Dodaj do ulubionych

My Chemical Romance 3

• emotix Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 10:02
      O Jezus! Stało się to!? MCR3piwo
      • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 10:52
        noo... MCR3 big_grin
        Może niedługo bd MCR4 big_grinbig_grin

+Tynka, widziałam cie na tym filmiku dla Norwegii tongue_out . Wiedziałam że to ty bo miałaś tą kartkę z 'Peace for Norway' x3
        • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 12:13
          nie no ludzie, jest po godzinie 12 i nikogo nie ma ?
          nie mówcie mi że śpicie bo was walne w łeb .
          • lovesick Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 12:14
            Ja jestem , ale że nikogo nie ma to nie pisze .
            • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 12:17
              kurna no ja od godziny 10 tu jestem i jeszcze siedze na tt i rozsyłam wszystkim linki do filmika singitforNorway . tongue_out
              • lovesick Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 12:23
                Ja siedze na facebooku i też rozsyłam linki .
            • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 12:21
              ja codziennie o 10.30 muszę być w przychodni , potem jeżdżę z mamą po mieście i jak znajdę wolną chwilę , to pisze na telefonie .
              +Dyna , ładnie kartka wyszła , nie ? xD ie ? xD
              • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 12:23
                twoja karta jest wręcz piękna big_grin .
                • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 12:27
                  klaudiau11 napisał(a):

> twoja karta jest wręcz piękna big_grin .

*Kartka xd
                  i znowu przekręcam wyrazy .
                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 13:24
                    i nastała grobowa cisza ...
                    • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 14:38
                      jestem ! big_grin
                      dużo się nie działo...
                      • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 14:45
                        właśnie strasznie mało sad
                        więcej na tt się działo xd .
                        • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 14:56
                          125 nowych od rana .
                          ja miałam , ty pewnie więcej xD
                          • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 14:57
                            jeszcze 500 i MCR4 ! suspicious

piwopiwopiwo
                        • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 14:56
                          Ja lece bo musze puścić brata na kompa -.-*
                          Narazie, do wieczora .

+ piwopiwopiwopiwo
                          • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 15:13
                            do wieczora ; *

ludzie , piszcie , bo popadnę w depresję .
                            • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 17:27
                              wow... nie no, dużo się tu działo, nie ma co ...
                              • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 17:36
                                nie no kurde . na tt tyle , że nic kurde nie łapię , a tu ... NIC . -,-
                                • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 17:38
                                  MCRmy na tt się przenieśli tongue_out
                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 17:42
                                    bo tt jest kól big_grin
                                    • badgirl_99 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 17:49
                                      ku... pojebane to jest !!!!!!!!!!!!!!
                                      • niemampomyslu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 17:51
                                        mogę się dołączyć? Alka jestem.
                                        • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 17:54
                                          Alka , jasne big_grin

witaj . piwo
                                          • niemampomyslu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 17:55
                                            czeeść. piwo

*na tą bad_girl lepiej nie zwracać uwagi*
                                            • badgirl_99 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:00
                                              cipy co ???
                                            • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:00
                                              Witamy Alicję big_grin
                                              Klaudia jestem miło mi tongue_out . Pewnie na początek nie bedziesz kapowała kto jest kto bo mówimy do siebie imionami, albo jakimiś tam skrótami utworzonymi z imion tongue_out (Ja np. jestem Dyna xd)

piwopiwopiwopiwo
                                              • niemampomyslu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:02
                                                Mi też ^^'
                                                Spoko, niedługo się przyzwyczaję...
                                                • badgirl_99 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:03
                                                  spadać badgirl robi wjazd!
                                              • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:04
                                                ja Martyna , Tynka częściej big_grin
                                                • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:06
                                                  A właśnie ... Matko Tynko, Duszek Melka wraca do nas jutro big_grin . Powiedziała że wstawi zdjecie i założy sobie tt big_grin

Alka, masz twittera ? ;>
                                                  • niemampomyslu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:07
                                                    Nie, ale może sobie niedługo założę...
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:08
                                                    Meli będzie miała tt big_grin
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:09
                                                    Ali (mogę tak ? c; ) załóż sobie , bo (prawe) cała kotkowa MCRmy przerzuciła się na tt xD
                                                  • paramorehayley_ sialallalalalal. 26.07.11, 18:09
                                                    nie zwracamy uwagi na megazłądzieffffczynkę.
                                                    ada jestem. lub adrianna. witam big_grin
                                                  • niemampomyslu Re: sialallalalalal. 26.07.11, 18:12
                                                    no to jutro sobie założę.
                                                    witam, Adrianno ^^ nie zwracajmy, to się jej znudzi.
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:09
                                                    będzie miała big_grin .
                                                    trójca święta ogarnie wtedy całe tt tongue_out

Ala , no to jak coś to sobie zakładaj tongue_out i podaj tutaj link jak coś big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:11
                                                    Ada, dla ciebie jeszcze 'przezwiska' z Tynką niewymyśliłysmy ;>
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:16
                                                    dla Adrianny ? kurde nie wiem big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:18
                                                    Ana, Anna, Adi, Adra, Aduśka ... nie wiem xd .
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:22
                                                    Adria ? suspicious
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:28
                                                    Fajne big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:33
                                                    To co. Ada od dzisiaj to Adria tak ? ;>
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:35
                                                    tak suspicious
                                                    Adria xD
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:36
                                                    musimy ją ochrzcić xD
                                                  • niemampomyslu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:42
                                                    Adria jest bardzo ładne smile
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:49
                                                    Alicja , mogę ci mówić Ali ? big_grin
                                                  • lovesick Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:49
                                                    Cześć Ali- Iza jestem . big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:52
                                                    właśnieto mamy już Ali, Adrię, Tynkę, Dynę i Melkę .

Iza - teraz dla ciebie przezwisko . xd
                                                    Masz Izabela, czy jakoś inaczej ? . Moja propozycja na przezwisko dla ciebie, Bella big_grin

Dobra, ja lece .
                                                    bd później. tongue_out
                                                  • lovesick Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 18:54
                                                    ta Izabella .
                                                    Mówcie(a raczej piszcie) jak chcecie mi tam wszystko jedno .
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 19:03
                                                    Beli xD
                                                    pa Klaudia : *
                                                  • limqu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 20:09
                                                    pytanie mam: czy ludź o imieniu nikola może się przyłączyć?smile
                                                  • marsowy_odlot Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 20:39
                                                    Ali- Magda jestem. Magdalena. a tutaj: Lena, Lenka ^^
                                                    Ludziu o imieniu Nikola- czemu nie? big_grin
                                                  • niemampomyslu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 20:40
                                                    miło mi suspicious
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 21:11
                                                    Weee... powracam big_grin .
                                                    Witamy Nikolę big_grin.
                                                    Klaudia jestem, częściej mówią do mnie Dyna aka Córka Dyna big_grin .
                                                  • limqu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 21:15
                                                    cześćbig_grin
                                                  • lovesick Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 21:20
                                                    Cześć Nikola.big_grin
                                                    Ja jestem Iza, tutaj Bella.
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 21:33
                                                    Nikola, musisz się przyzyczaić, że przez to że ja nie lubie pisać nickami to piszemy do siebie imionami .
                                                    No bo skoro jesteśmy MCRmy, kurna, jesteśmy rodziną to czemu mamy pisać do siebie nickami, skoro mamy imiona ? . tongue_out
    • 30sekunddomarsa Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 21:34
      Witaj Nikolasmile
      Jestem Magda.
      • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 21:45
        Także ja witam obydwie nowe killjoys na forum wink

Ala i Nikola, wasze zdrowie big_grin
        piwopiwopiwo
        • green_alien Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 21:57
          No witam ponownie. Co tam u was ? Jak wasze wakacje ? suspicious
        • limqu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 21:58
          to ja pije za waszepiwopiwobig_grin i dobry wieczór wszystkimbig_grin i dyna nie martw sie przwyczję sięwink
          • limqu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 21:59
            *przyzwyczaję
        • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 22:03
          Nikola : Niki ci odpowiada ? suspicious
          na wszyskich będę mówić przezwiskiem z końcówką na 'i' , Meli , Leni , Dyna-no tu zrobię wyjątek , Ali , Niki , Adri big_grin
          • limqu Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 22:07
            odpowiada, z resztą mówcie jak tam chceciebig_grin
    • 30sekunddomarsa Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 22:04
      Tylko ja nie mam przezwiskasad
      • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 22:15
        Tynka, co ty masz z tym 'i' na końcu ? xD
        Weee... jestem wyjątkiem big_grin jestem oryginalna xD

Magda, jedna Magda jest Lenka, a ty będziesz Leni (ukradę te 'i' dla Tynki xd)
        • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 22:46
          Więc mamy Tynkę, Dynę, Melkę, Ali, Lenkę, Domę, Adrię, Leni ... i czy kogoś zapomniałam ?.
        • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 22:47
          tak więc muszę sie nauczyć rozróżnać Leni od Lenki xDD

widziałyście killjoysowe pistolety ? suspicious
          • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 22:53
            ja będzie je rozróżniać tak .
            Lenka to jest Magda, a Leni to ... chwila, też Magda ? . No i weź ty je ku... rozróżnij xD . Lenka to Magda, a Leni to Magda big_grin .
            (Tynka, dalej mam szlaban na przeklinanie ?)

+ Ja je widziałam big_grin
            Fajne są xd
            • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 22:58
              tak , dalej masz szlaban . *mina surowej Tynki i pouczające kiwanie palcem*

ja chcę ten Kobra Kida na gwiazdkę big_grin
              • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 23:01
                no ale dlaczego ?! *mina dzieciaka, który ma zamiar kopnąć Matkę Tynkę w kostkę i rzucić nią o ścianę *

a widziałaś te killjoysowe kurtki ?
                • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 23:09
                  bo wierzę , że nie będziesz przeklinać . : P

widziałam ! Ray'a najlepsza big_grin
                • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 23:10
                  dobra... ja musze iść -.-
                  narazie .
                  SLAGN big_grin
                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 23:12
                    Tynka, ja nie będę przeklinać ? hoooo... dużo ode mnie wymagasz xD

dobra lece ..
                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 23:13
                    #SLAGN ; **
                    kurde , już mi się tt udziela xD
                    • marsowy_odlot Re: My Chemical Romance 3 26.07.11, 23:26
                      ej, ja wróciłam! jesteście? smile)
                      • avrilkaskate powracam! :D 26.07.11, 23:40
                        po dwutygodniowej przerwie. kto tęsknił, kto tęsknił?! taa. wiem, że nikt xD
                        • klaudiau11 dobry :D 27.07.11, 10:04
                          Kaja - no pewnie że tęskniliśmy big_grin

a tak wgl. to dzien dobry . tongue_out
                          • marsowy_odlot Re: dobry :D 27.07.11, 10:16
                            dzień dobry, dzień dobry Kaja big_grin
                            zakładac tłitera! xD
                            • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 10:27
                              właśnie, zakładajcie twittery big_grin
                              i dawać nam tutaj swoje nazwy xd .
                              • limqu Re: dobry :D 27.07.11, 11:21
                                dzieeeń dobry!smile mój twitter : @redtune_
                                • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 11:24
                                  dzień dobry Nikolo big_grin mój twitter to @arielle_56 jak coś tongue_out
                                  • green_alien Re: dobry :D 27.07.11, 11:54
                                    @klaudiau11 follownęłam cię suspicious
                                    • marsowy_odlot Re: dobry :D 27.07.11, 11:59
                                      kay, już was mam na tt. big_grin
                                      • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 12:24
                                        Doma, ja cię już dawno follwnęłam xD .

weźcie, teraz będziemy cały czas gadać o twitterze tongue_out
                                        • sasetka54 Re: dobry :D 27.07.11, 13:12
                                          Niki , nie mogę cię znaleźć . daj linka smile
                                          • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 13:32
                                            dobra, dziewczyny .
                                            MCRmowy temat potrzebny od zaraz ! .
                                            • marsowy_odlot Re: dobry :D 27.07.11, 13:36
                                              jestem i zapodaje temat: yyy... może z nudów napiszemy drugi hymn? XD
                                              • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 13:39
                                                o fuck 0.0
                                                tylko nie to xD .
                                                • sasetka54 Re: dobry :D 27.07.11, 13:42
                                                  Leni : że co ?! scared
                                                  • marsowy_odlot Re: dobry :D 27.07.11, 13:44
                                                    no co.... nie to nie tongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 13:48
                                                    Lenka, nie strasz ludzi takimi pomysłami xD
                                                  • sasetka54 Re: dobry :D 27.07.11, 13:49
                                                    przez Leni nie będę mogła spać tongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 13:56
                                                    haha ...

chociaz jakby tak pomyśleć nad tym pomysłem...
                                                  • sasetka54 Re: dobry :D 27.07.11, 13:59
                                                    o niee ! nie ! nie ! nie !
                                                    limit tekstowy już wyczerpany .
                                                    nie i koniec .
                                                    foch .
                                                  • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 14:11
                                                    Tynko, spokojnie zartuje . big_grin
                                                    chciałam tylko twoją reakcję zobaczyć xD
                                                  • marsowy_odlot Re: dobry :D 27.07.11, 14:12
                                                    aż se z nudów normalnie awatara zmieniłam xd podoba sie? bo nie moge sie zdecydowac ;|
                                                  • marsowy_odlot Re: dobry :D 27.07.11, 14:14
                                                    marsowy_odlot napisał(a):

> aż se z nudów normalnie awatara zmieniłam xd podoba sie? bo nie moge sie zdecy
                                                    > dowac ;|
                                                    kujde, a teraz widać?
                                                  • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 14:19
                                                    fajny fajny big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 14:26
                                                    kurna, miałam pomysł na mcrmowy temat zapomniałam -.-
                                                  • sasetka54 Re: dobry :D 27.07.11, 14:28
                                                    no , fajny big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 16:36
                                                    dzisiaj oglądałam po raz setny 'Making of The Ghost of You ' xd
                                                    i jak zwykle miałam ubaw z chłopaków . : P
                                                  • marsowy_odlot Re: dobry :D 27.07.11, 18:12
                                                    dużo się nie działo.... wróciłam z tesco. mama uszczęśliwiła mnie chipsami i parówką ^^
                                                  • green_alien Re: dobry :D 27.07.11, 19:26
                                                    Odlocik bez tygryska ? Buuu. crycrycry Kużwa, to jest twoje logo normalnie, ten tygrysek. Szkoda sad Może jednak do niego powrócisz ?
                                                  • marsowy_odlot Re: dobry :D 27.07.11, 19:47
                                                    ale na kocie nigdy nie miałam tygryska tongue_out nie, nie dam go tu tongue_outwink
                                                  • lovesick Re: dobry :D 27.07.11, 20:08
                                                    Cześć.
                                                    Wróciłam.
                                                    Znalazłam na google maps , dom z 1 wersji 'I'm not okay' .
                                                  • sasetka54 Re: dobry :D 27.07.11, 20:15
                                                    Iza , dawaj tą chałupę suspicious
                                                    i właź na tt xDD
                                                  • lovesick Re: dobry :D 27.07.11, 20:25
                                                    https://img849.imageshack.us/img849/2541/beztytuuzf.png

Jestem na tt.
                                                  • sasetka54 Re: dobry :D 27.07.11, 20:31
                                                    wygląda jak ta chata . wow .
                                                    fajnie big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 20:53
                                                    wszyscy na tt xd
                                                    ja mam dzisiaj faze na evanescence i na 'i'm not okay' big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: dobry :D 27.07.11, 21:11
                                                    ludzie, ale tu cicho ;c
                                                  • sasetka54 jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 21:19
                                                    ja jebłam big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 21:24
                                                    hahahahaha ...
                                                    zajebiste big_grin
                                                    I WANT ME COOKIE big_grin
                                                  • sasetka54 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 21:30
                                                    chciałam zobaczyć jak robili 'IDLY' i takie coś mi wyskakuje . big_grin

2100 !
                                                    piwopiwo
                                                  • klaudiau11 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 21:35
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwo

ja chyba oglądałam już wszystkie filmiki które przedstawią jak kręcili teledyski xd
                                                  • stayaway Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 21:38
                                                    nie było mnie jakiś czas , może mi ktoś streścić ?
                                                  • klaudiau11 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 21:43
                                                    Melka, amore mio big_grin
                                                    no więc, była prezentacja fotek, twittery, sing it for norway i teraz fajny filmik, który podesłała nam Tynka big_grin
                                                  • stayaway Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 21:45
                                                    och ach i co ja bym bez cb zrobiła córko xD
                                                    właśnie wstawiam swoją ''mordę'' xD ale nie śmiać mi się xD
                                                  • klaudiau11 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:00
                                                    dobrze jest big_grin
                                                    teraz obejrzyj sobie sing it for Norway to zobaczysz moją mordę (w 1.58 tongue_out) xD
                                                  • stayaway Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:07
                                                    jakoś tak mi się fajnie zrobiło po tym filmiku big_grin
                                                  • sasetka54 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:13
                                                    Meli , teraz zgaduj który ryjec w #SIFN jest mój suspicious
                                                  • klaudiau11 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:13
                                                    wiadomo, w końcu stworzyli go MCR poland big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:14
                                                    Tynka, ona nie zgadnie xD
                                                  • stayaway Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:17
                                                    no to trza mi powiedzieć który big_grin
                                                    duszek prosi big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:24
                                                    Tynka się chyba nie obrazi jak ci powiem .
                                                    Ona jest w 1.17 big_grin
                                                  • sasetka54 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:25
                                                    nie , nie obrażę się big_grin
                                                    tylko , że tak powiem obróciło mnie ciutkę -,-
                                                  • gossip_girl_fan powrót 27.07.11, 22:29
                                                    wróciłam po chyba tygodniowym braku komputera !!
                                                    możecie kochane powiedzieć co sie działo bo nie nadrobię 600 postów !
                                                    jesteście wspaniałe za te posty serce
                                                  • stayaway Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:30
                                                    to odwrócone z takim niebieskim kwiatkiem ?
                                                  • klaudiau11 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:35
                                                    tak, to ona wink

Ola, Oleńko, Olusieńko, Aleksandro !
                                                    WITAMY Z POWROTEM !!!
                                                    piwopiwopiwopiwo
                                                  • stayaway Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:38
                                                    dzięki ci córko big_grin

a teraz wkracza ma niekumatość

jaki jest temat tak obecnie ? tak najobecniej ?
                                                  • sasetka54 Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:38
                                                    tak , to ja big_grin

Oli ! big_grinbig_grin
                                                    piwopiwo
                                                  • stayaway Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 27.07.11, 22:48
                                                    wiem Martyno bo ja jestem bardzo mądra big_grin
                                                  • gossip_girl_fan Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 28.07.11, 00:25
                                                    Klaudia dziękuje za powitanie serce
                                                    A powie ktoś w końcu o czym teraz rozmowa ? smile
                                                  • green_alien Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 28.07.11, 09:57
                                                    Wyjeżdżam i wracam w niedzielę. Do zobaczenia kiss
                                                  • marsowy_odlot Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 28.07.11, 10:17
                                                    cieńdobry Ola kiss
                                                    Doma-teraz mi to mówisz, kurde, miałam do cb spraweangry
                                                  • gossip_girl_fan Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 28.07.11, 10:20
                                                    witaj Magdo serce
                                                    Tak troche nie na temat, ale jestem meeega ciekawa big_grin

Kto jedzie na Marsów do Łodzi ?
                                                  • marsowy_odlot Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 28.07.11, 10:29
                                                    njee, wiedziałam że o to spytasz. mieszkam w łodzi. mogłam iść, ale moja rodzicielka robi ze wszystkiego problem. jest 15% szans, ze pójdę.confusedi znowu mam dołacryingcryingcrying
                                                  • gossip_girl_fan Re: jak nie wejdziesz , to nie jebniesz :D 28.07.11, 11:16
                                                    współczuję. Miszkasz w Łodzi i nie iść na ten koncert ! sad
                                                    Powiedz mamie, że mozliwe, że to ostatni koncert w Polsce ( no bo kto wie ) i tak blisko dla Ciebie . I jak nie byłaś na CLMF i w Torwarze to powiedz, że to byłby Twój prawdziwy pierwszy koncert, który zapamiętasz na zawsze, i że to prezent na gwiazdke/mikołaja/urodziny. Albo idź kup bilety do empika i postaw mamę w sytuacji, że już nie ma wyjścia . smile

MCRmy wy nadal śpicie ????serce
                                                  • klaudiau11 Doobry :D + @Ola. 28.07.11, 11:23
                                                    Ja nie śpie wink
                                                    Mam nadzieję że teraz na forum będzie się troche więcej działo wink

Olka, no troche się działo,
                                                    - była akcja sing it for Norway, i został stworzony filmik wink
                                                    - Prezentacja fotek (prawie każda dotąd dziewczyna wstawiała swoje zdjęcie na kota byśmy mogły zobaczyć jej buźkę, czekamy również na twoją fotkę wink )
                                                    - twittery, zakładałyśmy i podawałyśmy tutaj swoje nazwy na twitterach ;D
                                                    - Dołączyły do nas nowe osoby big_grin . Forum się raz rozrasta, raz pomniejsza .
                                                    - Zaczęło się od Mnie, Martyny i Ameli, zaczęłyśmy wymyślać sobie 'przezwiska' na Martynę mówimy Tynka, na mnie Dyna, na Amelię Melka, na Magdę (odlocik) Lenka, na Alicje Ali, Na Adę Adria, Na Magdę (drugą tongue_out ) Leni, Iza to Bella,
                                                    - nowe dziewczyny na forum to Amelia (stayaway), Ala (niemampomysłu) i Nikola (limqu)
                                                    - ludzki, takie podobizny Franka i Gee chodziły nam po monitorach big_grin. Taka magiczna sztuczka tongue_out
                                                    - Przeżywałyśmy retransmisję OWF na TVN i to że puścili MCR i wywiad z chłopakami
                                                    - Były życzenia z okazji Międzynarodowego Dnia My Chemical Romance wink (23 lipca big_grin)

No i to chyba wszystko ... to że nasz hymn jest skończony i że jest na stronie MCR poland no to chyba wiesz prawda ?.

Hahah . I znowu moje zajebiste streszczenie, co nie Tynko xd
                                                  • gossip_girl_fan Re: Doobry :D + @Ola. 28.07.11, 11:30
                                                    Jesteś wspaniała ! kiss
                                                    O hymnie już dawno wiem, o IMCRD też wiedziałam na szczęście. Byłam happy jak zobaczyłam wywiad big_grin

to ja was pomęczę znowu i poproszę o wasze twittery.
                                                    i tumblry jeśli macie (ja nie mam, ale lubię wiedzieć big_grin)

mój twitter to: oll18 wink
                                                  • klaudiau11 Re: Doobry :D + @Ola. 28.07.11, 11:39
                                                    mój tt to arielle_56 big_grin .
                                                    tumblr .. nie posiadam takowego .
                                                  • klaudiau11 ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 11:46
                                                    patrzcie co znalazłam !

Grammy Polldown 2011 - głosowanie
                                                    MCR news My Chemical Romance jest nominowany do nagrody Grammy. Głosować można pod TYM linkiem
                                                    żródło - mcrpoland.vgh.pl
                                                  • klaudiau11 Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 12:29
                                                    i założe się że wszyscy pewnie teraz śpią ; p
                                                  • 30sekunddomarsa Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 13:19
                                                    Ja już zagłosowałam. Wiecie, że jest już Majki chodzący po monitorzebig_grin
                                                  • klaudiau11 Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 13:26
                                                    wiem właśnie że jest big_grin
                                                    Bo mi popie... po monitorze na jednorożcu big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 30sekunddomarsa Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 13:32
                                                    A mój włożył widelec do tostera, poraził go prąd i się rozmnożyłbig_grin
                                                  • gossip_girl_fan Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 13:34
                                                    KLAUDIA !!
                                                    Możesz dać linka do Mikeya ? big_grin

+ kurde. Mój Gee i Frank coś sie lenią. Siedzą tylko i nic nie robią .
                                                  • klaudiau11 Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 13:38
                                                    forum.mychemicalromance.com.pl/viewtopic.php?f=18&t=2875&start=60#p191075
                                                    tu będzie link do Majka big_grin
                                                  • sasetka54 Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 13:52
                                                    a ja już Majka mam big_grin
                                                    właśnie włożył widelec do tostera .
                                                  • sasetka54 Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 13:54
                                                    Ola : mój tt : @mikey_medicine smile
                                                  • lovesick Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 13:56
                                                    Cześć .
                                                    Jestem dopiero teraz , bo wcześniej nie miałam przez 4h prądu .

Moja dwa Majki siedzą na jednorożcu . big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: ej, ludzie, głosowanie :D 28.07.11, 13:57
                                                    u mnie jeden Majk ma poker face'a , kolejny siedzi na jednorożcu, pozostałe 3 wspinają się po krawędzi mojego ekranu big_grin
                                                  • klaudiau11 kwejk xD 28.07.11, 14:45
                                                    padłam xd
                                                    kwejk.pl/obrazek/310067/my,chemical,romance,:p.html
                                                  • sasetka54 Re: kwejk xD 28.07.11, 15:06
                                                    o matko . xD
                                                    patrzcie na Majkową brodę big_grin
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 15:16
                                                    czy aktualnie tu ktoś jest ?
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 15:22
                                                    Jaaa big_grin
                                                  • sasetka54 Re: kwejk xD 28.07.11, 15:22
                                                    ja jestem !
                                                    Meli , miałaś tt założyć suspicious
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 15:25
                                                    ale nie zakładam bo jestem nie obeznana xD
                                                    nie pcham się w to , bo to nie po polskiemu jest xD
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 15:37
                                                    trudno się mówi .
                                                    ale jak będziesz chciała założyć sobie jednak i nie będziesz wiedziała o co tam chodzi to napisz do mnie to ci wytłumacze .wink
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 15:41
                                                    dobrze wink

+ i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/d348c776767c2a22464d3ac367a01494.gif?1309949360 big_grin
                                                  • sasetka54 Re: kwejk xD 28.07.11, 15:39
                                                    ale załóż big_grin
                                                    najwyżej nie będziesz wchodzić . a że po ang to nic , ja też miałam problem , szybko się odnajdziesz tongue_out
                                                  • sasetka54 Re: kwejk xD 28.07.11, 15:41
                                                    Klaudia ci pomoże smile
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 15:48
                                                    Dyna do usług big_grin

+ Melka, ten kwejk był zajebisty xDD
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 15:50
                                                    wiem xD
                                                    mi się taki rogal robi jak na niego patrzę big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 16:02
                                                    ja to mam banana na ryju xDD
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 16:10
                                                    przypomniał mi się ten obrazek
                                                    ''ba....na na na na ! '' xD
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 16:11
                                                    nie no . !
                                                    i jak o nim zapomniałam to mi teraz przypomniałaś i znowu będę miała dziwne sny ! XD
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 16:15
                                                    napisz o nich książkę to zarobisz więcej niż autorka Pottera big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 16:18
                                                    to samo proponowała mi Tynka .
                                                    Żebym zaczęła spisywać te sny gdzieś i potem je wydać xD .
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 16:36
                                                    no widzisz ? xD
                                                    sorka że pisze dopiero teraz ale koleżanka do mnie przyszła..-.-
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 19:06
                                                    dużo się nie działo jak mnie nie było ;c .
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 19:23
                                                    bo jesteś jak crunchips ( czy jak to się pisze ) xD
                                                    jest Klaudia jest impreza big_grin
                                                  • gossip_girl_fan Re: kwejk xD 28.07.11, 19:24
                                                    hah. mam pytanie xd
                                                    macie mcrowe tapety na pulpicie ? smirk
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 19:26
                                                    Melka, no jacha . Jest Dyna jest impreza wink

Ola, nie ja nie mam .
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 19:31
                                                    ja mam big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 20:15
                                                    pewnie jakbym miała swój własny komputer to bym sobie ustawiła jaką MCRmową albo Nirvanową tapetę . xd
                                                  • gossip_girl_fan Re: kwejk xD 28.07.11, 20:18
                                                    amelia(mam nadzieje, ze dobrze pamiętam Twoje imie) . Jaką masz tapete ? big_grin tzn. kto .
                                                  • stayaway Re: kwejk xD 28.07.11, 20:19
                                                    dobrze pamiętasz big_grin
                                                    a mam tio : quileutewolfpack.com/newsblog/wp-content/uploads/2010/11/mcr.jpg
                                                  • marsowy_odlot Re: kwejk xD 28.07.11, 20:19
                                                    cześć, dopiero wróciłam i nadrobiłam wszystko. kwejki fajne, aczkolwiek nic mnie nie pocieszy.
                                                    Nie mam mcrowej tapety, dzielę kompa z mamą a nie chce mi się zakładać nowego konta. mam jakiegoś ludka z 3 strzykawkami w plecachsmile
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xD 28.07.11, 20:24
                                                    Lenka, oj nie zadręczaj się . Napewno pójdziesz na koncert wink Coś wymyślisz .
                                                  • avrilkaskate yoo 28.07.11, 20:57
                                                    siema ;D coś ostatnio rzadziej wchodzę na kota. shock a to przez to, że zaczęłam oglądać Pretty Little Liars...
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 21:02
                                                    hejo big_grin
                                                    Kaja , ja też . ale to z powodu twittera xD
                                                    Pretty Little Liars ? oglądałam , prawie cały 1 sezon obejrzałam , ale odkryłam Skinsów i odechciało mi się myśleć , kto jest A. xD
                                                    Oli , ja mam na tapecie swoje tt tło . po prostu tak zajebiscie wygląda , że nie mogłam się oprzeć tongue_out
                                                    skromna ja .
                                                    Leni , pojedziesz/pójdziesz , na Marsiaków . zobaczysz kiss
                                                  • stayaway Re: yoo 28.07.11, 21:05
                                                    media.tumblr.com/tumblr_lgmoz5pz1W1qcvitq.gif

nie wiem jak wy ale ja osobiście padłam xD
                                                  • marsowy_odlot Re: yoo 28.07.11, 21:11
                                                    dziewczyny, no właśnie nie pójdę. bo koleżanki nie ida i mamuśka widzi w tym kłopot. ale dzięki za pocieszeniesmile do niedzieli będę rzadziej na forum, bo siostrzeniec przyjeżdża na weekend i mursze się nim opiekować tongue_out
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 21:18
                                                    pojdziesz !
                                                    bo ja idę tongue_out
                                                  • marsowy_odlot Re: yoo 28.07.11, 21:24
                                                    nie pojadę, mówie wam. bo musiałabym isć z kimś kogo moja mama zna. czyli nie pójdę
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 21:28
                                                    a ja nie idę . trudno...
                                                    wiecie co ? . Grałam razem z Tynką na tt w 'zgadnij jaka to piosenka' i pomyślałam że mogłybyśmy tu zagrać . tongue_out
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 21:37
                                                    'zgadnij co to za piosenka ?' gwoli ścisłości tongue_out
                                                    ja gram big_grin
                                                  • marsowy_odlot Re: yoo 28.07.11, 21:37
                                                    czemu nie big_grin my na konfach kiedyś grałyśmy... z Domą. big_grin i kimś tam, ale nie pamiętam kim. to była wersja marsowa. tera wersja MCRdevil
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 21:40
                                                    piszemy tak jak się czyta czy tak jak się pisze ? suspicious
                                                    każdy zrozumiał ? xD
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 21:42
                                                    oj tam Tynka, czepiasz się szczegółów xD

ja zrozumiałam i proponuje to jak się pisze xD
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 21:47
                                                    jak kto chce , oky ? big_grin
                                                    dobra , ty zaczynasz .
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 22:19
                                                    ja ? big_grin
                                                    czemu ?
                                                    No dobra ... ' You're not in this alone . let me break this awkward silence . let me go. go on record '
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 22:35
                                                    skylines and turnstiles big_grin

hear the sound
                                                    - starczy ? suspicious
                                                  • marsowy_odlot Re: yoo 28.07.11, 22:36
                                                    SKYLINES AND TURNSTILESbig_grin tak? tongue_out
                                                    no topra: "I' writting this letter"devil
                                                  • marsowy_odlot Re: yoo 28.07.11, 22:36
                                                    marsowy_odlot napisał(a):

> SKYLINES AND TURNSTILESbig_grin tak? tongue_out
                                                    > no topra: "I' writting this letter"devil
                                                    I'm *
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 22:39
                                                    MAMA ! big_grin

powtórze się :
                                                    hear the sound ,
                                                    - starczy suspicious
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 22:42
                                                    sasetka54 napisał(a):

> MAMA ! big_grin
                                                    >
                                                    > powtórze się :
                                                    > hear the sound ,
                                                    > - starczy suspicious

kurde ja wam daje takie długie wersy a wy mi co ? xD
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 22:45
                                                    sasetka54 napisał(a):

> MAMA ! big_grin
                                                    >
                                                    > powtórze się :
                                                    > hear the sound ,
                                                    > - starczy suspicious

Heaven Help Us ? Zgadłam ? big_grin

takie mendy jesteście żeby takie krótkie wersy mi dawać ?
                                                    to ja też taka będę xD

Would you bury me?
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 22:45
                                                    oj dobra , dobra . sori smile

you're just a sad song
                                                    with nothing to say .

no to jest długie xD
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 22:52
                                                    Jak odpowiedzałam na tamto to musiała mi zmienić ! xD
                                                    tamta piosenka to była Heaven Help Us ? big_grin

sasetka54 napisał(a):

> oj dobra , dobra . sori smile
                                                    >
                                                    > you're just a sad song
                                                    > with nothing to say .

>
                                                    > no to jest długie xD

Disenchanted : P
                                                    So say goodbye to the vows you take (wcześniej podawałam ten wers z tej samej piosenki, ale dałam teraz ten bo jest dłuższy wink )
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 22:59
                                                    To The End .

i miss my mom , they give me the chair !

mam nadzieje , że dobrze to napisałam xD
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 23:03
                                                    you know what they .. (nie chce mi się pisać całego tytułu . )

King rat in the streets in another life
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 23:07
                                                    Destroya , of korse suspicious

pull this pin (?)
                                                    let this world explode .
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 23:17
                                                    Na Na Na !!! big_grin
                                                    Are you near me? (dałam takie krótkie, bo to takie proste big_grin )
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 23:19
                                                    Helena < 3

way down .
                                                    way down .
                                                    way down .
                                                    WAY DOWN !

big_grinbig_grin
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 23:29
                                                    Cemetery Drive

Did you get what you deserve ?. (jestem ciekawa czy dobrze to napisałam xD)
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 23:31
                                                    Dead !
                                                    z pozdrowieniami dla @czokoszok big_grin

i said ashes to ashes
                                                    we all fall down .
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 28.07.11, 23:38
                                                    Tynka, a @czokoszok to właściwie jak ma na imię ? xD

House of Wolves big_grin

If you could get me a drink of water ,
                                                  • sasetka54 Re: yoo 28.07.11, 23:45
                                                    @czokoszok ? nie mam pojęcia big_grin

Cancer ?

and if i have the gods
                                                    to put this to your head .
                                                    (chyba tak xD)
                                                  • limqu Re: yoo 29.07.11, 07:47
                                                    dobryyy!big_grin
                                                    co do fragmentu: early sunsets over monroeville?smile
                                                  • limqu Re: yoo 29.07.11, 08:01
                                                    aaa i następny frag. to:
                                                    hair back, collar up, jet black, so cooltongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 29.07.11, 11:14
                                                    Dzien Dobry big_grin
                                                    i ja dalej kontynuuję zabawę tongue_out

limqu napisał(a):

> aaa i następny frag. to:
                                                    > hair back, collar up, jet black, so cooltongue_out

Vampire Money (zgaduje xd)

' and yoou can cry all you want to,
                                                    i don't care how much '
                                                  • klaudiau11 Re: yoo 29.07.11, 11:16
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

big_grin
                                                  • andrzej321 Re: kwejk xD 01.08.11, 14:01
                                                    Ten też jest niezły big_grinbig_grinbig_grin

pipen.pl/obrazek.php?179
    • limqu ;) 29.07.11, 11:22
      no w końcu ktoś się zjawiłbig_grin
      • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 11:27
        pewnie byłabym tu wcześniej, gdyby nie to że położyłam się spać o 2 bo oglądałam jeszcze dzisiaj powtórkę z OWF z MCR : P . I nie chciało mi się wstawać z łóżka o 9 rano xD .
        • limqu Re: ;) 29.07.11, 11:37
          a ja wstałam o 5.30tongue_out
          + 2200piwopiwopiwo
          • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 11:38
            Nikola o której ?! 0.0
            scared
        • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 11:37
          Gramy dalej ? big_grin
          No to mój fragment :
          ' and yoou can cry all you want to,
          i don't care how much ' big_grin .
          • limqu Re: ;) 29.07.11, 11:43
            of coursewink
            honey, this mirror...

Run, run, bunny run(bardzo, bardzo proste)
            • limqu Re: ;) 29.07.11, 11:44
              o 5.30 nie wiem czemu cię aż tak bardzo szokujetongue_outbig_grinxD
            • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 11:47
              hmmm...
              S/C/A/R/E/C/R/O/W (chyba xD )

' Someday,
              this day,
              we kept falling down '
              • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 11:50
                Ja w wakacje nie wstaje wcześniej niż po 9 xD
                nie chociaż był wyjątek, jak jechałam na obóz do Turawy, pod Opolem to musiałam wstać o 3.00 .
                • limqu Re: ;) 29.07.11, 11:55
                  ale ja nie wstaje tak codziennie,( no co ty?) dziś poprostu 5 i pół godziny snu mi wystraczyło... normalnie to ja po 10 wstajebig_grin
                  • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 11:57
                    aaa... takie buty big_grin .
                    • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 12:03
                      powtórzę się big_grin
                      mój fragment :

' Someday,
                      this day,
                      we kept falling down '
                      • gossip_girl_fan Re: ;) 29.07.11, 12:11
                        This is the best day ever big_grin

We all wanna party
                        when the funeral ends.

Mam nadzieję, że dobrze napisałam big_grin

Dooobry tak właściwie !
                      • sasetka54 Re: ;) 29.07.11, 12:14
                        This is the best day ever .
                        właśnie słucham Bulletsów xD

they gave us two shots to the back of the head
                        and we're all dead now .
                        • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 12:19
                          gossip_girl_fan napisał(a):

> We all wanna party
                          > when the funeral ends.

Kill All Your Friends big_grin

sasetka54 napisał(a):

> they gave us two shots to the back of the head
                          > and we're all dead now

I Never Told You What I Do For A Living

' With this trunk of ammunition too '
                          • sasetka54 Re: ;) 29.07.11, 12:22
                            Demolition Lovers .

i hate you . kill everybody big_grin
                            • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 12:27
                              Zero Percent big_grin

' Did we all fall down ? ' <3

big_grin
                              • sasetka54 Re: ;) 29.07.11, 12:31
                                Desert Song . ;3

shot lipgloss through my veins big_grin
                                • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 12:43
                                  Bury Me In Black : 33

We never wanted it to be this way big_grinD
                                  • sasetka54 Re: ;) 29.07.11, 12:59
                                    give 'em hell kid big_grin

for the last time , take a good hard look ! big_grin
                                    • limqu Re: ;) 29.07.11, 13:08
                                      i'm not okay

big_grin

it's just a vacant 3 by 4
                                    • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 13:11
                                      I'm Not Okay : 33

Or every person that you need to be
                                      • sasetka54 Re: ;) 29.07.11, 13:22
                                        Niki : Cubicles .
                                        Dyna : The Kids From Yesterday ;]

every single day when people try and put the pieces back together just to smash them down . serce
                                      • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 13:24
                                        limqu napisał(a):

> it's just a vacant 3 by 4

Cubicles

'Or every person that you need to be'
                                        • klaudiau11 Re: ;) 29.07.11, 13:30
                                          sasetka54 napisał(a):

> Niki : Cubicles .
                                          > Dyna : The Kids From Yesterday ;]
                                          >
                                          > every single day when people try and put the pieces back together just to sm
                                          > ash them down .
                                          serce

summertime big_grin

jezu ale mi kotek zamula -.-

'Fame is now injectable'
                                          • limqu Re: ;) 29.07.11, 13:55
                                            planetarybig_grin

kill the party tonightbig_grin
                                            • marsowy_odlot Re: ;) 29.07.11, 14:59
                                              Party Poison? suspicious kocham tę piosenkę big_grin

And through it all,
                                              The rise and fall big_grin
                                              • limqu Re: ;) 29.07.11, 15:07
                                                welcome to the black paradebig_grin

Run away like it was yesterdaywink
                                              • sasetka54 Re: ;) 29.07.11, 15:07
                                                Leni , i powracają wspomnienia hymnu big_grin
                                                Welcome to the Black Parade big_grin

give me a shot to remember
                                                and you can take all the pain away from me .
                                                • lovesick Re: ;) 29.07.11, 15:16
                                                  The sharpest lives

Wpadłam się pożegnać , bo wyjeżdżam i czeka mnie tydzień beż neta . Może parę razy uda mi się wejść na tt na fonie .
                                                  Pa kisskiss
                                                  Do następnego piątku .

Baby, I'm just soggy from the chemo.

• limqu Re: ;) 29.07.11, 15:21
                                                    cancer

papa izakiss
                                                  • sasetka54 Re: ;) 29.07.11, 15:21
                                                    pa Iza ;*
                                                    na pożegnanie kibel , co nie ? big_grin
                                                    Cancer . rzecz jasna .

so what's your favourite color punk ?
                                                  • gossip_girl_fan Re: ;) 29.07.11, 16:19
                                                    MY WAY HOME IS THROUGH YOU big_grin

i can't stop now because i'm danging.
                                                  • limqu Re: ;) 29.07.11, 16:29
                                                    planetarysmile

and for the last night i lie. big_grin
                                                  • sasetka54 Re: ;) 29.07.11, 17:12
                                                    awww .
    • limqu Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 18:02
      Dziewczyny z My Chemical Romance Poland ogłosiły to na facebook'u
      "Killjoysi!
      Spotykamy się w Galerii Łódzkiej, a dokładniej w Coffe Heaven na poziomie 1 o godz. 12. Na wszystkich chętnych czekamy do godziny 12:30. Planowany jest wypad do kina Silver Screen na film "Kac Vegas w Bangkoku", ale film zawsze można jeszcze ustalić. Póżniej możemy iść do Galerii, parku. Możliwości mamy sporo. Byłoby miło gdybyście przebrali się za Killjoysów (koszulki MCR lub z napisami np. Killjoys make some noise!)
      Mam nadzieje, że będziemy się świetnie bawić big_grin"
      wybieracie się?smile
      • sasetka54 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 18:07
        nosz ku... !
        pewnie bym pojechała , ale mam jebane kolonie !
        wrrrr . angry
        • sasetka54 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 18:10
          nie można było później go zorganizować . ;c
          szkoda .
          • limqu Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 18:21
            ja chciałabym pojechać, ale pewnie moja mama powie niesad
            • sasetka54 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 19:11
              Niki , a jak daleko masz do Łodzi ?
              • limqu Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 19:17
                Tynko mieszkam we wrocławiu, więc jakiś kawałek mam do przejechania....
                • sasetka54 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 19:22
                  Bydgoszcz . ok 2,5 godziny drogi , ale myślę , że mama by się zgodziła .
                  • limqu Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 19:30
                    moja mam zaraz zaczęłaby gadać że zgubie się w tej łodzi, samej mnie nie puści, okradną mnie czy co innegoindifferent rodzice to mają fantazję, nie ma councertain
                    • sasetka54 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 19:41
                      no , coś o tym wiem big_grin
                      ale wiesz , Leni (odlot) mieszka w Łodzi , powiedziałabym : mamo , jest zlot fanów MCR w Łodzi , jak masz czas , to mogłabyś mnie zawieźć ? no wiesz , ja się spotkam z MCRmy , a ty sobie po mieście itp . to mogę jechać ? mam tam koleżankę , nie zgubie się big_grin
                      • limqu Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 19:48
                        widzisz tynko jest jeden mały szczegół mnie mama nie zawiezie do łodzi z resztą tata też niesad czyli ogólnie mówiąc nikt z rodziny by mnie nie podwiózł, zostaje więc pociąg, no a moja wspaniałomyślna rodzicielka nie puści mnie samej pociągiemuncertain
                        • sasetka54 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 19:58
                          a masz kogoś z MCRmy w pobliżu ?
                          • limqu Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 20:00
                            no właśnie niestety nie...
                            • sasetka54 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 20:24
                              ja też nie . ludzie po prostu nie znają się na muzyce xDD
                              • klaudiau11 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 21:27
                                ej no !
                                ja chcę jechać ! tylko że :
                                1. rodzice nie puszczą mnie samej
                                2. będzie 'za młoda jesteś'
                                3. będzie gadane ' za daleko'
                                4. 'a kto cie dziecko tam zawiezie ?'
                                • marsowy_odlot Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 21:36
                                  osz ku...! ja mieszkam 10 kroków od galerii łódzkiej!big_grin o zesz.... ku... mac. idziecie? zapraszam, pokaże wam łódź i wooogleeeeebig_grin
                                • klaudiau11 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 21:36
                                  limqu napisał(a):

> planetarysmile
                                  >
                                  > and for the last night i lie. big_grin

The Jetset Life Is Gonna Kill You big_grin

'Some say, now suffer all the children'
                                  • klaudiau11 Re: Łódzki zlot MCRmy Poland! 16 sierpnia 29.07.11, 21:38
                                    Lenka ..
                                    ja nie idę zapewne, nawet z rodzicami nie mam o czym wgl. gadać...
    • kara4454 Re: My Chemical Romance 3 29.07.11, 21:38
      hej wróciłam ! no i standardowe pytanie: co sie działo tongue_out ?
      • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 29.07.11, 21:44
        Kara.
        oczywiście liczysz na moje streszczenie ? XD

- grałyśmy (właściwie to chyba gramy cały czas) w 'zgadnij jaka to piosenka' (czy jakoś tak)
        - teraz gadamy o tym że jest zlot fanów Łodzi
        - były kwejki
        - gadaliśmy o tym że jest już Majki na monitor big_grin
        - Ola pytała się nas czy mamy MCRmową tapetę na pulpicie . xd
        - Mówiłam o tym że jest głosowanie (tu masz link

chyba wszystko xD
        • kara4454 Re: My Chemical Romance 3 29.07.11, 21:49
          Klaudio no przypuszczałam ze ty streścisz wszystko XD
          1)gdzie ta gra?
          2)dacie link do Majkiego big_grin ?
          3)nie mam MCRmowej tapety bo to nie jest mój własny komp ale gdyby był to bym sobie ustawiła big_grin
          4)kiedy ten zlot i kto na niego jedzie?
      • marsowy_odlot Re: My Chemical Romance 3 29.07.11, 21:46
        siema Karola!kiss
        jest zlot MCRmy w Łodzi, 116.08 o 12:00 w galerii łódzkiej!!!big_grin
        no i gramy se w gretongue_out
        • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 29.07.11, 22:13
          w gre gramy tu i teraz big_grin
          wiesz o co chodzi, podajesz jakiś fragment piosenki MCR i ktoś zgaduje co to za piosenka xd
          ostatni fragment to był : 'Some say, now suffer all the children'

Kara, to jest link do Majka big_grin
          • marsowy_odlot Re: My Chemical Romance 3 29.07.11, 22:21
            wiecie, ja ide spać. jutro będe po południuwink papakiss
            • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 29.07.11, 22:51
              Narazie Lenka .
              • kara4454 Re: My Chemical Romance 3 29.07.11, 23:02
                Majki sie strasznie szybko rozmnaża scared
                łee ledwo przyszłam i już musze iść spać sad pa kiss
                • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 29.07.11, 23:07
                  Karola, zgadzam się, Majki się strasznie szybko rozmnaża xD
                  Narazie ;*
                  • limqu Re: My Chemical Romance 3 30.07.11, 12:19
                    a więc odpowiadam na fragment dyny: sleepbig_grin

i still remember them
                    covered in ash
                    • kara4454 Re: My Chemical Romance 3 30.07.11, 14:54
                      ej limqu nie znać cie nowa jesteś big_grin ? jak sie nazywasz bo ja nie wiem ;p

piosenka the only hope(...)

And after all this time that you still owe
                      You're still, the good-for-nothing I don't know

a w ogóle to dzień dobry XD
                      • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 30.07.11, 16:41
                        I Don't love you big_grin

'You're the broken glass in the morning light' ;33

właśnie... dobry dzień big_grin
                        • marsowy_odlot melduję sie. 30.07.11, 18:29
                          dobry.big_grin jestem na chwilkę, potem dopiero wieczorem będetongue_out
                          • klaudiau11 Re: melduję sie. 30.07.11, 19:22
                            mało się teraz dzieje ...
                            mam nadzieję że wieczorem będzie tu więcej osób i będzie się więcej działo c;
                            • kara4454 Re: melduję sie. 30.07.11, 20:10
                              ja cały dzień jestem big_grin
                              piosenka : Save Yourself, I'll Hold Them Back

I'll let you know just how much you mean to me
                              • limqu Re: melduję sie. 30.07.11, 20:20
                                @kara4454 taak jestem nowa i zwiem sie nikola, nikabig_grin
                                • kara4454 Re: melduję sie. 30.07.11, 20:22
                                  to witaj Nikola nie powitałam cie ^^ zawsze jak mnie nie ma to ktoś nowy dochodzi ;p
                                  • sasetka54 Re: melduję sie. 30.07.11, 20:43
                                    łuhu ! melduje się suspicious
                                    możliwe , że pojadę na zlot big_grin

piosenka : Demolition lovers .

take my fucking hand and never be afraid again .
                                    • klaudiau11 Re: melduję sie. 30.07.11, 21:06
                                      Tynka : Our Lady Of Sorrows
                                      big_grin

To unexplain the unforgivable (tej piosenki chyba jeszcze nie było xd i jestem ciekawa czy dobrze to napisałam ;p)
                                      • kara4454 Re: melduję sie. 30.07.11, 21:17
                                        This Is How I Disappear serce

killjoys make some noise
                                        na na na na na na..........

hahah no na stówe nie zgadniecie XD
                                      • sasetka54 Re: melduję sie. 30.07.11, 21:18
                                        drain all the blood
                                        and give the kids a show ! big_grin
                                        This Is How I Disappear .

kiss my battery big_grin
                                        (wiem , jestem wredna suspicious)
                                        • klaudiau11 Re: melduję sie. 30.07.11, 22:12
                                          kara4454 napisał(a):

> killjoys make some noise
                                          > na na na na na na..........
                                          Karola, to jest takie trudne że aż nie wiem co napisać ... czy to piosenka Na Na Na ? Nie... wydaje mi się że to moze być Helena ... a chociaż nie, to Sing jest ! xd

No Tynka, musiałaś wyskoczyć z tym Kiss my battery ?
                                          dziwaczne sny, witajcie xD
                                          to oczywiście jest f.t.w.w.w. tongue_out

And I know you’re gonna miss me
                                          • kara4454 Re: melduję sie. 30.07.11, 22:29
                                            a no Klaudia mówiłam ze na stówe nie zgadniecie XD

Goodnite, Dr. Death

And I'll keep on making more
                                            Just to prove that I adore
                                            • klaudiau11 Re: melduję sie. 30.07.11, 22:43
                                              Drowning Lessons big_grin

'Gravity
                                              don't mean too much to me '
                                              (kocham to . Od razu przed oczami mam OWF :33 )
                                              • kara4454 Re: melduję sie. 30.07.11, 22:47
                                                bulletproof heart

What will it take to show you that it's not the life it seems?
                                                • klaudiau11 Re: melduję sie. 30.07.11, 23:07
                                                  i'm not okay ; 3

You got your rickety bones I got my rickety hands

big_grin
                                                • sasetka54 Re: melduję sie. 30.07.11, 23:12
                                                  ajm not okej suspicious

i was killing before killing was cool big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: melduję sie. 30.07.11, 23:14
                                                    Tynka : kill all your friends

You got your rickety bones I got my rickety hands
                                                  • sasetka54 Re: melduję sie. 30.07.11, 23:18
                                                    Dyna : mastas of ravenkroft (nigdy nie wiem jak to się pisze xD)

stretching out my style free find my own blood .
                                                  • kara4454 Re: melduję sie. 31.07.11, 14:13
                                                    Black Dragon Fighting Society

Street walking cheetah with a capitol G

no i dzień dobry ^^
                                                  • sasetka54 Re: melduję sie. 31.07.11, 14:58
                                                    Party Poison big_grin

and the only sound that's left
                                                    after the ambulences go .

(cover)
                                                  • gossip_girl_fan Re: melduję sie. 31.07.11, 15:21
                                                    desolation row.

in a center of a restaurant.

mam nadzieje, że dobrze napisałam ;P
                                                  • sasetka54 Re: melduję sie. 31.07.11, 17:24
                                                    you know what they do.....

i’m gonna live my life to to destroy your world .
                                                    to też bodajże cover ; )
                                                  • kara4454 Re: melduję sie. 31.07.11, 19:11
                                                    Astro Zombies

Tongue-tied and oh so squeamish
                                                  • sasetka54 Re: melduję sie. 31.07.11, 20:57
                                                    Dead !

come angels of the lord
                                                    xD
                                                  • klaudiau11 Re: melduję sie. 31.07.11, 20:58
                                                    Dead : 3

And now the red ones make me fly
                                                  • klaudiau11 Re: melduję sie. 31.07.11, 21:00
                                                    sasetka54 napisał(a):

> come angels of the lord
                                                    Interlude .

And now the red ones make me fly
                                                  • sasetka54 Re: melduję sie. 31.07.11, 21:18
                                                    headfirst for halos .

stop and stare at the accidents and stars that bore you .
                                                  • klaudiau11 Re: melduję sie. 31.07.11, 21:38
                                                    We Don't Need Another Song About California

I drink juice when I’m killing cause it’s fucking delicious
                                                  • kara4454 Re: melduję sie. 31.07.11, 22:25
                                                    Black Dragon Fighting Society

He calls the mansion not a house but a tomb.

kwejk.pl/obrazek/318187
                                                    nie moge jestem fanką tego hahahahahhaa
                                                  • stayaway Re: melduję sie. 31.07.11, 22:42
                                                    dawno tu nie zaglądałam może mi ktoś streścić ?
                                                  • klaudiau11 Re: melduję sie. 31.07.11, 22:51
                                                    Melka, gramy w grę ' zgadnij jaka to piosenka ' big_grin
                                                    dajemy jakiś fragment z piosenki MCR i druga osoba zgaduje i pisze swój fragment itd big_grin

Kara - To The End

mój fragment :
                                                    That someone out there loves you.
                                                  • stayaway Re: melduję sie. 31.07.11, 22:52
                                                    nosz ku..nigdy nie byłam w tym dobra xD
                                                  • klaudiau11 Re: melduję sie. 31.07.11, 22:59
                                                    dawaj, spróbuj big_grin
                                                  • stayaway Re: melduję sie. 31.07.11, 23:03
                                                    ok strzelam

stay ?
                                                  • klaudiau11 Re: melduję sie. 31.07.11, 23:12
                                                    i ty niby nie jesteś w to dobra big_grin .
                                                    tylko Melko, daj nam jakiś swój fragment piosenki big_grin
                                                  • stayaway Re: melduję sie. 31.07.11, 23:19
                                                    bo nie jestem

And would you pray for me?
                                                  • kara4454 Re: melduję sie. 31.07.11, 23:31
                                                    Heaven Help Us

dobra a teraz sie przygotować bo będzie mega trudne

So long and goodnight

na stówe nie zgadniecie XD
                                                  • stayaway Re: melduję sie. 31.07.11, 23:38
                                                    zaprawdę powiadam wam to

Helena big_grin

Pills don't help but it sure it's funny
                                                    Gimmie gimmie some of that vampire money c'mon!
                                                  • klaudiau11 Re: melduję sie. 31.07.11, 23:39
                                                    Kara, to było mistrzowsko trudne xDDD

Melka - vampire money big_grin

Watching some good friends

+ oblewamy nową kolumnę
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • klaudiau11 Re: melduję sie. 31.07.11, 23:52
                                                    Ja spadam .
                                                    So Long And Good Night kiss

MCRmy . serce
                                                    SLAGN big_grin .
                                                  • stayaway Re: melduję sie. 31.07.11, 23:55
                                                    SLAGN
                                                    Klaudio serce

ja też się zmywam
                                                  • sasetka54 Re: melduję sie. 01.08.11, 00:29
                                                    wydaje mi się że kawałek Klaudii to 'under pressure' ale pewnie się mylę .

and someone burned the church .

Slang wszystkim serce

ej , niedługo MCR4 , kto zakłada ? suspicious
                                                    piwo
                                                  • stayaway dobryy ! :D 01.08.11, 07:25
                                                    Martyno zdaje mi się że twój kawałek to :
                                                    Vampires Will Never Hurt You

take me from the hospital bed
                                                    Wouldn't it be grand? It ain't exactly what you planned.
                                                    And wouldn't it be great If we were dead?

+ piwopiwopiwopiwo
                                                  • klaudiau11 Re: dobryy ! :D 01.08.11, 09:43
                                                    Tynka, powiem nieskromnie, że ja chcę założyć MCR4 big_grin .
                                                    Mogę ? Proooosze big_grin .

Melka - Dead ! ; 33 awwww *.*

Don’t let me sleep tonight
                                                  • stayaway Re: dobryy ! :D 01.08.11, 09:57
                                                    widzę Klaudio że ci się skromność rules na dobry początek dnia uaktywnia big_grin

a piosenka sleep wink

Where, where will you stand
                                                    When all the lights go out
                                                  • klaudiau11 Re: dobryy ! :D 01.08.11, 10:19
                                                    taak big_grin
                                                    skromność rules forever and ever kufa tongue_out

Melka - The Only Hope For Me Is You

In love with all of these vampires
                                                  • marsowy_odlot Re: dobryy ! :D 01.08.11, 10:23
                                                    Hi MCRmy, wybaczcie, że wczoraj wogle mnie nie było, ale musze się zajmować siostrzeńcem i nie mam za bardzo czasu dla siebie -.-'
                                                    fragment Klaudii-The sharpest lives? tongue_out

i moje-
                                                    Though you can see me smile
                                                    I still think of the guns they sell

jakieś takie tylko popularne zadaje xD
                                                  • klaudiau11 Re: dobryy ! :D 01.08.11, 10:27
                                                    dobry dobry Lenko big_grin
                                                    Twoja piosenka to The Only Hope For Me Is You prawda ? big_grin.

This one’s for all of you rock’n'rollers
                                                  • marsowy_odlot Re: dobryy ! :D 01.08.11, 10:37
                                                    tak, zgadłaś.
                                                    czekaj, twój fragment to środek piosenki, czy jak bo mi się kojarzy z wstępem do "Nananana" xD
                                                  • klaudiau11 Re: dobryy ! :D 01.08.11, 10:43
                                                    tak środek piosenki. tongue_out
                                                    no to jest powiązane z Na Na Na ale to nie jest to big_grin .
                                                  • marsowy_odlot Re: dobryy ! :D 01.08.11, 10:46
                                                    aa. no to jeszcze sie nie obudziłam. iiii musze niestety spadać, więc papa kiss będę koło....wieczora? wink
                                                  • sasetka54 Re: dobryy ! :D 01.08.11, 13:23
                                                    Dyna i Leni : Look alive sunshine .

ja osobiście chcę żeby MCR4 założyła Klaudia smile
                                                    bez urazy .

your shadow lives on without you .
                                                  • klaudiau11 Re: dobryy ! :D 01.08.11, 13:32
                                                    Tynka, ale ja mam poparcie xDD .
                                                    Dziękuję kiss
                                                    A co do piosenki to Goodnite, Dr. Death big_grin

And uh got them selves ghosted
                                                  • kara4454 Re: dobryy ! :D 01.08.11, 14:10
                                                    dobra mi bez róznicy kto załozy, moze Klaudia załozyć ważne zyby było big_grin

Jet-Star and the Kobra Kid

If you could get me a drink of water
                                                  • klaudiau11 Wiecie że ... :D 01.08.11, 15:46
                                                    Każdy z nas wie, że Gerard napisał komiks big_grin . Chodziła plota że jakoby pan Thurber miałby się zająć napisaniem scenariusza do adaptacji filmowej komiksu Gee . Okazało się że to prawda wink
                                                    poczytajcie sobie big_grin
                                                    mychemicalromance.com.pl/index.php/archives/2244
                                                    Kara - twój fragment to podajże Cancer tongue_out

Do you remember that day when we met
                                                  • kara4454 Re: Wiecie że ... :D 01.08.11, 16:27
                                                    no słyszałam o tym musze obejrzeć big_grin
                                                  • sasetka54 Re: Wiecie że ... :D 01.08.11, 16:56
                                                    fajnie big_grin
                                                    komiks Gee na wielkim ekranie... chyba będę piszczeć xDD
                                                  • kara4454 Re: Wiecie że ... :D 01.08.11, 16:57
                                                    it's not a fashion (...)

Oh baby here comes the sound!
                                                  • sasetka54 Re: Wiecie że ... :D 01.08.11, 18:05
                                                    Give 'em hell kid .

minna!
                                                    kuruma wa mantan dashi
                                                    su-tsuke-su ni wa bakudan tsumete-iru
                                                    jinsei wa mijikakute, iku michi wa kiken ga o-oi
                                                    dakara odorou !
                                                    big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: Wiecie że ... :D 01.08.11, 18:17
                                                    kto pójdzie ze mną do kina na ten film ? ^^

Tynka - Party Poison ! XD
                                                  • kara4454 Re: Wiecie że ... :D 01.08.11, 18:18
                                                    oczywiscie ze ja pójde z tobą Klaudio musze to obejrzec big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: Wiecie że ... :D 01.08.11, 18:19
                                                    klaudiau11 napisał(a):

> kto pójdzie ze mną do kina na ten film ? ^^
                                                    >
                                                    > Tynka - Party Poison ! XD

I got my head checked
                                                    (przykro mi, ale to jest cover . tongue_out )
                                                  • sasetka54 Re: Wiecie że ... :D 01.08.11, 18:23
                                                    ja pójdę tongue_out

to jest Blur - Song 2 suspicious
                                                    wszędzie to rozpoznam xDD

well, I miss my mom , will they give me the chair .
    • friendly145 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 18:33
      Dołączyłam smile
      • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 18:37
        cześć , witaj itp ! big_grin
        jak masz na imię ?
        taka nasza 1 zasada , bo Klaudia (klaudiau11) nie lubi pisać nickami tongue_out
        • limqu Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 18:53
          witam, witam friendly145big_grin
          tak wgl to wszystkim innym też dzien dobrybig_grin

tynka czy to you know what they.....(albo dobra do kończętongue_out) ... do to guys like us in prison

i'll let you know just how much you mean to me
          as snow falls on desert sky big_grin
          • gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 19:09
            Ciesze się z tego filmu jak nie wiem big_grin
            Witam nową big_grin serce

wiem kurde, że nie na temat, ale musze, musze wiedzieć.
            Kto ma bilet na Marsów ? wink)
            • kara4454 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 19:30
              demolition lovers

ja nie mam Ola a ty jedziesz ??
              • kara4454 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 19:32
                a no i jeszcze tekst ;p
                With blood they wash in the money
                • marsowy_odlot Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 19:37
                  hej, jestem na chwilę.
                  Karola-to Destroyabig_grin
                  a mój frag. -
                  When we were young we used to say
                  That you only hear the music when your heart begins to break tongue_out
                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 19:39
                    now we are the kids from yesterday . smile

Ola , ja mam . sektor P .
                    zgaduje : ty płyta ?

you can run away with me .
                    serce
                    • kara4454 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 20:05
                      summertime <3

It's the tearing sound of love-notes
                      Casting out the gray stained windows
                    • limqu Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 20:13
                      summertimewink

so I won't stop dying
                      won't stop lying
                      • limqu Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 20:16
                        o nie widziałam że kara szybciej napisaławink
                        a więc cubicles

i się powtórzę : so I won't stop dying won't stop lying
                        • 30sekunddomarsa Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 20:27
                          Wracam po krótkiej nieobecności. O co chodzi z tymi fragmentami piosenek co piszecie?

+Ola ja też jadę na marsów i mam bilet na płytębig_grin
                          • kara4454 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 20:40
                            piszemy fragment jakiejś piosenki mcr i osoba nizej zgaduje która to piosenka i podaje następny tekst
                            • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 22:02
                              ja witam wszystkich tych, którzy do nas dołączyli i ci którzy wracają to po jakieś tam nieobecności . big_grin

Nikola, twoja piosenka to cemetery drive chyba xD

The world is ugly
                              But you're beautiful to me
                              : 333
                              • gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:01
                                klaudia. Czy to ...
                                The world is ugly ? smile

so what's your favourite colour, punk ?

Martyna , Karolina - Tak, mam . Jade smile Mam na płytę
                                • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:10
                                  Ola - my way home is through you big_grin

Call her black mariah

czy tylko ja to zauważyłam, czy piosenki zaczęły nam się powtarzać ? xD

szczęściary jadą . Miłej zabawy big_grin .
                                • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:10
                                  my way home is through you . big_grin

but there’s shit that I’ve done with this fuck of a gun , you would cry out your eyes all along .
                                  i wspomnienia z owf xD
                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:16
                                    Tynka - Mama big_grin . (chyba)

a ja się powtórzę :
                                    Call her black mariah

i...
                                    czy tylko ja to zauważyłam, czy piosenki zaczęły nam się powtarzać ? xD
                                    • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:22
                                      hang 'em high .

no też zauważyłam big_grin
                                      może przerwiemy zabawę , co ?
                                      bo już za dużo powtórek xD
                                      • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:23
                                        Ja jestem za big_grin .
                                        Można zawsze wymyśleć jakąś inną zabawę tongue_out
                                        • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:28
                                          może...
                                          kto to powiedział ? big_grin
                                          np. keep it ugly .
                                          odp. Gee big_grin
                                          • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:32
                                            wiesz że myślałam o czymś podobnym ? big_grin
                                            Telepatia siostro big_grin
                                            • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:34
                                              Matka - Córka xDD
                                              telepatia rulez . i skromność też big_grin
                                              • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:35
                                                no właśnie .
                                                Mamo ! big_grin
                                                • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:39
                                                  do mnie mamo ? big_grin
                                                  wypraszam sobie xD
                                                  ale korzystając z okazji , to pozwalam ci jechać ze mną na Marsów suspicious
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:40
                                                    to ty powinnaś do mnie mamo mówić xD
                                                    starsza jestem tongue_out

Pozwalasz ? . Danke za pozwolenie big_grin . Kiedyś może skorzystam .
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:47
                                                    ta , cztery miechy tongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:47
                                                    ja sie zmywam .
                                                    SLAGN MCRmy . serce
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 01.08.11, 23:50
                                                    so long serce
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 09:40
                                                    Dzień Dobry MCRmy big_grin
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 10:47
                                                    Dobry big_grin

ej , a ekranizacja komiksu Gee to będzie jako bajka/kreskówka czy film , taki z aktorami itp ?
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 10:53
                                                    wiesz że sama nie wiem ?.
                                                    Mam nadzieję że film taki z aktorami .
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 10:55
                                                    no ja też .
                                                    ciekawe kogo by zaangażowali do tego filmu ?
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 11:05
                                                    błagam, tylko żadnego aktora ze zmierzchu bo jebnę .
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 11:21
                                                    wątpie , czy Gee zgodził się na patisona czy nastolatka na sterydach .
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 11:26
                                                    ja wierze w Gerarda i w to że się nie zgodzi na jakiegokolwiek aktora ze zmierzchu . nie wiem czemu tak mówię, może dlatego że tego filmu nie cierpię .
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 11:31
                                                    niech weźnie Jude Law ! big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 11:36
                                                    dobre big_grin. Może od razu Johnny'ego Deppa ? big_grin
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 11:42
                                                    nie . Jude Law i hoy big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 12:06
                                                    nie, Johnny Deep i hoy big_grin
                                                  • sasetka54 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 12:11
                                                    Jude Law jest młodszy tongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 12:33
                                                    oj tam oj tam, czepiasz się Tynka xD
                                                  • klaudiau11 Re: My Chemical Romance 3 02.08.11, 12:49
                                                    Uwaga ludzie, wasza Dyna jest taka zajebista że znalazła The Umbrella Academy po polsku big_grin
                                                    jak ktoś chce poczytać to pisać do mnie na priv to wyślę wam co i jak big_grin .
                                                    Bo na kocie nie mogę tego dodać bo się pojawia komunikat 'wykryto spam'
                                                    JAKI SPAM JA SIĘ KURWA PYTAM ?!
                                                  • klaudiau11 Umbrella Academy po pol. :D 02.08.11, 12:50
                                                    Uwaga ludzie, wasza Dyna jest taka zajebista że znalazła The Umbrella Academy po polsku
                                                    jak ktoś chce poczytać to pisać do mnie na priv to wyślę wam co i jak .
                                                    Bo na kocie nie mogę tego dodać bo się pojawia komunikat 'wykryto spam'
                                                    JAKI SPAM JA SIĘ KURWA PYTAM ?!
                                                  • klaudiau11 Re: Umbrella Academy po pol. :D 02.08.11, 12:51
                                                    ale kotek zamula -.-'
                                                    ooo... i oniecenzurowalo mi przekleństwa . cool
                                                  • sasetka54 MCRmy ! 02.08.11, 13:45
                                                    wyjeżdżam dziś na kolonie. będę 19-20 w domu ;c
                                                    tak więc jak wrócę ma być MCR4 i połowa postów do MCR5 , zrozumiano ? wink

żegnam się .
                                                    SO LONG AND GOOD NIGHT ! serce

ps. czasem mogę się pojawić tu i ówdzie , więc nie rozpaczajta xD
                                                  • klaudiau11 Re: MCRmy ! 02.08.11, 13:52
                                                    Papa kochanie kiss
                                                    Będziemy tęsknić . Tylko nie zapomnij o nas big_grin !
                                                  • kara4454 Re: MCRmy ! 02.08.11, 15:43
                                                    witam big_grin
                                                    i zegnaj martyna ;p
                                                    Klaudia ja chce ja chce !!!!
                                                    a co do aktorów to johnny depp koniecznie musi być big_grin !!
                                                  • paulinka_us5 :) 02.08.11, 16:24
                                                    Hej smile Przepraszam, że tak długo nie pisałam, ale Was sledziłam smile
                                                    Na przeprosiny mam wiadomość, że może przekonam moją koleżankę, która jest w MCRmy żeby tutaj doszła big_grin
                                                  • kara4454 Re: :) 02.08.11, 16:50
                                                    przekonaj im więcej tym lepiej big_grin czy tylko ja nie mam MCRmy w swoim mieście ;/ ??
                                                  • limqu Re: :) 02.08.11, 17:02
                                                    żegnaj tynkowink

kara to jest nas dwie, bo ja tez nie mam...sad
                                                  • kara4454 Re: :) 02.08.11, 20:44
                                                    a gdzie mieszkasz? ja w łomży big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: :) 02.08.11, 20:51
                                                    Ja też nie mam MCRmy w swoim mieście .
                                                    Ej no Karola, blisko mnie przecież mieszkasz big_grin . Przyjedź kiedyś do Dobrego Miasta big_grin . Tylko z ponad 200 km masz tongue_out
                                                    I poczekaj, zaraz ci wyślę na wiadomości, gdzie możesz sobie ściągnąć Umbrella Academy :d
                                                  • limqu Re: :) 02.08.11, 20:51
                                                    wrocław
                                                  • limqu Re: :) 02.08.11, 20:53
                                                    dyna czy mogłabybyś być tak dobra i mi też wysłać tego linka big_grin
                                                  • kara4454 Re: :) 02.08.11, 20:56
                                                    łeeee czemu wrocław nie mogłaś mieszkać w łomży ?? XD
                                                    Klaudio dzekujaaaaa big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: :) 02.08.11, 20:58
                                                    Nikola, albo mieszkać w Dobrym Mieście, albo w Olsztynie ? XD
                                                    oczywiście, zaraz ci wysyłam . wink
                                                  • klaudiau11 Re: :) 02.08.11, 20:59
                                                    Kara, nie ma za co wink
                                                  • kara4454 Re: :) 02.08.11, 21:02
                                                    kurna tylko ze chomika nie mam ;/
                                                  • limqu Re: :) 02.08.11, 21:03
                                                    dyna dziękować ci dobra kobietobig_grin
                                                    ostatnio się zastanawiałam czy ktoś nas tak bardzo nie lubi czy co że nas tak po tej Polsce porozsiewał?
                                                    wy się lepiej do wrocławia przeprowadzać!big_grin
                                                  • marsowy_odlot Re: :) 02.08.11, 21:10
                                                    hej MCRmy, dopiero teraz mam czas, żeby sie ogarnąć.siostrzeniec przyjechał i musze sie nim zajmować -.- Mogłybyście mi powiedziec w skórcie, co sie działo?smile
                                                  • klaudiau11 @Lenka 02.08.11, 21:25
                                                    więc dużo się nie działo . no ale :
                                                    - Ja, wasza zajebista córka Dyna znalazłam The Umbrella Academy po pol. cool
                                                    - Razem z Tynką kłóciłyśmy się który aktor musi wystąpić w ekranizacji komiksu Gee
                                                    - Tynka nas opuściła, ponieważ wyjechała na obóz

chyba wszystko big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: @Lenka 02.08.11, 21:29
                                                    @Nikola .
                                                    też się nad tym zastanawiałam . Jakbyśmy nie mogły mieszkać w tym samym mieście ! .
                                                  • limqu Re: @Lenka 02.08.11, 21:40
                                                    ja chce żebyście do mojej szkoły chodziły, to dopiero byłaby zajebista klasabig_grin
                                                  • kara4454 Re: @Lenka 02.08.11, 21:45
                                                    powinni zrobić taką oddzielną szkołe dla MCRmy
                                                  • limqu Re: @Lenka 02.08.11, 21:56
                                                    popieram twój pomysł kara, trza jeszcze tylko petycje napisac do MEN'u żeby zrobili takie szkoły
                                                  • klaudiau11 Re: @Lenka 02.08.11, 21:57
                                                    popieram w 100 % ! big_grin
                                                  • limqu Re: @Lenka 02.08.11, 22:07
                                                    ja już spadam, SLAGNbig_grin
                                                  • stayaway witoycie :D 02.08.11, 22:10
                                                    zdaje mi się że jestem obeznana więc pytanie

jest ktoś z dolnego śląska ? suspicious
                                                  • paulinka_us5 Re: @Lenka 02.08.11, 22:11
                                                    Dziś byłam w sklepie, i wstąpiłam do Diversu i zobaczyłam bluzkę, taką szarą z napisem "Diverse" ale była w takich kolorach jak ten obrazek chemików z pająkiem.
                                                    Jakby litery z obrazka wycięte big_grin I kupiłam brawo
                                                  • kara4454 Re: @Lenka 02.08.11, 22:14
                                                    paulina zrób zdjęcie i wstaw na kota big_grin !
                                                  • klaudiau11 Re: @Lenka 02.08.11, 22:15
                                                    Melka, dolny śląsk ? . Ty wiesz że ja jestem Warmia i Mazury .

Paulina, gratuluję zakupu big_grin
                                                    Dawno cię tu chyba nie było co ? tongue_out
                                                  • klaudiau11 2400 !!! :D 02.08.11, 22:16
                                                    Już nie długo i MCR4 big_grin
                                                    Mogę założyć prawda ? big_grin

+ piwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • kara4454 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:18
                                                    tak Klaudio mozesz ;p jeszcze 100 postów moze jeszcze dziś będzie MCR4 ^^
                                                  • klaudiau11 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:20
                                                    no to co dziewczęta, nie śpimy dzisiaj tylko piszemy na forum big_grin

pijemy, tak dawno nie piłyśmy big_grin
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • kara4454 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:21
                                                    kurna ja dobrze sie nie upiłam od czasu gdy na FKE powiedziałyśmy ze mniej pijemy XD
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • klaudiau11 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:24
                                                    Oblewamy dziewczęta big_grin .
                                                    wkrótce MCR4 tongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:24
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • klaudiau11 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:25
                                                    Ale z nas alkoholiczki xD
                                                    no ale trudno tongue_out

piwopiwopiwopiwo
                                                  • kara4454 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:26
                                                    jest ktoś oprócz mnie i Klaudii XD ??
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • kara4454 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:27
                                                    90 do końca big_grin
                                                  • 30sekunddomarsa Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:40
                                                    Pije z wami piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo
                                                  • kara4454 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:47
                                                    PIJEMY!!
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • kara4454 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:49
                                                    łeee musze iść pa kiss
                                                  • klaudiau11 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:49
                                                    of course big_grin

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • klaudiau11 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 22:50
                                                    Narazie Kara .

Jest ktoś jeszcze ?
                                                  • stayaway Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 23:19
                                                    jest ktoś jeszcze ? big_grin

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • klaudiau11 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 23:23
                                                    Ja jestem jeszcze xD

piwopiwopiwo
                                                  • stayaway Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 23:29
                                                    czas na pijaństwo !

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:
                                                  • klaudiau11 Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 23:34
                                                    chlejemy do białego rana xD

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • stayaway Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 23:45
                                                    do mcr 4 ! big_grin

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:
                                                  • klaudiau11 So Long ;) 02.08.11, 23:48
                                                    Dobra ja spadam .
                                                    Mam nadzieję że jutro założę MCR4 big_grin.
                                                    Ale pochamować się z postami proszę tongue_out . Będę starała sie jak najczęściej wchodzić na kota i obserwować sytuację na forum .

SLAGN MCRmy . serce
                                                  • gossip_girl_fan Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 23:49
                                                    nie było mnie, a nie mam siły na nadrabianie postów.
                                                    Pojutrze wyjeżdżam, ale jutro tu wpadnę.

Kurde, chyba rozstaje się z kotkowym MCRmy nie mam czasu sad
                                                  • stayaway Re: 2400 !!! :D 02.08.11, 23:55
                                                    SLAGN wam ! big_grin
                                                  • kara4454 Re: 2400 !!! :D 03.08.11, 00:13
                                                    wpadłam jeszcze na chwile XD
                                                    Ola ale ze tak na zawsze Dconfused!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • kara4454 Re: 2400 !!! :D 03.08.11, 00:15
                                                    łeeeeee nie wyszło!!
                                                    miało być "D: ?!!!!!!!!!!!"
                                                    XD
                                                  • klaudiau11 Dobry :D 03.08.11, 08:38
                                                    Czy dzisiaj wszyscy będą gotowi na MCR4 ? suspicious
                                                    mam nadzieję że to będzie już dzisiaj big_grin .

Ola, może będziesz na odliczaniu big_grin
                                                  • green_alien Re: Dobry :D 03.08.11, 08:58
                                                    Wybaczcie, że ostatnio tak rzadko tu wchodziłam. Nie chodzi o to, że nie chciałam. Przedwczoraj wróciłam, ale miałam do załatwienia dużo spraw. Wczoraj przesiedziałam z moją moherowatą babcią z trzy godziny słuchając Radia Ma Ryja sciana. Mam nadzieję, że mi wybaczycie, tą nieobecność, ale spowodowana była ona moimi ciągłymi wyjazdami, a teraz - załatwianiem szkolnych spraw.
                                                  • green_alien Re: Dobry :D 03.08.11, 08:59
                                                    Nigdy więcej nie zostanę z babcią sama w jej mieszkaniu tongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry :D 03.08.11, 09:07
                                                    Szkolne sprawy ...
                                                    nie ma to jak zakupy do szkoły w połowie wakacji ... xd
                                                  • green_alien Re: Dobry :D 03.08.11, 09:14
                                                    Potem(w tą niedzielę) wyjeżdżam i wracam na sam początek roku. A potem znów mamy wyjazd, ze szkoły.
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry :D 03.08.11, 09:25
                                                    Ty Doma, to prawie cały czas gdzieś jeździsz . I dobrze, może troche świata zwiedzisz tongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry :D 03.08.11, 09:28
                                                    O jezu, przypomniało mi sie jak pisaliśmy hymn xDD .
                                                  • limqu Re: Dobry :D 03.08.11, 09:43
                                                    wiem że spóźnione to picie, ale lepiej późno niż wcale XD piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry :D 03.08.11, 09:49
                                                    no właśnie tongue_out

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • green_alien Re: Dobry :D 03.08.11, 10:16
                                                    Ja przed dwunastą nie piję, mwhahha suspicious
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry :D 03.08.11, 10:19
                                                    a po 12 się napijesz ? big_grin
                                                  • marsowy_odlot Re: Dobry :D 03.08.11, 10:21
                                                    ło jezu, dziewczyny! to ja tu chce posta napisac a jeszcze druga kolumna do przeczytaniatongue_out
                                                    Klaudyno-cienkuja za informacjebig_grin
                                                    piwo za 2400 i MCR4
                                                    big_grinpiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry :D 03.08.11, 10:26
                                                    Nie ma za co big_grin
                                                  • green_alien Re: Dobry :D 03.08.11, 10:32
                                                    Po dwunastej mogę chlać ;]
                                                  • marsowy_odlot Re: Dobry :D 03.08.11, 10:33
                                                    CHLAJ! MASZ CHLAĆ! KAŻEMY CI!big_grinpiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • limqu Re: Dobry :D 03.08.11, 10:39
                                                    dobra chlejemy!!piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:i to chyba ostatnie moje picie w mcr 3, bo mam nadzieje że jak wróce tu wieczorem to będzie już mcr4:-D
                                                    SO LONG w MCR4:-D:piwo:
                                                  • green_alien Re: Dobry :D 03.08.11, 11:44
                                                    Dobra. Wypiję i idę sprzątać. Będę.. za jakiś czas albo wieczorem.
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry :D 03.08.11, 12:23
                                                    Dziewczyny no musimy oblać to że niedługo MCR4 big_grin
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • klaudiau11 seen :D 03.08.11, 12:43
                                                    Miałyście ostatnio jakieś chemiczne sny ? tongue_out
                                                    Ja miałam, ale straszny bo w stylu FG xD
                                                  • stayaway Re: seen :D 03.08.11, 13:02
                                                    Dobry ! nie spóźniłam się na pijaństwo ?suspicious

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

+Klaudio miałam chemicznego sna pisałam ci wczoraj big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: seen :D 03.08.11, 13:06
                                                    Mój sen (z pozdrowieniami dla Melki . I dla nieobecnej Tynki) .
                                                    Otóż śniło mi się że chajtałam się z Gee xD . LynZ była moją siostrą, która bujała się w Gee i nie chciała przyjść na mój ślub, bo była zła na to że to on się ze mną żeni a nie z nią xD . A Frank, Ray byli światkami Gee a Mikey niósł obrączki tongue_out .
                                                    Taki porypany sen xDD
                                                    Przynajmniej jest to jeden z moich najnormalniejszych snów . W końcu mi się potrafi śnić Jimmy gwałcący Frania, Ray z siekierą, upity ruską wódką Gee , obściskujący się Majki z Heleną oraz Frank-Tinky Winky xD
                                                  • klaudiau11 Re: seen :D 03.08.11, 13:08
                                                    Melko, na pijaństwo nigdy nie jest za późno big_grin

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • stayaway Re: seen :D 03.08.11, 13:10
                                                    więc czas pić big_grin piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

+Klaudio lubię twoje sny xD
                                                  • klaudiau11 Re: seen :D 03.08.11, 13:58
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

Melka, wszyscy lubią moje sny xD
                                                    Skromność rules tongue_out
                                                  • stayaway Re: seen :D 03.08.11, 14:01
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:

skromność rules! moja chemiczna skromność rules do cholery ! :D
                                                    wiesz że MCR leciało na reblu ? :D
                                                  • klaudiau11 Re: seen :D 03.08.11, 14:08
                                                    leciało ?
                                                    jaka szkoda że ja nie mam tego kanału ;c .

Skończyłam dzisiah rysunek big_grin . Nie podobny do Franka, no ale trudno tongue_out
                                                  • stayaway Re: seen :D 03.08.11, 14:10
                                                    tak leciało big_grin

a Frania mówiłaś że wstawisz na kota big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: seen :D 03.08.11, 14:23
                                                    no dobra zaraz wstawię wink
                                                  • stayaway Re: seen :D 03.08.11, 14:30
                                                    tak! big_grin chcę zobaczyć twe zdolności big_grin
                                                  • sasetka54 Hello ludzie ! :D 03.08.11, 14:36
                                                    Co tam u was ?
                                                    I jak idzie wielkie odliczanie ? suspicious
                                                    jakieś chemiczne informacje od wczoraj ?
                                                    Pozdrowienia z Rewala , MCRmy big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 14:40
                                                    Tynka ! *tu znowu słychać mój pisk szczęścia* xD
                                                    jak miło że o nas pamiętasz big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 14:42
                                                    Melka, jakie tam zdolności .
                                                    ja nie umiem rysować . xd
                                                  • stayaway Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 14:43
                                                    Martyno ! big_grin miło cię widzieć big_grin

jest ktoś może z MCRmy ? suspicious
                                                  • stayaway Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 14:44
                                                    Klaudio dodasz to się okaże big_grin
                                                  • klaudiau11 rysunek xDD 03.08.11, 14:47
                                                    Melka, masz podziwiaj xD
                                                    www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=klaudiau11&photoId=416930
                                                  • stayaway Re: rysunek xDD 03.08.11, 14:58
                                                    podziwiam twój rysunek kobieto big_grin on jest ładny , no przynajmniej mi się podoba big_grin
                                                  • green_alien Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 14:49
                                                    Uff. Jestem na chwilę. Nienawidzę sprzątać tego burdelu (czyt. mój & siostry pokój) sciana
                                                    Za rok remont, wreszcie będę miała swój własny, prywatny, śliczny pokój.
                                                    Ach.. Ja nie mam żadnych chemicznych informacji, ale jeżeli to was interesuję oto ulubione zespoły Franka :
                                                    1. MCR (haha, słucha samego siebie suspicious)
                                                    2. Marsi (juppi. Echelon + MCRmy = best friends foeva jak to któryś z chemików napisał)
                                                    3. Paramore (normalnie jebłam, jak zobaczyłam cytat z Monstera napisany przez Franka xd)
                                                    Szczegółowe informacje pod adresem twitter.com/ suspicious
                                                  • klaudiau11 Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 14:55
                                                    Bo tylko Franio może być tak zajebisty i słuchać jak sam gra xD .
                                                  • klaudiau11 Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 15:00
                                                    Melka, sranie w banie xD.
                                                    Rysunek jest okropny tongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 15:00
                                                    35 do końca big_grin
                                                  • sasetka54 Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 15:10
                                                    34 . tongue_out
                                                    Dyna : jak mogłabym o was zapomnieć ? ;3
                                                    ładny Frank big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: Hello ludzie ! :D 03.08.11, 15:10
                                                    tylko byś spróbowała o nas zapomnieć tongue_out
                                                    Nie prawda, brzydki tongue_out
                                                  • klaudiau11 sen :P 03.08.11, 15:11
                                                    32 big_grin .
                                                    zaraz wam napiszę mój sen, tylko że wersję 'rozbudowaną big_grin'
                                                  • stayaway Re: sen :P 03.08.11, 15:12
                                                    mów co chcesz Dyno a twój rysunek jest zajebisty i hoy ! big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: sen :P 03.08.11, 15:12
                                                    31
                                                    Melka tą historię zna tongue_out

Bylam w jakimś wielkim białym domu i siedzę sobie na kanapie w salonie i w kółko ktoś koło mnie łazi, okazało się potem że to Frania z butelką whisky chodziła po całym domu i darła się 'Niech żyje bal ... no ku... no... no niech żyje no' xDD . Potem było coś takiego że podeszłam do Franka jakbył na schodach prowadzących na piętro i wołam 'Frank ku..., co ty odpie...sz ? Na mózg ci padło człowieku ?' a ten wszedł na to 1 piętro i obok niego były drzwi do jakiegoś pokoju, odwrócił się w moją stronę i zawołał : Spokojnie kochanieńka, nie bulwersuj się bo zaraz ci żyłka pęknie, chodź tu do mnie na górę, albo pójdę do pokoju twojej siostry i ją zgwałcę ' (xD a moją siostrą była LynZ ) w tym momencie otworzyły się drzwi i walnęły w Franka, a ten zleciał po schodzach na sam dół, okazało się że to Mikey otworzył te drzwi xD .
                                                    Potem było coś takiego że ja siedziałam znowu w salonie na kanapie przyszedł Gee (teraz będzie ta najbardziej koszmarna część bo z syndromkiem FG) i mi się odświadczył itd xD . Tak, tak było buzi buzi i tak dalej XDD . Zaraz potym przyszła Lindsey i przypie...ła mi patelnią xDD . Potem było wesele, ślub. ze ślubu pamiętam tyle ze LynZ nie chciała iść na ten ślub, Franio i Afro byli świadkami a Majki niósł obrączki .
                                                  • klaudiau11 Re: sen :P 03.08.11, 15:13
                                                    29.
                                                    Melka ja tam uważam że ohydny jest tongue_out
                                                  • stayaway Re: sen :P 03.08.11, 15:20
                                                    mi się podoba może to dla tego że ja nie potrafię rysować tongue_out
                                                  • klaudiau11 Re: sen :P 03.08.11, 15:25
                                                    27 do końca big_grin
                                                  • kara4454 Re: sen :P 03.08.11, 15:28
                                                    hej! ciesze sie ze zdązyłam na odliczanie ^^
                                                    Klaudio twój rysunek jest ładny co gadasz ze nie umiesz ze nie umiesz rysować big_grin po za tym sen jest boski, najlepsze było jak LynZ ci Patelnią przywaliła XD
                                                  • stayaway Re: sen :P 03.08.11, 15:50
                                                    ku... ! nie śpimy ! pijemy !

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

niedługo MCR4 a tu taka cisza ? big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: sen :P 03.08.11, 15:54
                                                    przepraszam zamuliłam troszeczkę, bo kończyłam malować portret Franka (kolejny)

Karola, ale ty wiesz, jak to mnie w tym śnie bolało ? XD
                                                    i jak się obudziłam to się zdziwiłam że mi w tym śnie po tym jak mnie walnęła patelnią to mi jeszcze zęby nie wypadły xD
                                                  • klaudiau11 Re: sen :P 03.08.11, 15:56
                                                    23 i MCR4 !! big_grin : 3
                                                    piwopiwopiwopiwo
                                                  • stayaway Re: sen :P 03.08.11, 16:00
                                                    ej , Klaudia skoro ten ból był tak realny to może o coś przygrzmociłaś przez sen smile
                                                  • klaudiau11 Re: sen :P 03.08.11, 16:01
                                                    21 .
                                                    Wszystko jest możliwe xDD
                                                  • klaudiau11 kwejk xDD 03.08.11, 16:02
                                                    musiałam xD
                                                  • stayaway Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:06
                                                    lałam z tego obrazka i nadal leje ! xD
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:07
                                                    18 postów do MCR 4 ; 333
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:08
                                                    17.
                                                    Ej no, tylko ja i Melka jesteśmy ? A gdzie reszta MCRmy ? .
                                                  • kara4454 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:07
                                                    widziałam i nie moge z niego hahahaha XD
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:08
                                                    15. Kwejk był mocny big_grin
                                                  • kara4454 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:09
                                                    kwejk.pl/obrazek/327691
                                                    i jeszcze to XD
                                                  • stayaway Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:16
                                                    kufa ! ja żądam występu chłopaków w trudnych sprawach ! big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:16
                                                    Kara - mocne xD
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:18
                                                    11 !!! big_grin
                                                    aaaa ! ;3
                                                  • stayaway Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:20
                                                    ach ta radość big_grin
                                                    jak odliczanie do nowego roku xD
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:20
                                                    10.
                                                    dziewczyny streszczajmy się . Ja zaraz obiad mam xD
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:20
                                                    Melka, dokładnie .

8 !! big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:21
                                                    7. ej co ja mam sama odliczać ? tongue_out
                                                  • stayaway Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:25
                                                    6 do cholery ! big_grin
                                                  • kara4454 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:27
                                                    5 dfghdrgauheriovuyehroi !!!!!!!!!!!
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:25
                                                    6.
                                                    ludzie dawać . !
                                                    ja zaraz na obiad będę musiała iść i będziecie musiały czekać na mnie z załozeniem MCR4 :p
                                                  • klaudiau11 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:25
                                                    4 big_grin
                                                  • kara4454 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:28
                                                    3?
                                                  • stayaway Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:28
                                                    o ku... ! 2 big_grin
                                                  • kara4454 Re: kwejk xDD 03.08.11, 16:29
                                                    1 !!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka