jbmiley 04.12.10, 20:11 z czym w zyciu macie najwieksze problemy ? powiedzcie , bo.chce o problemach nastolatek napisac na moim blogu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.xx Re: Problemy nastolatek wejdz! 04.12.10, 23:49 Hmm ;P Teraz do przyjaciolki.!! ;D przyjacioli, i chlopacyy Tez szkola nauczyciele i RODZICE.!! jak np. nie pozwalalja cic czegos robic albo wrzeszcza na cb za nic ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paramore_lol Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 08:03 Chyba największy problem u mnie to chłopaki wiadomo,ale u innych dziewczyn to jest jeszcze uroda (np.trądzik),dojrzewanie itp Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:14 Chłopacy! Jeju ile oni kłopotów przynoszą.... No i też jakieś przyjaciółki które na boku obgadują, rodzice którzy albo w ogóle się nie interesują dziećmi albo do przesady..... Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:24 Moim największym problemem tutaj są pokemony,a sprawy prywatne, niech zostaną po części prywatnymi. Chociaż czasem zdarza mi się coś na forum opowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy codzienny problem każdej nastolatki. klik ;) 05.12.10, 10:58 np. - chlopcy (chyba każdy się domyśli dlaczego) - rodzice ( nie pozwalają wyjść do kina, są bardzo ambitni w sensie ; SZKOŁA ) - fałszywi ,,przyjaciele" ! ( są niby twoimi przyjaciółmi, a za plecami obgadują ) - ogólnie SZKOŁA ( szkoła jest naszym problemem nie tylko jako przedmiot, którego trzeba się nauczyć, ale też z tego, że zamiast wyjść z kumpelą na dwór , spacer to trzeba kuć z biologii albo polskiego. ) pomogłam ? mam nadzieję. pozdrawiam, crezyyy ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:25 nauka i oczywisty problem chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:32 kłótnie z przyjaciółmi, stres w szkole, nie dogadywanie się z rodzicami... - oczywiście to nie są moje problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
vanulek19 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:38 wydaje mi sie ze prawie każda nastolatka ma problemy z przyjaciółmi , mozę z chłopakiem , albo z próbą jego ' zdobycia' , rodzicami i w szkole . ? Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:39 Najwieksze problemy to albo z chlopakami lub nauka xd Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:40 Proszę bardzo: - kłótnie z rodzicami - kłótnie z rodzeństwem - kłótnie ze znajomymi - moja cholernie słaba psychika - nauka, szkoła - matematyczka jest tego dużo więcej, ale to prywatne sprawy, którymi nie chcę się dzielić na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tooskafka Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:58 z samotnością i odrzuceniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 11:07 tak ogólnie to problemy rodzinne...długo by opowiadać no i oczywiście czasami problemy z nauką Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 11:09 u mnie najgorsze jest to jak leżę na łóżku ze słuchawkami w uszach i uświadamiam sobie, że nic jeszcze nie osiągnęłam, nie mam żadnej pasji, talentu, do niczego nie dążę, że nie mam nikogo komu by mnie brakowało ... Odpowiedz Link Zgłoś
jbmiley Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 11:10 okey super niektore odpowiedzi naprawde pomogly . dzieki "kociaki" i zapraszam na moj blog (adres w profilu ) ;** Odpowiedz Link Zgłoś
paramore_lol Re: Problemy nastolatek wejdz! 08.12.10, 14:14 Problemem nastolatek jest też wygląd (za chuda ,za gruba,za wysoka,za niska itp.) Odpowiedz Link Zgłoś