Dodaj do ulubionych

Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówka xD

14.11.10, 11:35
Zakładam ten wątek, ponieważ jestem ciekawa, ilu kibiców znajduje się na kotku big_grin. Lubicie siatkówkę? Gracie? A może tylko oglądacie? Macie ulubione drużyny, a może siatkarzy/siatkarki? Piszcie wszystko, co Wam ślina na język przyniesie ;].
Obserwuj wątek
    • pretty_lady uwielbiam siatke < 33 14.11.10, 11:40
      • kociak96 Kocham siatkówkę! 17.11.10, 17:26
        Gram i oglądam smile
      • martunia1 trenuję <333 17.11.10, 19:14
        • kiciaa101112 Re: trenuję <333 18.11.10, 22:56
          trenuje ; ***** ' NIEPOKONANE! NASZE LIBERO KOCHANE! serce '
      • new_moon Kocham siatkę !! 18.11.10, 19:19
        ja oglądam mecze w telewizji i sama uwielbiam grać w siate smile
      • smietana.xd kooooochammmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 17:04
        poprostu uwielbiam . kocham i wgl. !xD

ulubiony siatkarz : Bartek Kurek, Grzesiu Łomacz, Grzesiu Rzygadło, Giba, Murilo, G.Grozer .
        ulubione siatkarki: Anna Werblińska( dawniej Branska ) , Jaqueline, Milena Sadurek

pewnie się skapłyście żę jest tam 3 rozgrywających. dlatego że gram w siatke no i właśnie jestem rozgrywającą ! xD

ulubiona drużyna : PGE Skra Bełchatów oczywiście, Aseco Resovia ^^ - mezczyzni
        damska : Muszynianka Muszyna, Aluprof Bielsko - Biała

Poprsotu kocham siatkę, ale niestety musze sie ograniczac z poswieceniami typu rzuty na kolana czy cos szczegolnie w drugiej linii bo mi kolana nawajaca teraz. naszczescie jestem rozgrywaja wiec dziewczyny mnie kryja na odbiorze ( jesli to w miare mozliwe ) xD

własnie we wtorek jedziemy na sparing . więc trzymajcie kciuki ^^

kocham was za ten wątek ;ppkiss

dzięki .

pa smile

p.s. a ile miałam juz palców powybijanych.. phii !! nie da się zliczyć xd. bo wydaje sie ze rozgrywajaca wcale nic nie robi, ale ona robi i to najwiecej. bo atakująca albo przyjmująca nie dostaje kazdej piłki a rozgrywajaca tak . i jeszcze musi za nia biegac. ale to takna marginesie bo mi sie przypomniało ; p
      • angela_xd BKS!!<33 uwielbiam,kocham,gram,oglądam 20.11.10, 21:42
        • angela_xd Re: BKS!!<33 uwielbiam,kocham,gram,oglądam 20.11.10, 21:55
          na wieki wieków
    • asiasni Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 11:42
      kocham siatkówke! smile)
    • kaajul reprezentacja Polski. Czasem też gram 14.11.10, 11:48
    • magnaw18 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 13:17
      mój ulubiony sport!
      Pamiętam kiedyś pojechaliśmy z klasą na biwak ( ale to nie było ze szkoły ) i przez 3 dni non stop grałam w siatkówkę z chłopakami! Szkoda tylko że potem tak mnie ręce bolały ale warto big_grin
      • agapi Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:05
        Tak, zgadzam się, piękny i interesujący sport smile. Też kocham grać. Raz nawet w czasie gry skręciłam kostkę ;p. To się nazywa poświęcenie, nie? Hahaha xD
    • katsuumi_17 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:08
      Uwielbiam- i to i to.
    • psoaka Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:35
      No siatkówkA TO fajna sprawa a szczególnie na włefie fajnie jest w nią
      pograć nasi siatkarze i siatkarki grają ogólnie dobrze!!
      Ale żeby ogldać tak w telewizji to tylko jak jakieś mistrzostwasmile

• natusia583 SIATKA LOFF 19.11.10, 15:50
        JA GRAM W SIATKE POPROSTU UWIELBIAM.....I CIAGLE OGLADAM!
    • twettix3 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:40
      Kochaaam siatkówkę ( bardziej męską - wiadomo ).
      Uwielbiam Skre Bełchatów i Zakse Kędzierzyn. ; *
      Wiadomo ulubiony sitkarz to bartek Kurek no i Kuba Jarosz. ( Wszystkich lubię - poza Mateuszem Miką ; / ). A z kobiet to tylko reprezentacje lubię oglądać. ( 9 ! ) . Sama też gram, i nawet nieźle mi to idzie. !big_grin
      • madd_m kocham siatkę!!;P 17.11.10, 19:04
        Tak...siatkówka to mój ulubiony sport. Może nie gram za dobrze, ale chodzę na sks, tak więc się uczęwink) zawsze oglądam w tv naszych siatkarzy, a szczegolnie mistrzostwawink
        najbardziej lubie oglądać męską siatkówkę, a z polskich drużyn kibicuję Asseco Resovii, bo mieszkam niedaleko Rzeszowa.
        Widzę, że jest tu bardzo dużo kibiców siatkówki i bardzo się z tego cieszę;D
    • maddie2909 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:48
      uwielbiam siatkówke oczywiście tylko oglądać bo grać nie za bardzowink
    • pinkax3 ja gram . ; ) 14.11.10, 15:43

Uwielbiam grac w siatkówke to mój ulubiony sport ; )
      Gram w siate od 2 lat ale z przerwami . xD
    • anja_ Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 20:58
      'trenowałam' przez 3 lata, bo chodziłam do klasy usportowionej z profilem siatkarskim nie z własnej woli. lubię, ale nie w nadmiarze. moim zdaniem to najbardziej kontuzyjny sport drużynowy. Oglądać lubię, ale tylko jak grają polacy. No, no i siatkówka nawet fajna jest x dd
    • golden_star NIenawidzę siatkówki. 14.11.10, 21:03
      Przegrała mi się w podstawówce na każdej lekcji WF-u była ciągle i ciągle siatkówka. Szczerze nienawidzę tego sportu.
      • amela . 14.11.10, 21:11
        nie oglądam , ale grać uwielbiam <3 .
      • mejbelajn. Re: NIenawidzę siatkówki. 17.11.10, 18:47
        Kocham siatkówkę! Bardzo lubię grać, oglądam wiele rozgrywek, ulubiona siatkarka to oczywiście: Anna Werblińska!
    • natulina. Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:10
      ja rzadko oglądam siatkówkę w telewizji, za to lubię sobie pograć ; )
    • laurilla Lovvam.!!! 14.11.10, 21:10
      Gram,należę do pewnej 'druzyny'. tongue_out Uwielbiam siatke.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kiss
    • gabi_989 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:14
      Powiem tyle.. na w-f lubię najbardziej kosza ale w siatkę też lubię grać... ;]
    • vaniney Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:24
      lubię,trenuję,czasem pooglądam.ale raczej nazwisk siatkarzy czy siatkarek nie znam.lubię oczywiście sobie na żywo zobaczyć[a już najlepiej sama grać],ale tv to nie to samo.nie kręci mi kibicowanie przed telewizorem.
    • netka_95 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:33
      Ja uwielbiam siatkówke smile
      Gram w drużynie siatkarskiej w szkole ;pp
      oglądam mecze...
      Z siatkarek lubie Kaczor i Bednarska smile
      kisskiss
    • skierkawmroku Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:43
      uwielbiam siatkówkę, gram a mó ulubiony klub to Skra<3
    • nora. Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 16.11.10, 17:03
      Lubię oglądać, ale grać już mniej .
    • cotton.caandyy. Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 16.11.10, 17:05
      koocham! O sto razy wolę siatę niż nogę!
    • zuzanna. Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 16.11.10, 17:10
      lubię , gram , oglądam ..
    • pauluu kocham, oglądam, gram ;d 16.11.10, 22:45
      • selcia17 Re: kocham, oglądam, gram ;d 16.11.10, 22:52
        Z obijania sposobem górnym miałam 2 -.-

Lubię oglądać mecze .
    • karoooola20 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 16.11.10, 22:59
      kocham siatkówkę. najlepszy sport <3 (razem z nożną big_grin)
      no więc tak:
      najlepszy siatkarz - chyba Kurek i Ignaczak, chociaż dużo ich.
      naj. siatkarka - Skowrońska, Glinka.
      naj. drużyna/klub - Asseco Resovia Rzeszów! big_grin kiss
      no i oczywiście reprezentacja Polski <3
      aha, i lubię grać, ale nie za bardzo umiem :p
      • mercia96 nareszcie! 16.11.10, 23:43
        kocham! kocham! kocham!
        uwielbiam ten sport! moglabym oglądać naszą reprezentacje lub mecze plusligi godzinami! uwielbiam też grać, super sport, tyle emocji, a nie to, co te nudne kopanie piłki i strzelanie bramek. SIATKA GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • madziek67 aaaaaaaaaa <3 17.11.10, 00:24
      jak ja lovciam takie wątki <3
      jasne że kocham siatę . Jestem kibicem i graczem , oo ! c;
    • madziek67 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 17.11.10, 00:26
      a ulubiony siatkarz ? Baaaaartek Kurek ! <3 no i w sumie wszyscy , ale Wlazły mnie wkurza -.-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka