Dodaj do ulubionych

Wierzycie w duchy?

21.08.11, 12:50
Kociaki!smile
Czy kidykolwiek choć przez chwilę uwierzyliście w duchy? Może mieliście jakieś dziwne historie w których można było powiedzieć że to zasługa duchów? A może słyszeliście jakieś opowieści o nich w których jest odrobina prawdy?

Jeśli był ten wątek to wiecie co macie robić:koszkisssmile
Obserwuj wątek
    • wampire13 Re: Wierzycie w duchy? 21.08.11, 13:18
      Cóż, ja w to trochę wierzę.
      Swoje przeżycia chciałabym jednak zostawić dla siebie. wink
    • julka_18 Re: Wierzycie w duchy? 21.08.11, 19:21
      tak, bo duchy przecież istnieją. dobre i złe.
    • jagoda1602 Re: Wierzycie w duchy? 21.08.11, 19:30
      Więcej niż odrobina prawdy:
      Moja rodzina miała przyjaciółkę. Umarła. Tego samego dnia, mój dziadek, usiadł tam gdzie ona zwykle siadała. Usłyszał coś, tak jakby w głowie, żeby wstał, bo przyszła.
      Co do tej jednej, to nie wiem czy prawda:
      Brat mojego ojca, opowiadał, że mam znajomego, który ma znajomego, który siedział w celi razem z kilkoma innymi. Pewnej nocy poczuł, coś, jakby go dusiło. Trzymało za gardło i nie chciało puścić. Jego koledzy z celi, powiedzieli, że jeden z nich się powiesił i żeby różaniec sobie powiesił.
      Więc wierzę. U mnie w domu zginęła staruszka, raz telewizor sam się włączył, z mojego kubka z wodą nagle ubyło i przemieścił się. Oczywiście najbardziej wierzę w nocysmirk Coś tak sobie myślę, że dziś nie usnę...
      • jagoda1602 Re: Wierzycie w duchy? 21.08.11, 19:31
        jagoda1602 napisał(a):

> Więcej niż odrobina prawdy:
        > Moja rodzina miała przyjaciółkę. Umarła. Tego samego dnia, mój dziadek, usiadł
        > tam gdzie ona zwykle siadała. Usłyszał coś, tak jakby w głowie, żeby wstał, bo
        > przyszła.

Aha, jeszcze drzwi się wtedy u niego w domu same otworzyły i poczuł chłód. I nie, nie był nawalonysmirk
    • olaxd60 Re: Wierzycie w duchy? 22.08.11, 09:46
      Tak więrzę w duchy . Mam swoje przerzycia i trudne okresy depresji mogły zniszczyć moją psychike że poraszka . sciana
    • estrellaa Re: Wierzycie w duchy? 22.08.11, 16:49
      nie wierzę .
    • sweetona wierzę. 23.08.11, 13:49
      ale przeżycia również pozostawię dla sb ; ).
    • nickiminaj Re: Wierzycie w duchy? 23.08.11, 13:55
      ja wierzę.
    • mysiuniaxpp Re: Wierzycie w duchy? 24.08.11, 13:04
      wiem że to może być głupie ale tak wierzę ;D
    • monia12xd Re: Wierzycie w duchy? 04.09.11, 20:57
      nie wierzę. jak się naoglądam horrorów to potem o tym myślę i się trochę boję ale ogólnie to jakoś nie dociera to do mnie że mogły by być duchy.
    • najexanarapem to dziwne, ale tak wierzę.. 04.09.11, 21:01
      ..hmm, dziwna jestem, nie wiem czy wierzę w Boga, ale co do duchów nie mam wątpliwości wink wystarczy to, ze raz obudziłam się w środku nocy, a tu moja zmarła babcia stoi i się patrzy na mnie wink no i nie tylko to wink
    • kropeczka23 Re: Wierzycie w duchy? 09.09.11, 14:14
      takk. wierzę.
      Kiedy byłam mała i mama karmiła mnie piersią usłyszała kroki. Mój tata się kąpał , a nikogo oprócz nas w domu nie było. kiedy mama zaczęła wołać tate kroki przyśpieszyły i potem ucichły... ; o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka