jajecznica_ 01.05.11, 23:38 Jeśli poznaliście jakiś fajny, interesujący zespół, który was zaciekawił - podzielcie się nim razem z nami. Może stanie się tak, że te zespoły zdobędą nowych fanów Jakbyście mogli, to trochę je scharakteryzujcie.. Rodzaj muzyki, wokal. itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maue.zuo. Re: Nowo poznane zespoły 02.05.11, 13:32 aktualnie zachwycam się zespołami grunge'owymi nirvana silverchair Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Nowo poznane zespoły 02.05.11, 15:14 wczoraj poznałam zespół sirenia. zespół gra chyba gothic metal i symfoniczny metal. cos podobnego do Nightwisha czy Within temptation Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Nowo poznane zespoły 02.05.11, 17:50 Ostatnio poznałam dwa zespoły.. SHINee - k-pop. Jestem zafascynowana tym zespołem. Piosenki Replay, Amigo, Ring Ding Dong, Love Like Oxygen i Lucifer są świetne *o* Underoath - metalcore. Istnieją bodajże od '98 roku, ale ja się jakoś teraz nimi zainteresowałam. Writing On The Walls i Reinventing Your Exit są niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Nowo poznane zespoły 02.05.11, 17:54 Hmm, wszystkim polecam Tyler Bryant Band i Sumo Cyco (tak wiem, dziwna nazwa). No i oczywiście The Veronicas, no ale ten zespół nie należy do najnowszych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 ♠ 02.05.11, 18:06 Semi Precious Weapons - Garage Rock, Glam Rock, Rock Alternatywny. Zespol pochodzi z Nowego Jorku. Wokal - Justin Tranter. Wystepuja jako support na koncertach Lady Gagi. Wikipedia - Semi Precious Weapons Muzyka: Magnetic Baby Semi Precious Weapons Her Hair Is On Fire Put A Diamond In It Odpowiedz Link Zgłoś