Dodaj do ulubionych

Pilne! Proszę wejdź!

06.12.10, 20:19
Więc moja klasa urządza wycieczkę do kina na Harrego Potera. Na tą najnowszą część. Ja w zasadzie nie lubię Harrego Potera i nie wiem czy mam jechać czy zostać w domu. Może wiecie coś o tym filmie? Ciekawy? Co powinnam zrobić? Jutro wycieczka więc proszę o szybkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Pilne! Proszę wejdź! 06.12.10, 20:54
      Jak nie lubisz, to nie jedź smile
    • kontrastowa Re: Pilne! Proszę wejdź! 06.12.10, 20:58
      ja bym pojechała ;d Wycieczka to mnóstwo zabawy ( ;
      • brokatowa_ ;d 06.12.10, 21:01
        ja bym pojechała , chociażby po to , żeby fajnie spędzić czas z klasą ;D
    • mweezy . 06.12.10, 21:04
      Jeśli widziałaś wcześniejsze części, to jedź. Jeśli nie, to zapewne niewiele zrozumiesz z tego filmu. Skoro nie lubisz HP, to lepiej zostań w domu, po co zmuszać się do oglądania czegoś, co cię nie interesuje?
    • princess108 Re: Pilne! Proszę wejdź! 06.12.10, 21:06
      Film jest świetny : )
    • nicoole Jedź!!!!!!! zajebiste:) 06.12.10, 21:06
      • pudliszka. Re: Jedź!!!!!!! zajebiste:) 06.12.10, 21:10
        Ja tam jak jeżdze do kina nawycieczki to nigdy nie oglondam chyba ze pudliszki wystepują .
    • cariette Re: Pilne! Proszę wejdź! 06.12.10, 21:09
      Jak nie lubisz no to raczej nie jedź , logiczne prawda ? smile
    • werona112 Tuuuuuu ! 07.12.10, 18:59
      [i]Jedź, idź, pędź, biegnij, czołgaj się byle by tylko zobaczyć ten film cool
      Świetny, znakomity, zajebisty, polecam big_grin
      Pozdrawiam, werona112
    • miley Re: Pilne! Proszę wejdź! 08.12.10, 14:54
      jeź suupperr
      • katherine456 Re: Pilne! Proszę wejdź! 12.12.10, 18:16
        Ja też nie lubię HP ale byłam i mi się bardzo spodobał !
    • bbika my też jedziemy klasą na Pottera 08.12.10, 15:03

pytałam się nauczyciela czy mu się podobało bo już na tym był i powiedział że zasnął...
      ale jest porąbany więc nim się nie przejmuj. do kina możesz jechać jeśli chcesz pogadać z kumpelami w busie. kto nie lubi popcornu ? jeśli nie jest za późno to możesz poprosić klasę żeby jechać np. na zaplątanych smile podobno fajne smile

_____
      choinka wesołych santa
    • pyskatagowniara Re: Pilne! Proszę wejdź! 08.12.10, 15:08
      Warto. ja byłam i polecam . ;D
    • bieberek Re: Pilne! Proszę wejdź! 10.12.10, 20:52
      Jest świetny! Byłam z klasą i wrażenia niesamowitebig_grinbig_grin

Polecam gorąco!
      • blondi_girl Nie jedź... 10.12.10, 20:58
        Moim zdaniem, jeśli nie jesteś fanką HP to nie ma sensu żebyś jechała, bo recenzje, że film jest naprawdę fajny raczej nie zmieną Twojego nastawienia do niego.

Ja osobiście jestem fanką HP, więc mnie film badzo sie spodobał, ale każdy ma inny gust, więc po co masz iść film, do którego nie jesteś przekonana i jeszcze sie wahasz czy iść czy nie...
        • blondi_girl Re: Nie jedź... 10.12.10, 21:00
          A, właśnie teraz zauważyłam datę Twojego postu, chyba już troche nieaktualne, sorry big_grin
    • bellacullenx Re: Pilne! Proszę wejdź! 10.12.10, 21:00
      ja bym jechała bo porobicie sobie jaja w autobusie, kinie wink My raz poszliśmy na jakąś bajkę dla dzieci (tak specjalnie) i tak się śmialiśmy, robliliśmy sb jaja z ludzi.. do dzisiaj to wspominami.
    • nika125d Re: Pilne! Proszę wejdź! 12.12.10, 18:03
      to jest super film big_grin big_grin big_grin czytalam o nim dużo i naprawde warto jechać wink brawo serce smirkkiss
      • majka04 Jedź !!! 12.12.10, 18:07
        film zajebis*y , sama byłam i na prawdę polecam ! serce sama chciałam iść jeszcze 2 rac na Harrego z klasą ale te wybredne człeki nie chciały ;/
    • detektywintruz Re: Pilne! Proszę wejdź! 12.12.10, 18:12
      też nie lubie Harrego. dlatego nie pojechałam jak kumple pojechali wink
    • dosia321 Re: Pilne! Proszę wejdź! 12.12.10, 18:14
      byłam na harrym i zajebisty to był film!!! Jedź nie pożałujesz no i lekcji nie będzie ^^
    • weronika_97 Re: Pilne! Proszę wejdź! 12.12.10, 18:18
      fajny, ale tamte części są lepsze. ja też nie przepadam za tym filmem, ale poszłam, bo przyjaciółka miała urodziny i nie żałuję.
    • emila22 Re: Pilne! Proszę wejdź! 12.12.10, 18:21
      jeśli nie lubisz Harry'ego , to radziłabym Ci nie jechać. Ja chociaż jestem wielką fanką Pottera nie polecam tego filmu. Według mnie to część najnudniejsza ze wszystkich. Przez cały czas filmu z trudem powstrzymywałam się od zasnięcia . naprawdę. nie polecam.
    • arbuzooowa Re: Pilne! Proszę wejdź! 18.12.10, 21:25
      głupie pytanie bo jak nie lubisz to po co jechać ?! ;p

• yahaooo Droga morelka227! 22.12.10, 15:42
      Niestety sama musisz zadecydować. Osobiście nie lubię książek jak i filmów o Harry'm Poterze. Przeczytaj w internecie opis najnowszej części i zastanów się nad wyjazdem. Pozdrawiam.
    • monia12xd Re: Pilne! Proszę wejdź! 22.12.10, 17:37
      o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
      ale problemy... ;/
      ty masz zdecydować czy masz jechać czy nie. co ludzie zdecyduja?? hahah!!!
    • keisha12 Re: Pilne! Proszę wejdź! 22.12.10, 21:18
      No to trafiłaś! Właśnie dzisiaj byłam z klasą na tym filmie. Naprawdę go polecam. Ja to tak średnio LUBIŁAM Harry' ego, ale ta część bardzo mi się spodobałasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka