Dodaj do ulubionych

Wywiadówka

10.04.11, 12:19
sad Postrach młodzieży, ale czy nie sądzicie ,że my też powinniśmy na nie chodzic i wspólnie zastanawiac się, np. jak poprawic ocenki? Co wy sądzicie ?. smirk Czekam na was kociaki .! kiss
Obserwuj wątek
    • aaasia Re: Wywiadówka 10.04.11, 12:25
      Ja jeden raz miałam wywiadówkę z rodzicami, tak że było uczniowie+rodzice+wychowawca+wywiadówka...big_grin
      Według mnie to dobry sposób na zorganizowanie wywiadówki bo każdy może wypowiedzieć się na konkretny tam temat wink
      • jonasofanka Re: Wywiadówka 10.04.11, 12:29
        ja z dziewczynami chodzę na wywiadówki i czekamy pod salą. podsłuchujemy itp, a następnego dnia mamy opieprz od wychy ;d
    • madalena Re: Wywiadówka 10.04.11, 13:08
      nie, to dla wglądu rodziców i tyle. ja wiem jakie mam oceny a jak je poprawić? uczyć się, starać, nie mieć wszystkiego w dupie.
    • estrellaa Re: Wywiadówka 10.04.11, 13:21
      nie jest to dla mnie postrach . wywiadówka jest dla rodziców .
    • trufla Re: Wywiadówka 10.04.11, 13:37
      Wywiadówka jest dla rodziców, aby zorientowali się co dzieje się z ich dzieckiem, jego zachowaniem i ocenami. Poza tym po co mam chodzić na takie wywiadówki skoro rodzice potem mi o wszystkim mówią, a ja sama znam swoje oceny?
    • kamusia99 Nie.. ponieważ 10.04.11, 14:02
      wole nie wiedzieć co moja poje.... wychowawczyni nagada mojej matce
    • green_alien Re: Wywiadówka 10.04.11, 14:32
      Od wspólnych rozmów to chyba jest godzina wychowawcza tongue_out
    • freesz Re: Wywiadówka 10.04.11, 14:34
      Ja nigdy nie bałam się wywiadówek c;
      Uważam, że nie potrzebna jest nasza obecność na nich. Ja znam swoje oceny, wiem jak się zachowuje, i mogę o wszystkim porozmawiać z wychowawczynią na gddw :3
      • silve Re: Wywiadówka 10.04.11, 15:19
        moim zdaniem powinni zrobić coś jeszcze dodatkowego . Nie tylko wywiadówkę ale jakieś spotkanie rodzic-uczeń-nauczyciel-wychowawca. Moim zdaniem to powinno się robić raz w miesiącu najlepiej pod koniec i porozmawiać o zachowaniu uczniów jak i nauczycieli. U nas to nauczyciele przeklinają na lekcji i biją nas. -.- Więc wiecie wywiadówka dla rodziców i coś innego dla nas wszystkich. Do tego wycieczki powinniśmy sami sobie wybierać gdzie chcemy jechać a nie rodzice! to moje zdanie na ten temat.
    • kiwi Re: Wywiadówka 10.04.11, 15:16
      nie. codziennie jesteś na lekcjach w szkole i nie można się spytać tak po prostu nauczycieli, jak co można poprawić, tylko potrzeba specjalnego spotkania? bez sensu.
    • vampire44 A czego się bać ? 10.04.11, 15:46
      A czego się bać ? nie wystarczy się uczyć ? chociaż twój pomsł całkiem ciekawy...
    • madziulla00 Re: Wywiadówka 10.04.11, 15:56
      No chyba wiadomo że poprawić oceny można tylko w jeden sposób: UCZĄC SIĘ !
      Ja tam się nie muszę martwić na pewno będe miała świadectwo z paskiem, nie muszę się uczyć wszystko zapamiętuje z lekcji. Co nie zmienia faktu ze nienawidzę szkoły.
    • dominikax3 Re: Wywiadówka 10.04.11, 16:11
      po co mam na nie chodzi skoro znam swoje oceny i wiem jak jej można poprawić ?
      a o różnych rzeczach można pogadać z wychowawczynią na godz.wych.
    • indianaa Ja się już przestałam bać :D 10.04.11, 16:13
      Moja mama wie o wszystkich ocenach,więc...
      naprawdę nie widzę żadnych potrzeb,a oceny mam dobre wink
      Jeszcze rok temu się stresowałam,chociaż niewiem dlaczego xd.
      Sądze,że raczej nie,ponieważ nauczyciele chcą się zwrócić z prośbą do rodziców,dlatego mają z nimi zebranie,a dzieciom nie zawsze można ufać.
      To tak,jakbyś zaprosiła do siebie koleżanki i one siedziałby razem w Twoim pokoju z mamami kiss
    • splash Re: Wywiadówka 10.04.11, 20:06
      Nie boję się wywiadówek. ;3 A Twój pomysł jest całkiem ciekawy .
    • xxlilyxx Re: Wywiadówka 12.04.11, 19:36
      po co mamy na wywiadówki chodzić, skoro można wszystko między lekcjami załatwić. nie rozumiem.
      wywiadówki są tylko i wyłącznie dla rodziców, żeby mogli poznać nasze oceny, zachowanie i tak dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka