magicaleks 01.03.11, 22:07 ' aktor - pattinson aktorka - cyrus wokalista - bieber hit ekranu - harry potter gwiazda 20-lecia - tokio hotel wokalistka roku - doda co myslicie o wynikach?, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapolka __________________________________________________ 01.03.11, 22:19 o co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: gwiazda 20lecia? A HAHAHA! wyśmiewam ich! 05.03.11, 21:37 WTF? Doda? Bieber? TH? omg... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: ' Wyniki Bravoory , 02.03.11, 18:51 absolutnie się nie zgadzam! gwiazdą20-lecia TH !? WTF??? ja wysłałam esa na paramore Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: ' Wyniki Bravoory , 02.03.11, 20:01 Nie zgadzam się z wokalistką roku!! Doda!!?? WTF!!?? żaal! Spodziewałam sie kogoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: ' Wyniki Bravoory , 02.03.11, 22:08 > wokalista - bieber ?!! Widać, że 8 latki na niego głosowały... Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: ... 03.03.11, 13:18 Wokalistka roku - Doda, to mnie rozwaliło, nie wiem czy śmiać się czy płakać. I jeszcze zapomniałaś, że TH otrzymali nagrodę za najlepszy zespół ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: ' Wyniki Bravoory , 03.03.11, 13:29 hahahahahahahhahahahhahaha, widzę, ze głosowali dzieci niezrównoważone psychicznie -.- . NAJGORSZE wyniki jakie były w tym badziewnym 'konkursiku' Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: ' Wyniki Bravoory , 03.03.11, 13:49 Wokalistka Roku - Doda ! extra , ludzie nie rozumiecie ( tylko do tych co głosowali na Dodzie) słowa "wokalistka" to jest osoba , która nagrywa płyty , daje nowe piosenki itp. A nie osoba , która żyje ze skandali i choroby Adama Darskiego ( Nergala ) nagrała Bad Girls , a gdzie płyta ?! ;/ Wokalista roku taaa no ja nie moge Grenade masz rację ! Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: ' Wyniki Bravoory , 03.03.11, 13:56 nie zgadzam się! tak powinno być: aktor- Ian Somerhalder aktorka- Nina Dobrev wokalista- Eminem wokalistka- Lady Gaga zespół roku- Green Day hit ekranu- pamiętniki wampirów Odpowiedz Link Zgłoś
smoothie Co sądzE? 01.04.11, 12:13 ' aktor - pattinson Z tym to nawet się zgadzam. aktorka - cyrus WTF? Widać, że głosowały dzieci disneya! Po za tym ona wogóle nie umie grać! wokalista - bieber kolejne WTF! hit ekranu - harry potter Nie zgadzam się, powinny być "Pamiętniki" gwiazda 20-lecia - tokio hotel WTF wieksze od cyrus i biebera! TU POWINIEN BYĆ MICHAEL JACKSON! wokalistka roku - doda sytuacja jak z cyrus i biberem. Podsumowując - spodziewałam się takich wyników. BRAVO kupują dzieci w przedziale wiekowym 9-12, wg. których justin bieber ma nieziemski głos, a gra miley jest porównywalna do gry meryl streep. Aktualnie jestem strasznie zażenowana tymi wynikami. Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: ' Wyniki Bravoory , 03.03.11, 14:26 Jaka gazeta i czytelnicy takie wyniki .... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Dzieci bravo głosowały....-,- 03.03.11, 15:09 Yyy, troche dziwne ... Odpowiedz Link Zgłoś
paranoid16 Re: ' Wyniki Bravoory , 03.03.11, 15:14 haha Rozśmieszyły mnie te wyniki/ Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten... Re: ' Wyniki Bravoory , 03.03.11, 15:32 Są po prostu śmieszne -.- . Odpowiedz Link Zgłoś
ilona3 Re:zzz 05.03.11, 19:10 Ja się zgadzam z Harrym Potterem a wasz Ian to dupek Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 dla mnie to porazka . 03.03.11, 16:30 aktor - pattinson - pozostawie to bez komentarza . Jak słyszę jego nazwisko to mi się zwraca . aktorka - cyrus - niebyło by w tym nic dziwnego gdyby zagrała więcej niż w 1 filmie i 1 serialu . wokalista - bieber - hahaha totalne dno . hit ekranu - harry potter - z tym się zgadzam . gwiazda 20-lecia - tokio hotel - gwiazda 20 lecia ? Nie wiem może mi się lata pomyliły. Niby oni grają 20 lat ? W takim razie ja mam już 40 . wokalistka roku - doda - "Och nie daj się się och och" . No comment . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: ' Wyniki Bravoory , 04.03.11, 23:29 w kategorii aktor, a właściwie tam było gwiazdor ekranu powinien wygrać Daniel! <3 z hitem ekranu jak najbardziej się zgadzam, nie mogło być inaczej ;D Tokio Hotel?! oO ni z tego ni z owego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bella_thorne Re: ' Wyniki Bravoory , 05.03.11, 18:28 wokalista bieber - nie zgadzam się,a reszta może byc Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: ' Wyniki Bravoory , 05.03.11, 18:59 czego się spodziewaliście po czymś takim jak bravo? Oo Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_jasper Re: ' Wyniki Bravoory , 05.03.11, 19:14 ogólnie się zgadzam z wynikami... oprócz wokalistki roku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: ' Wyniki Bravoory , 05.03.11, 19:15 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD zalosne... Nie ty tylko te 'wyniki' xD kto to wybieral?! Sweet 11stki ?! Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 05.03.11, 19:33 "gwiazda 20-lecia - tokio hotel" wtf?! Czytelniczki tej gazety naprawdę muszą byc ograniczone. -,- Odpowiedz Link Zgłoś