agapi 14.11.10, 11:35 Zakładam ten wątek, ponieważ jestem ciekawa, ilu kibiców znajduje się na kotku . Lubicie siatkówkę? Gracie? A może tylko oglądacie? Macie ulubione drużyny, a może siatkarzy/siatkarki? Piszcie wszystko, co Wam ślina na język przyniesie ;]. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciaa101112 Re: trenuję <333 18.11.10, 22:56 trenuje ; ***** ' NIEPOKONANE! NASZE LIBERO KOCHANE! ' Odpowiedz Link Zgłoś
new_moon Kocham siatkę !! 18.11.10, 19:19 ja oglądam mecze w telewizji i sama uwielbiam grać w siate Odpowiedz Link Zgłoś
smietana.xd kooooochammmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 17:04 poprostu uwielbiam . kocham i wgl. !xD ulubiony siatkarz : Bartek Kurek, Grzesiu Łomacz, Grzesiu Rzygadło, Giba, Murilo, G.Grozer . ulubione siatkarki: Anna Werblińska( dawniej Branska ) , Jaqueline, Milena Sadurek pewnie się skapłyście żę jest tam 3 rozgrywających. dlatego że gram w siatke no i właśnie jestem rozgrywającą ! xD ulubiona drużyna : PGE Skra Bełchatów oczywiście, Aseco Resovia ^^ - mezczyzni damska : Muszynianka Muszyna, Aluprof Bielsko - Biała Poprsotu kocham siatkę, ale niestety musze sie ograniczac z poswieceniami typu rzuty na kolana czy cos szczegolnie w drugiej linii bo mi kolana nawajaca teraz. naszczescie jestem rozgrywaja wiec dziewczyny mnie kryja na odbiorze ( jesli to w miare mozliwe ) xD własnie we wtorek jedziemy na sparing . więc trzymajcie kciuki ^^ kocham was za ten wątek ;pp dzięki . pa p.s. a ile miałam juz palców powybijanych.. phii !! nie da się zliczyć xd. bo wydaje sie ze rozgrywajaca wcale nic nie robi, ale ona robi i to najwiecej. bo atakująca albo przyjmująca nie dostaje kazdej piłki a rozgrywajaca tak . i jeszcze musi za nia biegac. ale to takna marginesie bo mi sie przypomniało ; p Odpowiedz Link Zgłoś
angela_xd Re: BKS!!<33 uwielbiam,kocham,gram,oglądam 20.11.10, 21:55 na wieki wieków Odpowiedz Link Zgłoś
asiasni Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 11:42 kocham siatkówke! ) Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 13:17 mój ulubiony sport! Pamiętam kiedyś pojechaliśmy z klasą na biwak ( ale to nie było ze szkoły ) i przez 3 dni non stop grałam w siatkówkę z chłopakami! Szkoda tylko że potem tak mnie ręce bolały ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:05 Tak, zgadzam się, piękny i interesujący sport . Też kocham grać. Raz nawet w czasie gry skręciłam kostkę ;p. To się nazywa poświęcenie, nie? Hahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:08 Uwielbiam- i to i to. Odpowiedz Link Zgłoś
psoaka Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:35 No siatkówkA TO fajna sprawa a szczególnie na włefie fajnie jest w nią pograć nasi siatkarze i siatkarki grają ogólnie dobrze!! Ale żeby ogldać tak w telewizji to tylko jak jakieś mistrzostwa Odpowiedz Link Zgłoś
natusia583 SIATKA LOFF 19.11.10, 15:50 JA GRAM W SIATKE POPROSTU UWIELBIAM.....I CIAGLE OGLADAM! Odpowiedz Link Zgłoś
twettix3 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:40 Kochaaam siatkówkę ( bardziej męską - wiadomo ). Uwielbiam Skre Bełchatów i Zakse Kędzierzyn. ; * Wiadomo ulubiony sitkarz to bartek Kurek no i Kuba Jarosz. ( Wszystkich lubię - poza Mateuszem Miką ; / ). A z kobiet to tylko reprezentacje lubię oglądać. ( 9 ! ) . Sama też gram, i nawet nieźle mi to idzie. ! Odpowiedz Link Zgłoś
madd_m kocham siatkę!!;P 17.11.10, 19:04 Tak...siatkówka to mój ulubiony sport. Może nie gram za dobrze, ale chodzę na sks, tak więc się uczę) zawsze oglądam w tv naszych siatkarzy, a szczegolnie mistrzostwa najbardziej lubie oglądać męską siatkówkę, a z polskich drużyn kibicuję Asseco Resovii, bo mieszkam niedaleko Rzeszowa. Widzę, że jest tu bardzo dużo kibiców siatkówki i bardzo się z tego cieszę;D Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 14:48 uwielbiam siatkówke oczywiście tylko oglądać bo grać nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 ja gram . ; ) 14.11.10, 15:43 Uwielbiam grac w siatkówke to mój ulubiony sport ; ) Gram w siate od 2 lat ale z przerwami . xD Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 20:58 'trenowałam' przez 3 lata, bo chodziłam do klasy usportowionej z profilem siatkarskim nie z własnej woli. lubię, ale nie w nadmiarze. moim zdaniem to najbardziej kontuzyjny sport drużynowy. Oglądać lubię, ale tylko jak grają polacy. No, no i siatkówka nawet fajna jest x dd Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star NIenawidzę siatkówki. 14.11.10, 21:03 Przegrała mi się w podstawówce na każdej lekcji WF-u była ciągle i ciągle siatkówka. Szczerze nienawidzę tego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: NIenawidzę siatkówki. 17.11.10, 18:47 Kocham siatkówkę! Bardzo lubię grać, oglądam wiele rozgrywek, ulubiona siatkarka to oczywiście: Anna Werblińska! Odpowiedz Link Zgłoś
natulina. Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:10 ja rzadko oglądam siatkówkę w telewizji, za to lubię sobie pograć ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Lovvam.!!! 14.11.10, 21:10 Gram,należę do pewnej 'druzyny'. Uwielbiam siatke.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:14 Powiem tyle.. na w-f lubię najbardziej kosza ale w siatkę też lubię grać... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:24 lubię,trenuję,czasem pooglądam.ale raczej nazwisk siatkarzy czy siatkarek nie znam.lubię oczywiście sobie na żywo zobaczyć[a już najlepiej sama grać],ale tv to nie to samo.nie kręci mi kibicowanie przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
netka_95 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:33 Ja uwielbiam siatkówke Gram w drużynie siatkarskiej w szkole ;pp oglądam mecze... Z siatkarek lubie Kaczor i Bednarska Odpowiedz Link Zgłoś
skierkawmroku Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 14.11.10, 21:43 uwielbiam siatkówkę, gram a mó ulubiony klub to Skra<3 Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 16.11.10, 17:03 Lubię oglądać, ale grać już mniej . Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 16.11.10, 17:05 koocham! O sto razy wolę siatę niż nogę! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna. Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 16.11.10, 17:10 lubię , gram , oglądam .. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: kocham, oglądam, gram ;d 16.11.10, 22:52 Z obijania sposobem górnym miałam 2 -.- Lubię oglądać mecze . Odpowiedz Link Zgłoś
karoooola20 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 16.11.10, 22:59 kocham siatkówkę. najlepszy sport <3 (razem z nożną ) no więc tak: najlepszy siatkarz - chyba Kurek i Ignaczak, chociaż dużo ich. naj. siatkarka - Skowrońska, Glinka. naj. drużyna/klub - Asseco Resovia Rzeszów! no i oczywiście reprezentacja Polski <3 aha, i lubię grać, ale nie za bardzo umiem :p Odpowiedz Link Zgłoś
mercia96 nareszcie! 16.11.10, 23:43 kocham! kocham! kocham! uwielbiam ten sport! moglabym oglądać naszą reprezentacje lub mecze plusligi godzinami! uwielbiam też grać, super sport, tyle emocji, a nie to, co te nudne kopanie piłki i strzelanie bramek. SIATKA GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 aaaaaaaaaa <3 17.11.10, 00:24 jak ja lovciam takie wątki <3 jasne że kocham siatę . Jestem kibicem i graczem , oo ! c; Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Siatkówka, siatkówka, siatkówka i... siatkówk 17.11.10, 00:26 a ulubiony siatkarz ? Baaaaartek Kurek ! <3 no i w sumie wszyscy , ale Wlazły mnie wkurza -.- Odpowiedz Link Zgłoś