Dodaj do ulubionych

Regulacja brwi . :)

01.08.11, 14:15
Obserwuj wątek
    • light Re: Regulacja brwi . :) 01.08.11, 14:19
      na pierwszą wizytę to radziłabym Ci iść do kosmetyczki i potem sobie sama będzie regulować 'do wzoru' :3
      i nie, nie mam 'wąsa' więc nie mam z tym problemów, keke.
    • blizniaczkii Re: Regulacja brwi . :) 01.08.11, 14:31
      Ja nie reguluję brwi bo nie mam takiej potrzeby tongue_out
      jak na razie rosną równo, a w razie coś to nakładam na je krem nivea lub iwostin

• sandrolaxd Re: Regulacja brwi . :) 01.08.11, 22:13
      Ja jeszcze nie reguluję. Zgadzam się z dziewczyną wyżej, na pierwszy raz idź do kosmetyczki i z nią pogadaj co i jak.
      • martuskac Re: Regulacja brwi . :) 01.08.11, 22:43
        Ja reguluję brwi od roku sama, jeszcze ani razu nie byłam u kosmetyczki. Daję radę smile Pierwszy raz może nieco boleć, ale potem to już gładko bez bólu. a wąsik nie, nie mam takiej potrzeby
        • imyourdream1 Re: Regulacja brwi . :) 01.08.11, 23:33
          ja sobie reguluje, brwi zazwyczaj musza byc regulowane na łuki, przyjrzyj sie jak maja twoje rówieśnice i sprobój podobnie
          • ilovevampires16 Re: Regulacja brwi . :) 01.08.11, 23:47
            Ja poprosiłam mamę, żeby mi "wyrobiła wzór". Teraz sama sobie reguluję smile

@tonieprowokacja widzę, że za wszelką cenę chcesz się upodobnić do tych, których nie lubisz za to, że "docinają" ?
            Ale takie chamstwa to już przesada O.o
            A ty jak gównem regulujesz to jakie musisz mieć krzaczory O.o
    • fangtasia x__x 01.08.11, 23:54
      reguluję maszynką , ale "wąsika" nie mam wink i nie radzę nikomu golić bo będzie odrastał twardszy i ciemniejszy.
    • bbika Re: Regulacja brwi . :) 02.08.11, 01:31
      reguluję sama, sama zaczęłam, z 2 razy u kosmetyczki ( taa, fryzjerka ;P ).

Jak masz to WĄŚIKA ZOSTAW W SPOKOJU!. Nie gól, nie wyrywaj, kremuj, nic ! Bo potem razem z tatą się codziennie rano będziesz golić. Jedynie to czym możesz rozjaśniać, ale nie ręczę za to co będzie.

Przypomniało mi się, że gdy byłam mała to przed lustrem stałam i maszynką taty się goliłam. Zrobiłam to raz i od razu się ucięłam. Hah. Nie na miejscu, ale ciekawe. A mina mojej mamy była bezcenna. tongue_out
      • ilovevampires16 Re: Regulacja brwi . :) 02.08.11, 16:04
        Hehe
        Z pewnością tongue_out
    • agunia1098 Re: Regulacja brwi . :) 02.08.11, 14:26
      nic takiego nie robię
    • compelled_me Re: Regulacja brwi . :) 03.08.11, 23:01
      chodzę do sąsiadki, ona to robi świetnie i nic nie płacę. (:
      jak wyregulujesz brwi to od razu ładniej wygląda. Chcę mieć brwi jak Nina Dobrev! XD
      hmm, nie mam wąsów. : D
    • pauliska1212 Re: Regulacja brwi . :) 06.08.11, 19:15
      nie reguluje sobie i nie mam zamiaru w najbliższym czasie. xd
      nieznosze jak ktoś ma brwi takie cienkie kreski, okropnie to wygląda.
    • pola16 Haha, natura nie zrobiła mi figla. 06.08.11, 19:45
      Nie mam 'wąsa'. Reguluję od dawien dawna, więc mam już trochę o tym pojęcia. Do tej pory słyszałam tylko, że mam fajne brwi, więc chyba mi t wychodzi. Wyrywa się te z dołu, z góry nie! Chyba, że masz takie pojedyncze, które są wyjątkiem od tej reguły. A no i nie wyrwij za dużo, bo parę dni minie zanim odrosną. Jeśli dalej nie wiesz jak to robić poszukaj na YT, wiele dziewczyn ma takie filmiki. Aby mniej bolało przed wyrywaniem możesz je 'ocieplić' jakimś okładem, a po ochłodzić np. kostką lodu. Powodzenia ;d.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka