Dodaj do ulubionych

Dla fanów Toma Feltona<3

10.08.11, 14:01
Hejbig_grin nie wiem czy był już taki wątek,jak tak,to sorry:d

Co w Tomie kochacie najbardziej? Dlaczego go lubicie?smile
Ja osobiście uważam,że jest bardzo słodki:d Te jego niebieskie oczy i ta rozczochrana blond czuprynabig_grinserceserce
Poza tym on nie gwiazdorzy tak jak inniuncertain
Ja go uwielbiam<3

Jak chcecie to możecie sprawdzać nowości o nim na stronie [url=http://feltbeats.com/]Tekst linka[/url]
Obserwuj wątek
    • ilovevampires16 Nic mwhwhahah ^^ 10.08.11, 14:21
    • taylor_ Re: Dla fanów Toma Feltona<3 10.08.11, 14:54
      Jakąś wielką fanką nie jestem, ale bardzo, bardzo go lubię. Co prawda, nie obcykałam jego filmografii (oprócz, oczywiście, serii Harry'ego), ale mogę stwierdzić, że jest dobrym aktorem. Świetnie wcielił się rolę Dracona. Lubię jego piosenki. Trochę fałszuje, ale to jest to co - nieco dziwne - czyni je.. takimi słodkimi. c: Poza tym lubię jego poczucie humoru. Jest przystojny, fakt, ale nie dlatego zyskał moją sympatię.
    • magda_black Re: Dla fanów Toma Feltona<3 10.08.11, 21:57
      To na prawdę utalentowany młody aktor.
    • nnaattaallaa Re: Dla fanów Toma Feltona<3 10.08.11, 22:44
      coz.. po prostu wszystko, on jest mmmm.. no i przede wszystkim jest swietnym aktorem, uwielbiam go i na korzysc wplywa to, ze jest megaaaaaa przystojnny, te jego niebieskie oczka i blond wlosy.. wink)
      pisze jak jakas napalona fanka, no ale ja na prawde lubie go. no i tak jak cala ekipa Harryego on zachowal swoja normalnosc, co jest cecha, ktora najbardziej cenie u gwiazd.
    • justa28t Re: Dla fanów Toma Feltona<3 29.01.12, 08:26
      Ja go lubię za to, jaki był srogi w HP.
      A tak to za nim nie przepadam.
    • reparo *.* 04.02.12, 22:46
      kooooocham go.
      • milusia22 :* 04.02.12, 23:03
        jest słodki, utalentowany, jak pisałaś "nie gwiazdorzy" i kocham sposób w jaki pisze na Twitterze o Timber (swoim psie, a dokładniej suczce) jak się o nią troszczy i ją kocha. to słodkie <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka