalu Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 20:33 Zakładałam pieluche na głowe i udawałam że jestem księżniczką . Odpowiedz Link Zgłoś
inaaaa Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 21:08 wszystko drapałam palcem wskazującym xD zawsze miałam z jednej strony starty paznokieć xD i strasznie bałam sie reklamy Panasonic'a xD Odpowiedz Link Zgłoś
denever . 27.09.10, 21:52 Zakładałam rajstopy na głowę udawając, że to moje piękne, długie włosy. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dziurka Re: . 27.09.10, 22:02 -zakładałam moje ulubione czerwone rajstopy i spódnicę, zamykałam się w pokoju rodziców, ściągałam pościel z łóżka, włączałam magnetofon z "my jesteśmy krasnoludki" i tańczyłąm na łóżku patrząc się na siebie do lustra - zjadłam kiedyś trochę proszku do prania poszłam do mamy i mówiłam: "nie dobje tio" xD -innym razem zamurowywałam się plastikowymi klockami (robiłam wielki "mur" i do niego wchodziłam" -i notorycznie obgryzałam moim barbie ręcę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
xxxtoffikxxx Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 22:06 Jeszcze uwielbiałam pokemony i chciałam być tym Ashem Ketchumem (czy jakoś tak) i chciałam być ogólnie chłopakiem nie nosiłam wcale kiecek widziałam że chłopaki nosili scyzoryki w butach to ja też tak robiłam, urządzaliśmy z kolegami bitwy na patyki (które miały zastąpić miecze). Aha jak miałam 3 lata do ubierałam na plecy plastikowe krzesło i skakałam z oparcia łóżka ponieważ chciałam być spadochroniarzem na szczęście zamiast na podłogę spadłam na nogi taty i nie połamałam sobie nosa Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 21:58 nigdy nie zapomnę tego jak jadłam na dworzu śnieg, to było dość zabawne xd Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia0207 ^ ^ ^ 27.09.10, 22:11 Bawiłam sie śrubokrętami udając, ze to rodzinka xdd Przez kilka godzin dziennie biegałam koło rodziców i robiłam im zdj. zabawkowym aparatem. Jadłam pastę do zębów, zmuszałam mamę do bawienia się godzinami plasteliną. Zawsze spałam przy włączonym świetle.Kiedy nie mogłam spać w nocy, budziłam rodziców i kazywałam im ze mną tańczyć xdd Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Hmm... Wyjadałam psu chrupki, 27.09.10, 22:16 jadłam mydło i psikłam w domu gazem pieprzowym. Luz.xd Odpowiedz Link Zgłoś
aszulka Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 22:24 moj dziadek jest przy kosci a ja syptałam kiedy urodzi tego dzidziusia xd ogolnie miałam dziwne odpały gryzlam wszystkich jak mnie wkurzali piłam herbate słodka z butelki, wylewałam ja na włosy i kreciłam dlatego ciagle miałam posklejane haha duzo tego jeszcze ale nie pamietam aktualnie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 22:30 był już taki wątek stworzony przeze mnie jakiś miesiąc temu. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 27.09.10, 22:41 Pod stołem przy którym jadałam obiady była taka półka. Udawałam ,że mieszkają tam moi niewidzialni przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
sw33t_girl Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 28.09.10, 15:43 Ja wypiłam płyn do mycia naczyń<br /> Jak miałam rok i pół to waliłam psa palmą. Odpowiedz Link Zgłoś
bulkazmaslem .. 28.09.10, 21:32 ja wlosy jadlem ;dd nie pamietam dnia w ktorym bym wlosow w buzi nie miala ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bulkazmaslem Re: .. 28.09.10, 21:32 bulkazmaslem napisał(a): > ja wlosy jadlem ;dd nie pamietam dnia w ktorym bym wlosow w buzi nie miala ;d jadłam* Odpowiedz Link Zgłoś
milus Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 28.09.10, 23:28 Odprawiałam pogrzeby nieżywym zwierzętom wraz z przyjaciółmi . Zbierałyśmy koniki polne. jak byłam mała, to myślałam, że od całowania można zajść w ciążę gdy miałam może roczek, dwa mama uczyła mnie modlić się i kazała mi za sobą powtarzać mama : Boziu ja już idę spać.. (miałam powtórzyć, a ja wtedy..) ja : Ania też, papa . ^^ Albo mówiłam : Biedroneczko leć do nieba, przynieś mi arbuza. itd... Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka88888 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 29.09.10, 14:18 obcinałam sobie włosy i wrzucałam za tapczan... a jak dowiedziała się o to mama to mnie i siostrę (bliźniaczkę, więc musiały tak samo wyglądać xD) obcięła na grzybka.. masakra Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa12 Re: Wasze dziwactwa z dzieciństwa :p 29.09.10, 19:30 a mi kiedyś kuzynka dała podpaski i potem razem z siostrą przyklejałyśmy je sobie na majtki nie wiedząc, do czego służą. XD Odpowiedz Link Zgłoś