christina321 27.09.10, 19:37 No, właśnie. Jakie jest Wsze zdanie na temat materialistów.? Mnie osobiście tacy ludzie wnerwiają, a jak patrze na dziewczyny, które np. robią sobie dzieci dla kasy, to chcę mi się śmiać, jak również i płakać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chocolatex Re: Materializm. 28.09.10, 16:47 Mnie również denerwują takie osoby. Zero bezinteresowności w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
selenademi3 Re: Materializm. 28.09.10, 17:39 Nie cierpię, gdy ludzie gonią za pieniędzmi, nie zważając na istotniejsze rzeczy, choć wiem, że było, jest i będzie tak zawsze. Nienawidzę materialistów Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Materializm. 28.09.10, 17:50 a niestety jest coraz wiecej materialistów... a dlaczego ??? bo inny tak działają na tych ludzi , bo przecież lepiej sie zadawac z osobą która ma wiecej NA sobie niz W sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Materializm. 28.09.10, 21:00 Tacy ludzie są wręcz okropni. Mimo wszystko na świecie jest bardzo dużo materialistów... Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: Materializm. 29.09.10, 14:52 taa ja też ich nie lubię i co z tego ? jest ich coraz więcej tak czy tak -.- Odpowiedz Link Zgłoś
siobhan6 Re: Materializm. 29.09.10, 14:57 wszystko jest ważne. ale przyznajcie same, bez forsy nie ma zapewnionego dorego bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
denever . 29.09.10, 15:01 Niby pieniądze się nie są najważniejsze, ale bez nich jest trudno. Ale nie o tym mowa. Racja, taki materialista może mocno wku...ć. A skąd się tacy biorą? Rodzice ich rozpieszczają. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
cookie__ Re: Materializm. 29.09.10, 19:52 no tak, kasa jest potrzebna w życiu, ale materialiści stanowczo za dużo tej kasy wydają -.- Odpowiedz Link Zgłoś
jumipl Re: Materializm. 29.09.10, 15:04 Materializm, mówicie. Ale czy nie każdy z nas jest materialistą? Czy nie każdy z nas marzy o wielkiej fortunie? Czy naprawdę aż tak trudno przyznać się wam tutaj, na forum, że przecież w każdym z nas jest materialista. Tylko w niektórych siedzi to trochę głębiej. A co do was? Nie znoszę hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Materializm. 29.09.10, 15:06 To nie jest przypadek ze ludzie ktorzy maja wiecej kasy sa pewniejsi siebie , bardziej znani i lubiani . Troche mnie to wkurza i tego nie rozumiem ale no coz . Swiat jest juz taki i nic nie moge zmienic Wszyscy ktorzy sa cool sa zawsze razem i ponizaja tych gorszych . Ja nie moge powiedziec ze nie jestem cool ale nikogo nie ponizam i staram sie byc spox dla wszystkich Tak jest najlepiej .... Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Materializm. 29.09.10, 15:08 Ja jestem materialistką, ale w innym sensie, nie urodziłabym dziecka dla pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: Materializm. 29.09.10, 15:10 wku...aja mnie tacy ludzie-.- gółwnie liczy sie kasa i dobra zabawa wg nich Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Materializm. 29.09.10, 15:19 zgadzam sie z jumipl .. napewno kazdy chcialby miec duzo kasy zeby kupowac sobie jakies fajne rzeczy . i niby pieniadze szczescia nie daja .. bo nie mozna kupic milosci , przyjazni .. ale bez pieniedzy nie mielibysmy na jedzenie , lekarstwa , dom i duzo innych niezbednych rzeczy .. a rodzenie dzieci dla kasy to nie materializm a glupota .. Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: Materializm. 29.09.10, 15:18 materialiści ?! ... szkoda słów na nich , znam takich ; \ Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 Re: Materializm. 29.09.10, 15:25 cóż . tak bywa . ludzie w dzisiejszych czasach bardziej interesują się kasą niż rodziną i przyjaciółmi . -,- . nie nawidzę takich osób , myślą sobie że za pieniądze kupią wszystko . ; // . normalnie porażka . Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Materializm. 29.09.10, 15:38 w dzisiejszych czasach to większość ludzi jest materialistami! zgubili się w świecie nie wiedzą co to miłość, szacunek wiara! ja osobiście tego nie cierpię jeśli ktoś się wywyższa i tylko kasa się dla niego liczy! jak dla mnie to takim osobom można tylko współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatina Re: Materializm. 29.09.10, 15:47 Nie wszyscy ludzie są materialistami , bez przesady ... są tacy dla których liczy się kasa , ale i tak większość szuka miłości , zawiera przyajźnie ;p ludzie którzy są materialistami po co mieliby się żenić ? skoro liczy się dlka nich kasa ? Odpowiedz Link Zgłoś
olka17172 Re: Materializm. 29.09.10, 15:55 to jest chore mam taką siostrę jest młodsza ode mnie ale istny skąpiec nic nie zrobi bezinteresownie tylko kasa się dla niej liczy i nic innego jak ma wydać 2 złote to dla niej to jest tragedia tacy ludzie są okropni Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Materializm. 29.09.10, 16:03 materialiści ? no tak, fajnie ich teraz zgadać, tym bardziej, ze jeśli i tak ktoś jest , to się nie przyzna. a tak naprawde, każdy z nas jest po części materialistą . bo jakiej normalnej dziewczynie nie zależy np. na tym, by ladnie wyglądać ? a za to trzeba placić [ kosmetyki + nowe , markowe ciuchy ] . mówi się trudno . Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Materializm. 29.09.10, 16:07 Pieniądze to nie wszystko ale bez pieniędzy nie da się żyć Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Materializm. 29.09.10, 16:22 Niestety w dzisiejszych czasach jest ich coraz więcej ,osobiście ich nie lubię . Wiadomo kasa potrzebna na do życia jest ,bo nic nie masz za darmo ,ale naprawdę niektórzy są tak pozbawieni szacunku do siebie samego ,że się "sprzedają " byle ją mieć . Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Materializm. 29.09.10, 16:25 Nie znoszę takich osób. Jak dla mnie ( bo tak mnie wychowano) najważniejsza jest miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Materializm. 29.09.10, 16:25 mam takiego kolege, który zwraca uwage TYLKO na markowe rzeczy. A jeśli już ktoś ma coś np. z adidasa to musi wiedzieć ile ten ktoś dał. jak dla mnie to, to jest żałosne. raz nawet spytał się nauczycielki il dała za kurtkę z nike bo on musi sb kupić, jest jeszcze 1 rzecz na którą zwraca uwage; wygląd jeśli ktoś jest ładny, jest fajny. proste. albo dziewczyny w szkole, które krzywo się patrzą jak ktoś nie ma równie 'zajebistych rzeczy jak one'. Odpowiedz Link Zgłoś
squash Materializm. 29.09.10, 16:28 Pieniądze są dla mnie bardzo ważne, przyznaję. Ale są dużo ważniejsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Materializm. 29.09.10, 16:49 Mnie Ci ludzie też wkurzają, ale jeśli są zbyt pewni siebie, i wgl OCH i ACH! Nie powiem, że nie jestem materialistką, bo w pewnym sensie jestem wiem, że liczy się szpan kasa i szacun, ale są też inne wartości przyjaźń, miłość itp. . KAżdy z nas jest w jakimś stopniu materialista... Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Materialiści... 29.09.10, 16:54 ...To straszni ludzie!Nie znoszę ich,a niestety obracam się w takim właśnie środowisku Są na świecie dużo ważniejsze rzeczy niż pieniądze.Ja oddałabym wszystkie moje pieniądze za jedno życzenie,ale to niestety niemożliwe. Ludzie dla,których pieniądze liczą się bardziej od zdrowia i miłości są po prostu nienormalni!Nienawidzę takich padalców! Odpowiedz Link Zgłoś
agi6 Re: Materializm. 29.09.10, 17:02 tez nie lubie takich osob. ale w dzisiejszych czasach pieniadze graja duza role teraz bez pieniedzy nie ma nic i mysle ze chyba przyznacie mi racje Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 29.09.10, 17:22 przyznaję, jestem materialistką, ale potrafię zachować umiar. Odpowiedz Link Zgłoś