kiga 29.12.10, 20:32 Znacie jakieś leki,które pomogą aby zniknął katar i ból gardła. Macie coś sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sopwil / 29.12.10, 20:34 to boli? Nie, moim najlepszym lekiem jest siedzenie pod kołdrą i kichanie w chusteczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kiga Re: / 29.12.10, 20:40 sopwil napisał(a): > to boli? > > Nie, moim najlepszym lekiem jest siedzenie pod kołdrą i kichanie w chusteczkę. > no mnie np. gardło boli niestety ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy cholisept - miodowe pastylki do ssania.mniam i ... 29.12.10, 20:44 skuteczne ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: ałł.. 29.12.10, 20:43 Nie ma cudów ! ale kup sobie ferwex lub gripex ( ja wolę gripex bo nie musuje ) . Połuż się do łużka i dolecz się Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: ałł.. 29.12.10, 20:50 łóżeczko , cholineksik , gripex ( max ! lepiej dziala . Jednak na mnie najlepiej działa to świństwo , łeee fervex , czy jak to sie pisze . to jest takie fuu , ale działa . XD ) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 29.12.10, 20:50 polopiryna s. ewentualnie rutinoscorbin (nie wiem jak to się dokładnie pisze, ale podejrzewam, że znasz) i jakieś tabletki na do ssania, których jest miliony, w zależności jakie lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: ałł.. 30.12.10, 00:13 mi najbardziej pomaga wymoczenie nóg w ciepłej wodzie i ohydna mikstura - mleko z czosnkiem i miodem... Odpowiedz Link Zgłoś