Dodaj do ulubionych

Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk <3

• lol233 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 27.09.11, 19:25
      Hej smile Bardzo fajny pomysł serceserce
      no to tak :
      GWIAZDA: RihannaserceKaty PerryserceNicki MinajserceDemi Lovatoserce
      PIOSENKA: Zawsze nią była Life your life Rihanny ale też E.T. i California King Bed
      ALBUM: Loud i Unbroken
      TELEDYSK: Last Friday Night, Men Down, Super Bass,
      No i chyba tyle dzięki kisskisskiss
    • edith_ Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 27.09.11, 21:15
      Gwiazda:Johnny Depp
      Piosenka: Nightwish-The Phantom Of The Opera,Sneaker Pimps-Bloodsport, Tristania-Midwintertears
      Album:HIM-Razorblade Romance,IAMX-The Alternative, Placebo-Without You I'm Nothing
      Teledysk:IAMX- My Secret Friend i Apocalyptica- Not Strong Enough
    • olcia100 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 27.09.11, 21:47
      ulubione gwiazdy: nicki minaj, justin bieber, shakira , eminem, leona lewis,
      ulubione piosenki: super bass, love you like a love song, next 2 you ,
      teledyski; next 2 you,
    • afera101 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 27.09.11, 21:47
      Eminem , Black Eyed Peas , Lupe Fiasco , Alex S.
      - Eminem : My name is , just lose it , witchout me ... we made you i oczywiście .. Lose Yoursalfe :]
      - Black Eyed Peas : The Time , Love You Long Time , I gotta feeling , Missing you , rock that body , my humps , pump it , where is the love
      - Lupe Fiasco - Stereo Sun , Superstar , Solar Midnite , Daydreamin , The show goes on
      - Alex S. - Nyan cat , Z my little pony , Magnet what a world 320 big_grin
    • janek618 Avril Lavigne 27.09.11, 22:56
      gwiazda: Avril Lavigne
      piosenka: Nobody's Home
      teledysk: Sk8er Boi
      album: Under My Skin

Avril Lavigne forever... till the death...
    • miley138 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 00:03
      Nie mogę się zdecydować big_grin
    • madziazioomek Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 10:47
      asiek2104 napisał(a):

> Hej zastanawiam sie jakie są wasze ulubione gwiazdy, ich piosenki itd. Moglibyś
      > my wtedy pisać o tym co sie wam spodoba.
      > Moje forum będzie poświęcone właśnie gwiazdom, które was interesują. Mam nadzie
      > je że nie przynudzałam i oczywiście zapraszam do pisania
      > W komentarzach piszcie jaka jest wasza ulubiona gwiazda, piosenka, album i tele
      > dysk.smile
      > Pozdroserce

J bardzo lubie Eminema i Pitbulla, moja ulubiona piosenka to "Lose Yourself" Eminema oraz "Crazy" Pitbulla. Lubię wszystkie ich płyty oraz teledyski....
    • godzeel Katy Perry 28.09.11, 12:14
      Na samym początku chciałam napisać, że uwielbiam Ją za charakter, poczucie humoru i ogólne zachowanie w mediach. Moją ulubioną pisenką jest "Teenage dream" z płyty "Teenage dream" i "Thinking of you" z płyty "One of the boys". Najlepsze teledyski według mnie to "E.T.", "Teenage dream" i "Last Friday Night" i w ogóle wszystkie teledyski;p Jest w nich zazwyczaj pełno śmiechu i zabawy a to właśnie uwielbiam. wink Chciałabym jeszcze raz zobaczyć Ją na żywo jak rok temu w Warszawie. Koncert był naprawdę niesamowity. Nie mogłam się otrząsnąć przez jakieś dwa miesiącesmile Dostałam autograf i uścisnęłam dłoń mojej idolce. To był najlepszy dzień w moim życiu. serce serce serce
    • blabie Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 13:16
      Mam 2, więc opisze dwie.
      1. Ulubiona gwiazda: Britney Spears
      Ulubiona piosenka: Trudne pytanie, ale na dzień dzisiejszy chyba Selfish i Everytime
      Ulubiony album: Blackout
      Ulubiony teledysk: I'm a Slave 4 u

2. Ulubiona gwiazda: Jessie J
      Ulubiona piosenka: Whou You Are?
      Ulubiony album: Who You Are?
      Ulubiony teledysk: Nobody's Perfect
    • frau_jonas Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 17:17
      Ulubiona gwiazda: 30STM, The Pretty Reckless, Paramore, Nickelback, Switchfoot.
      Ulubiona piosenka: Jest ich wiele, ale takie najbardziej ulubione to "The Story" 30STM i "Enjoy the Silence" Depeche Mode.
      Ulubiony album: 30STM - A Beautiful Lie oraz Nickelback - Dark Horse.
      Ulubiony teledysk: Nie mam ulubionego.
    • bella20 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 17:48
      Ulubiona gwiazda-Britney Spears.Jennifer Lopez,Pitbull
      Ulubiona piosenka-"Rain over me","I wanna go"
      Ulubiony album-Famme Fatale,Love?
      Ulubiony teledysk-"I wanna go","Give me everything"
    • luna243 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 18:06
      The wanted, Ewa Farna. tongue_out
    • psiak Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 18:29
      Mnie interesuje jedyny taki nastolatek na świecie - Justin Bieber smile
      Nie mogę powiedzieć jakie piosenki, albumy lubię bo kocham wszystkie serce kiss
    • nyannah Michael Jackson, We've had enough, Bad i Speed Dem 28.09.11, 19:17
      Michael Jackson, We've had enough, Bad i Speed Demon
      Nie jestem jedo tz. posmiertym fanem, slucham jego muzyki od 1 kl podstawowki a jestem tera w 2 gim..
      I Miss u MJJ
    • madzia95love Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 21:00
      Ulubiona gwiazda- Eminem
      Ulubiona piosenka- Love the way you lie
      Ulubiony album- Greatest Hits... So Far!!!
      Ulubiony teledysk- Last friday night
    • trixy Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 28.09.11, 21:09
      Rihanna <33
      serceserceserceserceserce
    • kasiakasiula Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 29.09.11, 17:21
      www.video.banzaj.pl/film/5730/kylie-minogue---all-the-lovers---teledysk/
      Bo mogłabym na Kylie patrzeć godzinami wink)
    • chudazonie Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 30.09.11, 15:29
      Gwiazda: TVXQ!/Tohoshinki (Jeszcze za czasów całej piątki, teraz głównie JYJ)
      Piosenka: Tohoshinki - Love in the ice (Japanese Live Version)
      Album: TVXQ! 4th album "MIROTIC"
      Teledysk: TVXQ! - Wrong Number
    • chudazonie Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 30.09.11, 15:40
      Gwiazda: TVXQ!/Tohoshinki (Jeszcze za czasów całej piątki, teraz głównie JYJ)
      Piosenka: Tohoshinki - Love in the ice (Japanese Live Version)
      Album: TVXQ! 4th album "MIROTIC"
      Teledysk: TVXQ! - Wrong Number - www.dailymotion.com/video/x7e1kw_dbsk-wrong-number-mv_music#rel-page-1
    • nikola0920 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 01.10.11, 11:27
      Ulubiona gwiazda:Jonas Brothers
      Piosenkasmirkee no more oraz Your biggest fan
      • ania1300 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 18.10.11, 20:38
        gwiazda : Jonas Brothers piosenka : Black keys (Jonas) album: JONAS L.A teledysk : Pranoid (Jonas)serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • aniol1997 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 01.10.11, 16:01
      Gwiazda: Jonas Brothers! W szczególności Nick!
      Piosenka: Hm... wszystkie z udziałem Jonasów! Ale the best są piosenki z solowego albumu Nicka, ma niesamowity głos!
      Album: JW wink
      Teledysk: Do piosenki Who I Am! Oczywiście Nicka!
    • stranger17 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 01.10.11, 16:42
      Gwiazda - (trochę ich dużo, ale to nic ;p) Cee Lo Green, Fall Out Boy, Green Day, Bruno Mars, Big Time Rush, Bon Jovi, David Cook
      Piosenka - ostatnio `Nothing Even Matters`, `Worldwide`, `City is Ours` Big Time Rush, `Marry You`, Grenade` Bruno Mars, `Fuck You` Cee Lo Green, `Carry On My Wayward Son` Kansas
      Album - nie wiem
      Teledysk - nie wiem xD
      • bennoda... Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 01.10.11, 16:52
        Ulubiona gwiazda - Linkin Park big_grin
        Piosenka - What Iv'e Done, From The Inside, The Little Things Give You Away
        Album: Minutes To Midnight, Hybrid Theory
        Teledysk: Shadow Of The Day, Numb big_grin
    • misio Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 05.10.11, 14:26
      Ulubiona artystka - Shakira
      Ulubiony artysta - Bruno Mars
      Ulubiony album - "Laundry Service" i "Oral Fixation vol. 2" Shakiry oraz "Doo-Wops & Hooligans" Bruno Marsa
      Ulubionej piosenki nie mam. Uwielbiam wiele piosenek i nie potrafię wybrać. Z teledyskiem tak samo.
    • emilaa18 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 07.10.11, 00:34
      Gwiazda: Linkin Park
      Piosenka: By Myself, With You, Papercut, Forgotten, Faint, In the End
      Album: Hybrid Theory, Meteora
      Teledysk: The Catalyst, Shadow Of The Day
      serce
    • aleksandra25 Re: Ulubiona gwiazda, piosenka, album i teledysk 09.10.11, 13:18
      Britney Spears

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka