lol233 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 27.09.11, 19:25 Hej Bardzo fajny pomysł no to tak : GWIAZDA: RihannaKaty PerryNicki MinajDemi Lovato PIOSENKA: Zawsze nią była Life your life Rihanny ale też E.T. i California King Bed ALBUM: Loud i Unbroken TELEDYSK: Last Friday Night, Men Down, Super Bass, No i chyba tyle dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 27.09.11, 21:15 Gwiazda:Johnny Depp Piosenka: Nightwish-The Phantom Of The Opera,Sneaker Pimps-Bloodsport, Tristania-Midwintertears Album:HIM-Razorblade Romance,IAMX-The Alternative, Placebo-Without You I'm Nothing Teledysk:IAMX- My Secret Friend i Apocalyptica- Not Strong Enough Odpowiedz Link Zgłoś
olcia100 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 27.09.11, 21:47 ulubione gwiazdy: nicki minaj, justin bieber, shakira , eminem, leona lewis, ulubione piosenki: super bass, love you like a love song, next 2 you , teledyski; next 2 you, Odpowiedz Link Zgłoś
afera101 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 27.09.11, 21:47 Eminem , Black Eyed Peas , Lupe Fiasco , Alex S. - Eminem : My name is , just lose it , witchout me ... we made you i oczywiście .. Lose Yoursalfe :] - Black Eyed Peas : The Time , Love You Long Time , I gotta feeling , Missing you , rock that body , my humps , pump it , where is the love - Lupe Fiasco - Stereo Sun , Superstar , Solar Midnite , Daydreamin , The show goes on - Alex S. - Nyan cat , Z my little pony , Magnet what a world 320 Odpowiedz Link Zgłoś
janek618 Avril Lavigne 27.09.11, 22:56 gwiazda: Avril Lavigne piosenka: Nobody's Home teledysk: Sk8er Boi album: Under My Skin Avril Lavigne forever... till the death... Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 00:03 Nie mogę się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
madziazioomek Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 10:47 asiek2104 napisał(a): > Hej zastanawiam sie jakie są wasze ulubione gwiazdy, ich piosenki itd. Moglibyś > my wtedy pisać o tym co sie wam spodoba. > Moje forum będzie poświęcone właśnie gwiazdom, które was interesują. Mam nadzie > je że nie przynudzałam i oczywiście zapraszam do pisania > W komentarzach piszcie jaka jest wasza ulubiona gwiazda, piosenka, album i tele > dysk. > Pozdro J bardzo lubie Eminema i Pitbulla, moja ulubiona piosenka to "Lose Yourself" Eminema oraz "Crazy" Pitbulla. Lubię wszystkie ich płyty oraz teledyski.... Odpowiedz Link Zgłoś
godzeel Katy Perry 28.09.11, 12:14 Na samym początku chciałam napisać, że uwielbiam Ją za charakter, poczucie humoru i ogólne zachowanie w mediach. Moją ulubioną pisenką jest "Teenage dream" z płyty "Teenage dream" i "Thinking of you" z płyty "One of the boys". Najlepsze teledyski według mnie to "E.T.", "Teenage dream" i "Last Friday Night" i w ogóle wszystkie teledyski;p Jest w nich zazwyczaj pełno śmiechu i zabawy a to właśnie uwielbiam. Chciałabym jeszcze raz zobaczyć Ją na żywo jak rok temu w Warszawie. Koncert był naprawdę niesamowity. Nie mogłam się otrząsnąć przez jakieś dwa miesiące Dostałam autograf i uścisnęłam dłoń mojej idolce. To był najlepszy dzień w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
blabie Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 13:16 Mam 2, więc opisze dwie. 1. Ulubiona gwiazda: Britney Spears Ulubiona piosenka: Trudne pytanie, ale na dzień dzisiejszy chyba Selfish i Everytime Ulubiony album: Blackout Ulubiony teledysk: I'm a Slave 4 u 2. Ulubiona gwiazda: Jessie J Ulubiona piosenka: Whou You Are? Ulubiony album: Who You Are? Ulubiony teledysk: Nobody's Perfect Odpowiedz Link Zgłoś
frau_jonas Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 17:17 Ulubiona gwiazda: 30STM, The Pretty Reckless, Paramore, Nickelback, Switchfoot. Ulubiona piosenka: Jest ich wiele, ale takie najbardziej ulubione to "The Story" 30STM i "Enjoy the Silence" Depeche Mode. Ulubiony album: 30STM - A Beautiful Lie oraz Nickelback - Dark Horse. Ulubiony teledysk: Nie mam ulubionego. Odpowiedz Link Zgłoś
bella20 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 17:48 Ulubiona gwiazda-Britney Spears.Jennifer Lopez,Pitbull Ulubiona piosenka-"Rain over me","I wanna go" Ulubiony album-Famme Fatale,Love? Ulubiony teledysk-"I wanna go","Give me everything" Odpowiedz Link Zgłoś
luna243 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 18:06 The wanted, Ewa Farna. Odpowiedz Link Zgłoś
psiak Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 18:29 Mnie interesuje jedyny taki nastolatek na świecie - Justin Bieber Nie mogę powiedzieć jakie piosenki, albumy lubię bo kocham wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
nyannah Michael Jackson, We've had enough, Bad i Speed Dem 28.09.11, 19:17 Michael Jackson, We've had enough, Bad i Speed Demon Nie jestem jedo tz. posmiertym fanem, slucham jego muzyki od 1 kl podstawowki a jestem tera w 2 gim.. I Miss u MJJ Odpowiedz Link Zgłoś
madzia95love Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 21:00 Ulubiona gwiazda- Eminem Ulubiona piosenka- Love the way you lie Ulubiony album- Greatest Hits... So Far!!! Ulubiony teledysk- Last friday night Odpowiedz Link Zgłoś
trixy Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 21:09 Rihanna <33 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasiula Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 29.09.11, 17:21 www.video.banzaj.pl/film/5730/kylie-minogue---all-the-lovers---teledysk/ Bo mogłabym na Kylie patrzeć godzinami ) Odpowiedz Link Zgłoś
chudazonie Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 30.09.11, 15:29 Gwiazda: TVXQ!/Tohoshinki (Jeszcze za czasów całej piątki, teraz głównie JYJ) Piosenka: Tohoshinki - Love in the ice (Japanese Live Version) Album: TVXQ! 4th album "MIROTIC" Teledysk: TVXQ! - Wrong Number Odpowiedz Link Zgłoś
chudazonie Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 30.09.11, 15:40 Gwiazda: TVXQ!/Tohoshinki (Jeszcze za czasów całej piątki, teraz głównie JYJ) Piosenka: Tohoshinki - Love in the ice (Japanese Live Version) Album: TVXQ! 4th album "MIROTIC" Teledysk: TVXQ! - Wrong Number - www.dailymotion.com/video/x7e1kw_dbsk-wrong-number-mv_music#rel-page-1 Odpowiedz Link Zgłoś
nikola0920 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 01.10.11, 11:27 Ulubiona gwiazda:Jonas Brothers Piosenkaee no more oraz Your biggest fan Odpowiedz Link Zgłoś
ania1300 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 18.10.11, 20:38 gwiazda : Jonas Brothers piosenka : Black keys (Jonas) album: JONAS L.A teledysk : Pranoid (Jonas) Odpowiedz Link Zgłoś
aniol1997 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 01.10.11, 16:01 Gwiazda: Jonas Brothers! W szczególności Nick! Piosenka: Hm... wszystkie z udziałem Jonasów! Ale the best są piosenki z solowego albumu Nicka, ma niesamowity głos! Album: JW Teledysk: Do piosenki Who I Am! Oczywiście Nicka! Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 01.10.11, 16:42 Gwiazda - (trochę ich dużo, ale to nic ;p) Cee Lo Green, Fall Out Boy, Green Day, Bruno Mars, Big Time Rush, Bon Jovi, David Cook Piosenka - ostatnio `Nothing Even Matters`, `Worldwide`, `City is Ours` Big Time Rush, `Marry You`, Grenade` Bruno Mars, `Fuck You` Cee Lo Green, `Carry On My Wayward Son` Kansas Album - nie wiem Teledysk - nie wiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 01.10.11, 16:52 Ulubiona gwiazda - Linkin Park Piosenka - What Iv'e Done, From The Inside, The Little Things Give You Away Album: Minutes To Midnight, Hybrid Theory Teledysk: Shadow Of The Day, Numb Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 05.10.11, 14:26 Ulubiona artystka - Shakira Ulubiony artysta - Bruno Mars Ulubiony album - "Laundry Service" i "Oral Fixation vol. 2" Shakiry oraz "Doo-Wops & Hooligans" Bruno Marsa Ulubionej piosenki nie mam. Uwielbiam wiele piosenek i nie potrafię wybrać. Z teledyskiem tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
emilaa18 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 07.10.11, 00:34 Gwiazda: Linkin Park Piosenka: By Myself, With You, Papercut, Forgotten, Faint, In the End Album: Hybrid Theory, Meteora Teledysk: The Catalyst, Shadow Of The Day Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 09.10.11, 13:18 Britney Spears Odpowiedz Link Zgłoś