inka13 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 20:22 Jakieś trampki oraz płaszczyk lub kurtka . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 20:36 Nowe najki; jakieś bluzki, spodnie i inne pierdoły, ale buty najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek830 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 21:34 ja mam masę mast have'ów ,ale nie wiem skąd tyle kaski wytrzasnę :o Damy radę No to przede wszystkim muszę kupić: -jakieś spodnie -krótkie spodenki -marynarkę - bluzki - t-shirty - torebki Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 22:52 muszę mieć conversy na wiosnę. bo reeboki mi się już rozwalają. i jeszcze przydałaby się wielka (może męska <3) bluza. Odpowiedz Link Zgłoś
patka17 Re: wiosenne must have - 2011 31.01.11, 08:21 zakupy w croppie hausie nike itd. no i buty Odpowiedz Link Zgłoś
panna_tizz Re: wiosenne must have - 2011 31.01.11, 09:25 Na pewno płaszczyk prochowiec, najlepiej szary albo karmelowy. Duża torebka i nowa szminka Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: wiosenne must have - 2011 31.01.11, 09:57 Muszę kupić nowe dżinsy, tenisówki i jakiś długi sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
myself Re: wiosenne must have - 2011 31.01.11, 10:37 czarne lub czerwone trampki,jeansy,jakaj fajna koszulka i jakaś bluza.... Odpowiedz Link Zgłoś
luneczka22 moe must have wiosna 2011 31.01.11, 18:04 kiedy robiłam sobie liste w domu to normalnie sama sie przerazilam... skąd ja tyle kaski wezme???????? botki na płaskiej podeszwie, rzymianki, japonki moze sandalki conversy najlepiej fioletowe albo zielone duuuuuużo dodatków typu bronzolety pierścionki okulary opaski torby zawieszki bronzoletki na kostke kosmetyki do wiosennej pielengnacji i wgl w zywych kolorach lakiery do paznokci itp masa t-shertów bokserek i koniecznie skórzana kurteczka apaszki spodni kilka par kostium kapielowy piżamki przydałyby się też spodniczki sukienki koszule w krate i wgl masa rzeczy ale może rodzicow naciągne Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: moe must have wiosna 2011 31.01.11, 18:08 -balerinki -jakieś fajne bluzki -torba, duża i mała Odpowiedz Link Zgłoś
wunia a więc. 31.01.11, 20:32 nie mam konkretnych planów. zobaczę, co będzie w sklepach i zapewne coś sobie kupię wunia Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Tjak. 31.01.11, 20:41 No to: - kardigan szary/granatowy - rurki granat jasny i ciemny (toć spodni tak daawnoo nie kupowałam, że szok) - trampki, czarne, zwykłe, za 10 zł - bluzki, zwykłe 3/4 najlepiej, tanie, bez rewelacji, czarne, białe ewentualnie o jakimś pastelowym odcieniu, wyblakłe, ale takie żywe jednak (wiem, głupio brzmi) - spódniczka, whatever jaka i tak mamuśka mi kupi bo już patrzeć na dziecko w spodniach nie może - możliwe, iż coś koronkowego, narzutka, możliwe bluzeczka pod coś Bajdełej: bardziej chcę postawić na dodatki, no ale wątpię żeby mi to wyszło. I tak na zakupach nigdy nie kupuję tego, co chcę, tylko to co jest tanie i dobrej jakości. Cóż, bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ my must have. 04.03.11, 18:15 jakieś tenisówki, kilka bluzek, czarne legginsy. Odpowiedz Link Zgłoś
katka30 Re: wiosenne must have - 2011 01.02.11, 15:02 Prawie wszystko mam z zeszłego roku, ale chciałabym sobie dokupić marynarkę, torebkę, biżuterię i dużo, dużo, dużo książek! Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic91 Re: wiosenne must have - 2011 01.03.11, 12:26 Byłam wczoraj w Katowicach w CCC znalazłam buty na koturnie fioletowe , koturna czarna za 30 zł ! ale nie było mojego rozmiaru , wyszły wszystkie :C , ale musze je miec ! I have must ! znajde je w swoim rozmiarze chodzby nie wiem co xD Odpowiedz Link Zgłoś
emiliagres Re: wiosenne must have - 2011 04.03.11, 15:06 Na wiosnę warto ożywić strój kolorową bransoletką z różnymi koralikami. W sklepie "Niebieski-koralik" można znaleźć najróżniejsze. Tylko w tym sklepie można kupić koraliki bursztynowe, a także mają największy wybór koralików z kamieniami półszlachetnymi, a asortyment stale się powiększa. Ja już wiem, że tej wiosny stawiam na koraliki bursztynowe, świetnie się komponują z wiosennymi sukienkami. Myślę, że jest to konieczny dodatek tej wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: wiosenne must have - 2011 04.03.11, 21:15 baleriny w kwiaty z Reserved , które dziś widziałam <3 zwykła czarna, granatowa i fioletowa bokserka jakaś duuża , pojemna torba koszulki koszula w kratkę niebieska z house szortyy i ogólnie co mi wpadnie w oczy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: wiosenne must have - 2011 04.03.11, 21:25 może niektóre rzeczy nie będą nadawać się na wiosnę, ale za to na lato już na pewno : biały top zwykły, krótki spodenki [najlepiej beżowe], krótkie spodenki jeansowe, rzymianki, chustka w kwiatki [też beżowa], jeansy niebieskie i może jakaś sukienka c; Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: wiosenne must have - 2011 05.03.11, 10:45 jej..musze zakupić wszystkiego po trochu... jakies buty...plaszczyk mam (na przecenie kupiłam) , torbe... kolorowe t-shiry Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd . 05.03.11, 17:25 - zwykła czarna kurtka z kapturem - szare/czarne szorty - duuża torba - listonoszka czarna Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: wiosenne must have - 2011 05.03.11, 17:37 2 nowe sweterki wiosenne w wiosennych kolorach,nowe adidaski, nowe 3 apaszki, fajna modna tunika, nowa biżuteria.<3 Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: wiosenne must have - 2011 05.03.11, 17:38 no i oczywiście nowe spodnie oraz płaszczyk wiosenny. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: wiosenne must have - 2011 05.03.11, 17:45 Skórzana kurtkę mam, ale kto wie, czy nie będę zmuszona kupić nowej. Jestem na diecie i jeśli dobrze pójdzie [ bo ostatnio zawalam ] , to założę nową w mniejszym rozmiarze kurtkę . Do tego planuje jeszcze kupić legginsy w panterkę, biały, luźny top z jakimś nadrukiem [ najlepiej z tygrysem ] , który odkrywałby jedno ramiączko + ładne conversy. Zbieram pieniądze i całkiem nieźle mi idzie. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: wiosenne must have - 2011 05.03.11, 17:45 Jak dla mnie to dużo kolorów. Ogólnie trochę styl retro. Podkasane bluzeczki + dżinsy z podwyższonym stanem + trampki <3 Kwiatki, paski również. No i apaszki. Muszę sobie przynajmniej 3 kupić. lata 80 górą ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta ;;;;;;;;;;; 05.03.11, 18:20 Jakieś adidasy , spodnie z dziurami i jakąś bluzkę. Odpowiedz Link Zgłoś