nikuchova. Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 13:13 wymieniłaś wszystko co mi się kojarzy ze świętami! :d kurde ja poczułam święta jak dali jakąś banalną piosenkę disnejowskiej gwiazdki na kotku, wczoraj bodajże. taki banał, ale klimat świąt jeeest. coraz bliżej święta, coraz bliżej święta.. coraz bliżej naaaas! ;D <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 13:28 Ajj, ja też nie moge sie już doczekać !, Kocham ten czas, cała rodzina sie zbiera... Ajj, no już po prostu nie moge sie doczekać, i jeszcze ten puszysty śnieg <33, zawsze o 00:00 w Boże Narodzenie idziemy do kościoła.... <33, nie moge sie doczekać już tego puszystego śniegu <33, i tej reklamy;** Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 13:34 Uwielbiam święta Wolne od szkoły,ten klimat i prezenty .No i oczywiście reklama Coca-Coli Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 13:32 przez ciebie mam wielką ochotę na święta <3 www.youtube.com/watch?v=DLCyjEe4l4c&p=CC3E539EA511BEAB&playnext=1&index=8 łuhuhuhuhuh <3 Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 13:35 Jej mam to samo co ty Kocham święta. Tą ciężarówkę z Coca Coli. Miasta ozdobione światełkami, choinkę w domu, zakupy świąteczne. No i oczywiście nie ma świąt bez Kevina. Kocham ten film i nie mogłoby być tak że nie obejrzałam tego filmu w świta. Więc ja się dopisuje do odliczania Odpowiedz Link Zgłoś
joejonas112 Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 13:43 ja też uwielbiam święta tą reklamę coca-coli tą świąteczną atmosferę gdy cała rodzina spotyka się u dziadków Odpowiedz Link Zgłoś
joe23 Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 13:48 Ja tak samo jak Ty uwielbiam piosenke Last christmas.... No to fakt bez Kevina nie ma świąt .....to już tradycja.... I oczywiście rekrama coca-coli ... chociaż jak się nie mylę to już w tam tym roku była zmieniona i nie ma już tej fajnej cieżarówki ..... Nie wyobrażam sobie świąt bez śniegu więc mam nadzieje, że w tym roku będzie Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 13:56 idźcie wy ; p ; > nie nooo święta , Last Christmas < 33333 no i wgl . robienie zakupów dla rodzinki ! czasami mam wrażenie że na święta wolę kupować niż dostawać .. uwielbiam robić zakupki świąteczne z kumpelami , już się nie mogę doczekać ! śnieżek no oczywiście , wprawdzie w tamtym roku za dużo to nie było , ale pamiętam jak w południe troszkę go nasypało no i piosenki świąteczne ! < 33 no i ta cała magia , kochana choinka i wgl ; d pisząc to mam słońce za oknem , bywa ; d Odpowiedz Link Zgłoś
dreamdreamdream Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 14:06 Wystawy sklepowe !!!! Może to dziwne ale zawsze są po ozdabiane w śnieg itp. kocham reklamę coca coli ten tir ozdobiony , reklamę jacobs co chłopczyk wypuszcza aromat kawy i zjawa się święty mikołaj , kino bo co roku zawsze jest film o bożym narodzeniu i zawsze jade na ten film z klasą , epoka lodowcowa od jakiś 2 lat zawsze puszcza ją chyba Polsat, śnieg i nawet ten roztopiony , kolędy , kolędy amerykańskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Święta są dopiero za 2 miesiące a le już czuje ten świąteczny zamęt A i o mało bym zapomniała że Adwent i chodzenie do kościoła z lampami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może trochę za wcześnie ale Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 14:06 Jest Kevin są święta , tak Kevin to tradycja , zawsze muszę obejrzeć ten film . . Coraz bliżej święta , coraz bliżej święta : D Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 15.10.10, 14:23 Święta ... z czym mogą się dla mnie kojarzyć ? Dla mnie przede wszystkim z reklamą Coca-Coli . Ta reklama mnie dobija psychicznie (ale tak pozytywnie) , ponieważ zawsze pojawia się przed spadnięciem śniegu ! Raz tylko śnieg wyprzedził reklamę Coca-Coli .. I to bodajże było w zeszłym roku . ; ) W każdym bądź razie rozśmiesza mnie to , że zawsze reklama Coca-Coli jest za wcześnie.. Jeszcze śniegu nie ma ani nic , a oni już puszczają reklamę . ; D Ale okay . Lubię to . Co do Kevina ... Taak, to tradycja .. Ale w mojej rodzinie to tylko u mnie . : ( Moi rodzice mówią , że to jest głupie . A mówią tak ponieważ oni wolą Grisworld'ów oglądać w święta . To jest dla nich tradycja. W sumie też lubię ich oglądać . ; ) Są zabawni .. ; ) Nie wiem co jeszcze może mi się kojarzyć innego ... Ale ja ogółem nie przepadam za Świętami . Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: 69 dni do świąt ! 15.10.10, 19:51 tak tak tak tak tak tak ! ! ! już można powoli rozstawiać choinkę nie? hahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 17:03 ja też nie mogę się doczekać świąt pierniczki choinka prezenty ;D kaaarp ahh, i ta magiczna aura. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 20:19 mi się kojarzy ta piosenka ; mery christmas, i give u my heart .. xd i ta reklama z coca coli też mega . śnieg ! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 20:33 i co wszystkich zbliża do świąt? reklama coca coli ! hahahahhaahha. Odpowiedz Link Zgłoś
nusska </3 15.10.10, 20:44 Oo uwielbiam Boże Narodzenie. Ta ' atmosfera ' ; ) -wigilia - prezenty - pasterka - choinka - przygotowania i tak by można było wymieniać.. To cudowne dni Odpowiedz Link Zgłoś
free Tak, tak @ niebieskaa 15.10.10, 20:59 Rozkładajmy choinkę c; Będziemy takie oryginalne . ;xd Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. 68 dni ! : J czujmy święta ! :- ] 16.10.10, 10:58 wham ! ło ho ho ho ! c; Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: 68 dni ! : J czujmy święta ! :- ] 16.10.10, 12:44 a ja wole wersje Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. @gaba97 16.10.10, 14:27 gaba97 napisał(a): > a ja wole wersje Ashley Tisdale ja lubię obie wersje. :d wham i ashley tisdale c; Odpowiedz Link Zgłoś
decode jej. 16.10.10, 18:05 Ja naprawdę kocham święta. Sama nie wiem, czemu. Wtedy panuje taka atmosfera, że mam ochotę skakać z radości. Nawet jak siedzie w klasie i patrze za okno a tam pruszy śnieg, to nie potrafię powstrzymać uśmiechu :d święta są moją ulubioną porą roku, zaraz po urodzinach :d ahh. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 . 16.10.10, 18:59 Myślałyście co komu dacie na święta albo co chciały byście dostać??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Ahhhhh .. Czy wy też macie takk.. 17.10.10, 11:21 Ze gdy nadchodzi dzień Wigili , i do wieczornej kolacji zostało dużo czasu , to nie macie co z sobą zrobić? Ja osobiście kręce sie po domu , a czas starsznie długo mi zlatuje .. c; Ale warto poczekać . ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Re: Ahhhhh .. Czy wy też macie takk.. - tak, mam. 17.10.10, 12:36 Też tak mam. Po prostu nie mam co ze sobą zrobić. : | Ide do kuchni, do swojego pokoju, do siostry, oglądam tv, znowu do kuchni sprawdzić jak tam żarcie się szykuje ;D haha. i tak w kółko. ah, w końcu każdy jest wyszykowany i jedziemy do babci, gdzie się zbiera cała rodzinka. :d KOCHAM TO ! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Ahhhhh .. Czy wy też macie takk.. - no ja też 17.10.10, 12:49 łażę po całej chacie patrze jak się jedzonko szykuje potem wyszykowani jedziemy do cioci tram wszystko przygotowują a ja latam po całym domu albo siedzę w ogrodzie i próbuje ulepić coś ze śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Dokładniee.. 18.10.10, 16:34 A najsmutniej jest po świętch , gdy znowu musimy czekać na nie rok.. ;c Dobrze , że radość z otrzymywania prezentów przykrywa ten smutek. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. 67. - wiecie już, co chcecie dostać ? : > 17.10.10, 12:37 ja nieee. : < Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Laaast Christmass .<# 17.10.10, 11:16 UWIELBAM PIOSENKĘ A. SZARMACH-CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA uwielbam ubierać i opryskiwać ją odświeżaczem powietrza lubię zakładać świeczki choinkowe na balkonie i w ogóle lubieą dekorować dom uwielbiam kupować prezenty-a musze kupić dużo bo mam olbrzymią rodzinę uwielbiam doostawać lubie czytać świąteczne sms-y w tym roku święta będą troche smutne, bo będzie brakować 1 członka rodziny ale po mimo wszystko kocham święta Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: Laaast Christmass .<# 17.10.10, 11:46 jej, ja chcę już święta <3 nie dlatego, że będą prezenty, dlatego, że będzie ta cudowna atmosfera, chodzenie wieczorem w Wigilię na spacery z przyjaciółkami, oglądanie ozdób światecznych pozawieszanych na domach, ubieranie choinki, siedzenie przy kominku z rodziną i oglądanie Kevina. słuchanie kolęd, wspólna modlitwa, patrzenie na pływające ryby w wannie, pieczenie pierników, same wesołe piosenki w radiu, wszyscy zadowoleni i uśmiechnięci, prezenty, dzielenie się opłatkiem, lepienie bałwanów i ta cudowna reklama świąteczna coca-coli <3 Odpowiedz Link Zgłoś
free @Riki1246 (?) 17.10.10, 13:51 Temat nawiązuje do tytułu piosenki Wham! - Last Christmas. Refren piosenki w tłumaczeniu na polski: Ref: W ostanie święta podarowałem Ci moje serce Ale następnego dnia, oddałaś je spowrotem W tym roku By ustrzec się od łez Dam je komuś wyjątkowemu x2 Jak nie wiesz o co chodzi, to się nie wypowiadaj. `Eeee, spoko, żal ` hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: 67 DNI! 17.10.10, 17:59 hihi ;D a jak zazwyczaj spędzacie święta? Jakieś tradycje? a może wyjeżdżacie w te święętaaa?? Ja np. każdą Wigilię spędzam u babci z całą rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: 67 DNI! 17.10.10, 18:09 yea!Jeszcze troche i zima! śnieżek bitwy na śnieżki i oczywiście bałwany ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Laaast Christmass .<# 17.10.10, 18:25 Ale mnie nakręciłaś Kocham święta, prezenty, corocznego Kevina, reklamę Coca Coli, dekoracje w miastach i sklepach, moją choinkę, śnieg i tą świetną, świąteczną atmosferę! Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 kocham, kocham, kocham..;3 17.10.10, 19:09 uwielbiam święta i -30 stopni na dworze! :q ale tylko w wigilię i Boże Narodzenie. ach, te wszystkie światełka na domach w nocy na wsi, spadający z nieba śnieg, bałwany, dzieci rzucające się śniegiem, kolędy, piosenki, wystawy sklepowe, szopka na rynku w mieście, uśmiechnięci ludzie, zapachy z piekarni czy cukierni, to poczucie bezpieczeństwa, cała rodzina w komplecie, wzruszona babcia z dziadkiem, że dożyli kolejnych świąt. mikołaj, pierwsza gwiazdka, pasterka, no i oczywiście na wsi kolędnicy. (: uwielbiam oglądać ich przedstawienia i patrzeć na czerwone od mrozu nosy. ubieranie 3 choinek, radość w oczach dziadka, babci, brata, mamy, ojca, wujka. te wszystkie krzyki na mnie, bo chodzę do kuchni i podjadam, tłumacząc, że sprawdzam czy nie trujące. :q i tradycyjnie Kevin, reklama coca-coli i spalanie lampek choinkowych. :b kocham święta! Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: Laaast Christmass .<# 17.10.10, 19:18 A ja po prostu nie mogę doczekać się świąt Bożego Narodzenia !!! Nie wiem dlaczego ale ciągle o nich myślę nie wiem dlaczego? ? A piosenka świetna ... ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re:66dni.!!! ;)) 18.10.10, 17:33 coraz bliżej święta yeah ! w Kauflandzie już są xD kupiłam nawet chlebki marcepanowe xD Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: Laaast Christmass .<# 18.10.10, 21:32 cudooowny wątek! uwielbiam reklamę coca-coli. to już chyba jakaś tradycja, że co roku w święta reklama jest puszczana w tv. piosenka miło mi się kojarzy, podobnie jak teledysk, gdy jej słucham przechodzi mnie dreszczyk jak to określiłaś: jest kevin- są święta! nie wyobrażam sobie świąt bez kevina, bez ryczenia w poduszkę. co roku płaczę na koniec filmu, to już chyba jakaś moja tradycja, nie mogę się poprostu opanować słysząc melodię, która leci na koniec. zapach piernikczków i ubieranie choinki - bez dużej choinki moja rodzinka nie jest sobą, choinka rzecz ważna! uwielbiam ubierać ją i podjadać pierniczki upieczone specjalnie na choinkę. uwielbiam ten zapach pierniczków, mhm. śpiewanie kolęd na cały głos - z tego przecież słynę, z wydzierania się bez przerwy w święta, aż wszyscy mają mnie dość. jest jeszcze pasterka, na której spotykam przyjaciół i składam im życzenia. chociaż ledwo żyję to i tak jestem mega szczęśliwa. uwielbiam święta. jest to taki cudowny czas, ta atmosfera, a później zabawa sylwestrowa Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaaa Re:65dni.!!! ;)) 19.10.10, 10:02 Święta !!! Już się doczekac nie mogę . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Tak malo osob pamieta 20.10.10, 15:22 czemu w ogole sa swieta. Eh. Coraz blizej Odpowiedz Link Zgłoś