madziola525 05.01.11, 17:26 pewnie z większość z was ma ten problem Chcę sie dowiedzieć ja go zwalczyć może jakieś pilingi pomogą jak sądzicie Dziękuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avril1028 Re: cellulit 05.01.11, 20:40 pilingi z kawa słyszałam że są dobre i lodowaty prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 06.01.11, 13:10 nie mam pojęcia. ja tam nie mam, lub przynajmniej go nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu avril ; o 06.01.11, 13:14 lodowaty prysznic ? nigdy bym sie nie wykąpała w lodowatej wodzie. : P Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia2059 Re: cellulit 06.01.11, 13:18 pilingi z kawy i prysznic na przemian woda ciepła i zimna powinno pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 olciaaa03 06.01.11, 13:23 kiedyś miałam i pozbyłam ię go w bardzo łatwy sposób 3 litry niegazowanej wody dziennie zero słodyczy dużo masażów i najważniejsze <sposób ujędrniania domowy>: POLEWAJ SOBIE NOGI POD PRYSZNICEM NA ZMIANE RAZ ZIMNĄ RAZ CIEPŁĄ WODĄ powinno pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: cellulit 09.01.11, 18:33 no ja np. też mam xDDDDD No nie wiem może jakieś masażee.....chyba sa dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: cellulit 10.01.11, 12:49 Chyba nie mam bo go nie widać , ale słyszałam o zimnych prysznicach .. Odpowiedz Link Zgłoś
izys Re: cellulit 23.01.11, 15:44 Bardzo pomocne są zabiegi SPA, skutecznie wygładzają skórę. Np. w hotelu SPA Głęboczek jest zabieg, który nazywa się Espresso Detox. Jest on na bazie zielonej kawy i naprawdę pomaga w pozbyciu się cellulitu. Skóra po nim jest o wiele milsza w dotyku, no i skórka pomarańczowa nie jest tak bardzo widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
lykke_li Re: cellulit 02.02.11, 00:17 wiec tak: 1.jak to kots wspomnial peeling z kawy. >2.mozna kupic takie masazery gimowe ktore z obu stron maja rozne powierzchnie sluzace do masazu . 3.rob domowe peelingi wlasnie z kawy albo poprostu wez garsc cukru nalej na to zelu pod prysznic i tak oto otrzymasz peeling wygladzajacy;P 4.pod prysznicem mocz nogi raz zimnej raz w cieplej wodzie...zawsze koncz na zimnej. 5.jak ogladasz telewizje czy cos to zawsze sobie masuj palcami telikatnie uda, to tez pobudza krazenie Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: cellulit 27.02.11, 16:20 ja nie mam ale podobno peeling z avonu jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
xxxewelinka14 Re: cellulit 27.02.11, 16:28 są nie raz różne kremy itp...widziałam ostatnio z garniera i avonu!! Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 27.02.11, 16:32 ja raczej nie mam .. a przynajmniej nie widać ; p wiec nie wiem ; p Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: cellulit 27.02.11, 16:45 Ja kiedyś miałam bo nic nie robiłam tylko siedziałam i jadłam , ale byłam za granicą i nic tam nie znałam. Po powrocie do domu zszedł. Może po prostu więcej się ruszaj i ogranicz słodycze. kup sobie jakiś piling i zobaczysz czy coś dają . W końcu dużo osób z tym walczy to powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_myslnik Ło Jezuniu. 27.02.11, 17:13 Jak ja kocham takie użalanie się nad sobą. Cellulit w tym wieku? Puknijcie się dzieci raz a porządnie gumowym młoteczkiem. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: cellulit 27.02.11, 17:20 madziola525 napisał(a): > pewnie z większość z was ma ten problem Twoim zdaniem większośc nastolatek ma cellulit?! Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia To chyba rozstępy . 27.02.11, 17:23 Bo w młodym wieku chyba nie ma się celuitu Tylko rozstępy które są spowodowane przytyciem Czytałam kiedyś jak się tego pozbyć ale już nie pamiętam. A celuit to mogą mieć jedynie grube osoby w młodym wieku c`nie Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. @blondzia 02.03.11, 20:16 Rozstępy ma się nie tylko po przybraniu na wadze.. I nie tylko osoby z nadwagą mają celluit. Fusy z kawy są najlepsze. Zaparz sobie kawę [Nie musisz pić.. xD.] ,Weź fusy ,I możesz zmieszać z żelem pod prysznic. I używaj tak ,Jak używasz zwykłego peelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: cellulit 02.03.11, 20:39 peeling z kawy ;D sama próbowałam - świetny ! i najlepsze, ze domowej roboty więc oszczędzasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: cellulit 05.03.11, 11:13 szoruj gąbką miejsca gdzie masz tą okropną skorke! najlepszy jest masazer... :d Odpowiedz Link Zgłoś