Dodaj do ulubionych

Opalenizna

17.06.11, 20:22
Hej

Jestem biała jak ściana sciana
Już niedługo wakacje i chciałabym cos z tym zrobić zeby byc opalona
Zamierzam codziennie pić sok marchewkowy lub jesc kilka marchewek
I z wiązku z tym to cos pomoze??
A jakie kremy mi polecacie tak zebym sie opaliła ale nie spiekła na raka? i zeby mnie chroniły przed promieniowaniem /????

plisss pomóżcie ;/
Obserwuj wątek
    • pinky33 Re: Opalenizna 17.06.11, 20:24
      ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      • twilightowa2226 Re: Opalenizna 17.06.11, 20:47
        Niestety nie mogę ci pomóc, bo sama mam ten sam problem.scianasciana chociaż słyszałam, że marchewki faktycznie pomagają, ale będziesz bardziej pomarańczowa niż brązowa. uncertain
    • szatynka ... 17.06.11, 20:47
      Nie ma to jak opalanie na siłę. Również jestem blada, mam prawdopodobnie zanik jakiegoś tam barwnika we krwi i jeśli już się opalę to odrobinkę i na moment. Nie wolno się na siłę opalać - więcej szkody niż korzyści.

Rób co chcesz, ja Ci w niszczeniu siebie nie pomogę.
    • xdreamx w rossmanie 17.06.11, 20:51
      w rossmanie znajdziesz super balsam na opalanie, chroni przed UV.<br />
      To jest niemiecki krem i jak zawsze bardzo nie pamiętam jego nazwy, zobaczyła bym ale zostawiłam u koleżanki jak sie opalałyśmy. xd<br />
      To jest coś takiego Ozon... a dalej nie pamiętam<br />
      Radze żebyś wziąła 30 albo i nawet 50 jeżeli jestes bardzo blada. Najlepiej to można tak kombinować, kup se 50 i 30, opalaj sie najpierw 50 a potem zchodzisz na 30. opalisz sie na śliczny brązik. ;ddd
    • jb002 Re: Opalenizna 17.06.11, 21:28
      Zawsze możesz przejść się na solarium a od marchwi będziesz pomarańczowa a nie brązowasmile
    • pwe Re: Opalenizna 17.06.11, 21:31
      kremy z filtrem a z tymi marchewkami to pierwszy raz słyszę.
    • grim Marchewki 17.06.11, 22:03
      Jak będziesz żreć marchwie to zrobisz się pomarańczowa. Kieyś opaleniznę miały jedynie baby pracujące w polu... No cóż. Samoopalacz odradzam jest do dupy. Może balsam brązujący z ziaji ? Nadaje powoli koloryt skóry i nie zrobi ci plam na skórze jak większość samoopalaczycool
    • lara12 Re: Opalenizna 17.06.11, 22:06
      masło kakowe Ziaja. samo smarowanie się już pomaga, ale polecam się posmarować i iść na słoneczko, brąz jest super <3
    • katsuumi_17 Re: Opalenizna 17.06.11, 22:12
      Poroponuję wyjść na słonce.
      • klaudia_25 . 16.08.11, 18:46
        Proponuję iść na baseny termalne pod gołym niebem i wykupić wstęp na cały dzień.
        Opalenizna gwarantowana ^^
    • asica Re: Opalenizna 17.06.11, 23:23
      Ja mam karnację koloru kartki papieru.
      Ale można się opalić bez oparzeń. Jednego dnia wyjdę na godzinkę na słonko, drugiego nie, 3 znów wyjdę. I bez kremu.
      Kremu SPF 45 używam tylko na dłuższe wyjścia np. na basen, plażę.
    • kim817 Re: Opalenizna 17.06.11, 23:32
      ja lubię swoją bladość i nie zamierzam opalać się na siłę.
      • plucha Opalenizna 16.08.11, 03:45
        A ja lubię być opalona- tylko, że uzyskanie opalenizny to czasem dla mnie droga przez mękę, bo mam bardzo jasną skórę i opalam się na ognistą czerwień. A do tego zwykle boli i piecze;/
        • domelciaxdd wyjdź na słońce;p... 16.08.11, 10:01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka