ilona3 21.05.11, 07:39 Mam pytanie do dziewczyn które już depilowały się pod pachami. Czym i jak ja mam to zrobić Z góry dziękuję za sensowne odpowiedzi. *Prośże nie usuwać tego wątku ponieważ też inne osoby mogą z tego skorzystać. ilona3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clevermisia @song. 21.05.11, 08:53 Rozbroiłaś mnie z tym tekstem 'kosiarką' xd -spalinową ;> xd Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Dziewczęca sprawa 21.05.11, 08:59 ja to robię normalnie xd bierzesz maszynkę jednorazową , dobrze pieniące się mydło albo ( przy delikatnej skórze ) krem do golenia i jedziesz możesz też użyć kremu do depilacji i po odczekaniu po prostu "ścierasz " go specjalną szpachelką z zestawu . nie polecam plastrami do depilacji albo golarką bo podrażniają a to wrażliwe miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Dziewczęca sprawa 21.05.11, 09:24 maszynka + mydło lub żel pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Dziewczęca sprawa 21.05.11, 09:27 Ja używam maszynkę i krem do golenia. Najpierw na miejsce, gdzie są włoski nakładasz krem, a potem DELIKATNIE pozbywasz się włosków maszynką To łatwe, a tak szczerze, to na początku też się bałam, ale to nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss_ Re: Dziewczęca sprawa 21.05.11, 10:24 ja używam zwykłej maszynki do golenia, ale trzeba robić to często. jeśli chcesz mieć to z głowy na dłuższy okres, to radzę iść do kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia jak dla mnie to ... 21.05.11, 10:29 ... możesz to zrobić woskiem do depilacji, i przez 2 tyg. masz spokój. a z maszynką po 2 dniach znowu rosną Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: jak dla mnie to ... 21.05.11, 10:35 nakładasz krem, zbierasz szpatułką po 10 min i masz spokój na tydzień. Maszynką na 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: jak dla mnie to ... 23.05.11, 20:44 spróbuj sobie te włoski wygryzać po trochu...;o Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: jak dla mnie to ... 23.05.11, 21:59 ja też nie wiem. tu jeden wątek był że plastrami z woskiem to nie bo podrażniają a ja właśnie chciałam to zrobić plastrami bo na 2 tyg mam spokój a tak to teraz się boje. a nigdy jeszcze nie goliłam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Dziewczęca sprawa 25.05.11, 22:17 ja używam maszynki zwykłej maszynki, ale możesz też woskiem, depilatorem, albo kremem do depilacji ;> ale ja ci polecam maszynkę dwa razy na tydzień wykąpiesz się 5 min dłużej ale za to nic nie boli ! Ale pamiętaj zanim zaczniesz golić nałóż mydło na pachy albo jakąś piankę ! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Dziewczęca sprawa 30.05.11, 14:03 Najlepiej maszynką wieczorem pod prysznicem ;D Odpowiedz Link Zgłoś