kasiuulka23 10.06.11, 14:09 Słuchacie Nirvany? Jakie piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenga98 Of course 10.06.11, 14:21 No jasne że tak, moje ulubione to : Smells like teen spirits, come as you are, polly,lithum,lounge act oraz teritorial pissings oczywiście mam na komie wszystkie albumy ale te znam na pamięc Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Nirvana... 10.06.11, 14:50 Lubię wszystkie piosenki Kurta, ale najbardziej: Smells like teens spirit, Lake of fire, Come as you are, Something in the away, Turnaround i Molly's lips. Trochę tego dużo, ale trudno się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
oubergine Re: Nirvana 10.06.11, 15:20 nie mam swoich ulubionych piosenek, wszystkie są genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Nirvana 10.06.11, 15:24 Lubie ten zespół. Zwłaszcza piosenki rape me, about a girl, lithium i smells like teen spirit. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Nirvana 10.06.11, 16:06 tak, ale nie chce mi się wymieniać kolejny raz, bo był już taki wątek ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
sutanisuwafu Re: Nirvana 10.06.11, 16:34 wszystkie piosenki z płyty smells like teen spirit i in utero. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death nie ma płyty smells like teen spirit... 28.06.11, 13:49 jest jak już nevermind. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Nirvana 10.06.11, 17:19 Lubię kilka piosenek, ale żeby szaleć za Nirvaną to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Nirvana 10.06.11, 17:20 Lubię kilka piosenek, ale żeby szaleć za Nirvaną to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Nirvana 10.06.11, 17:35 Oczywiście, że słucham! Moje ulubione piosenki to: About A Girl All Apologies Heart Shaped Box The Man Who Sold The World smells like teen spirit Lithium Rape Me I jeszcze wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death tak 10.06.11, 22:14 mam ich całą dyskografię w domu nawet ze skladankami więc nie potrafię wybrać ulubionej no dobra sappy jest genialne Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: tak 06.07.11, 20:42 no dobra sappy jest genialne [2]. mam też ostatnio jazdę na Heart Shaped Box, Milk it i Tourette's... Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Nirvana 10.06.11, 22:16 pewnie. różne różniste. moje ulubione to 'something in the way', 'half the man i used to be' no i oczywiście 'smells like teen sprit'. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Nirvana 10.06.11, 22:26 wszystkie . Nie ma takiej, której bym nie lubiła . Ale jeżeli miałabym troszkę wymienić to może to by było tak : Where Did You Sleep Last Night i The Men Who Sold The World, Jesus Doesn't Want Me For A Sunbeam, Something In The Way, (ta piosenka jest po porostu nieziemska) A oprócz tego Heart - Shaped Box, Love Buzz, Milk It, Come As You Are, You Know You're Right, Sliver, In Bloom, Very Ape, Been A Son, I Hate Myself And Want To Die, Dumb, Rape Me, Pennyroyal Tea, All Apologies, About A Girl . i wiele więcej ... Ciąg dalszy nastąpi wkrótce . Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki kocham 10.06.11, 22:45 eee wszystkie, ale ulubiona to chyba - You know you're right Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 10.06.11, 22:58 noooo tak znam rape me i smells like teen spirit i jestem wielką fanką ! żartuje oczywiście. znam jeszcze come as you are c; coś mnie dziś żarty trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: x__x 11.06.11, 19:38 słucham. lubię D-7, Sappy, Marigold, Smells..., Rape Me, I Hate Myself And Want To Die, Drain You, Pennyroyal Tea... i tak dalej i tak dalej... długo by wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy tak 26.06.11, 23:10 ogólnie to niemal wszystkie wiem że kurt jej nie cierpiał ale ja po prostu kocham smells like a teen spirit moja ukochana piosenka a tak poza tą to come as you are you know you're right lake of fire the man who sold the world i wieeele innych Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: tak 26.06.11, 23:32 'the man who sold the world' to nie jest piosenka nirvany. a jeśli chodzi o piosenki, ulubione, to nie potrafię wybrać. zbyt wiele świetnych piosenek stworzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death zgadzam się 28.06.11, 00:54 'the man who sold the world' jest Davida Bowiego.ale cover świetnie im wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Nirvana 26.06.11, 23:38 słucham niektórych piosenek, lubię, szanuję. ale szczerze to do wielkiego fana mi jeszcze dużo brakuje. po prostu mało o nich wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Nirvana. 26.06.11, 23:43 to jest tak , ze nie da się wybrać jednej . wszystkie są genialne . głos Kurta i jego gra , bas , perkusja , wszystko tworzy jedną doskonałą całośc c; wkurzają mnie fanki , które znają tylko 'Smells...' lub 'Come as you are' i 'Rape me'. ostatnio mam jazdę na 'Negative Creep' , ale tak to słucham wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: Nirvana. 27.06.11, 00:17 @sasetka54 to ja mam teraz takie fazy na blew Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Nirvana.-tak!! 27.06.11, 11:28 Najbardziej lubię Come as You Are,Blew i Rape Me Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou of course ;) 27.06.11, 20:36 Rape Me, Smells Like Teen Spirit, Lithium i Come As You Are Odpowiedz Link Zgłoś