dosia321 Re: Lady GaGa - już dzisiaj w Gdańsku! 27.11.10, 16:05 ale wam zazdroszczę Tez chciałabym pojechać, jednak mieszkam koło Krakowa i to trochę daleko jest;/ Macie może porobione jakieś zdjęcia i nagrania?? Odpowiedz Link Zgłoś
paulka243 Re: Lady GaGa - już dzisiaj w Gdańsku! 27.11.10, 16:21 Ale masz się fajnie. Ja mam za daleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
ntal1994 Re: Lady GaGa - już dzisiaj w Gdańsku! 27.11.10, 18:18 boże jak ja wam zadroszcze .. ja miałam za dalko .. na youtube sa filmik z jej kocertu w polsce bad romace .. i wrzystko co śpiewała zrobiła show .. tego barkowało w polsce .. jak sie idzie na jej koncert to sie nie żałuje .. szkoda ze nie ma tego filmiku jak dlaniej spiweaja tylko jest kawałek jak placze i czyta te kartki . Odpowiedz Link Zgłoś
ema Best night ever! 27.11.10, 18:55 Było cudownie! Stałam metr od Gagi! Prawie chwyciła moją rękę. Support był też bardzo fajny. Wczoraj pokochałam Semi Precious Weapons. Podpisali mój bilet i zrobiłam se z nimi zdjęcie. Mam nadzieje że Gaga wróci wraz z trasą promującą Born This Way Oby znów do Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
l.gaga Re: Best night ever! 27.11.10, 19:48 Mnie nie było ,za daleko (na drugim końcu Polski.)Ale obejrzałam na YT,bardzo mi się podobało.Cudowne to było jak podnieśliście te kartki,a Ona taka wzruszona i popłakana.Mam nadzieję,że nas jeszcze nawiedzi.Już sobie obiecuję,że pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a a ja kocham GaGę 28.11.10, 12:32 bardzo żałuje że nie mogłam być na jej koncercie, oglądałam sporo filmików na youtube;]]] gdybym miała 18 lat nie zawahałbym się jechać, a cena biletów też mnie nie odrzucała jak zobaczyłam jak płacze, gdy zobaczyła te kartki z napisem ''born this way'' to tak mnie w gardle cisnęło, że sama zaczęłam ronić łzy GaGa dała wielkie show i chwała jej za to bardzo zazdroszczę tym osobą co były na jej koncercie;] Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Lady GaGa - już dzisiaj w Gdańsku! 02.01.11, 11:24 nie byłam : [ Odpowiedz Link Zgłoś